Najdi forum

upc trojček, hitrost ie

sedanja hitrost ie je 54,0Mbps
ker gremo na upc trojček moram izbrati paket, zato vas prosim, da mi svetujete kateri je vsaj tak ali celo boljši glede na hitrost, ker nisem domača v teh enotah

hvala

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Ta hitrost je najverjetneje med tvojim računalnikom in tvojim brezžičnim ruterjem, ne pa priklop na splet. Z hitrostjo 1 mb se da čist uporabno surfat, cela mala omrežja so s tako hitrostjo povezana v svet, za kaj bi pa ti rabla najmanj 54 mb pa po pravic povedano pojma nim. To se mi zdi nekak podobno, kot da bi nekdo rabil enga ferarija s končno hitrostjo 950 km/h, da bi se iz enga konca Ljubljane na drug v službo vozil 😉

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

da to je hitrost med rač. in modemom oz ruterjem na drugem rač.
zato prosim za nasvet kateri paket mi omogoča dovolj dobro hitrost
ker se na cifre,ki so v paketih ne spoznam

Za kake videokonference ne vem, tam zna bit kar nekoliko večja zahteva. Za domače surfanje pa sem ti že napisal, da je 1mb/s čisto sprejemljiva zadeva. Seveda je 10 mb boljša od 1 mb in tudi dražja, ampak to v praksi ne pomeni 10x večje hitrosti – razen pri kakih direktnih downlovdih, če je pač tisti strežnik dovolj močan.
Jaz se bi na tvojem mestu odločil za kaket M (2mb/384kb), zase boš morala pa že sama potuhtat, kaj sploh rabiš

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

hvala ti,da se vsaj mal znajdem v teh cifrah

Jaz imam Trojček L http://www.upc.si/paketna_ponudba/trojcek_l/

Verjetno ti je odločitev povezana tudi recimo telefona, rabiš ali ne paket prostega časa, drugače pa razlike v ceni niso prevelike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close