Upam, da nisem špilferderber…
Bacek, ne vem kako naj ti opišem, katera sem jaz. Z mikrofonom sem se predstavila čisto zadnja, sem povedala samo, da sem Daša. Imam dolge temno rdeče lase, nekje na začetku pa sem sekljala petršilj in česen za pitulice. Definitivno greva naslednjič skupaj, lažje se je zgubit v dvoje.
Mene pa zanima, katera je tista (blond), ki bo za božič ponovno zibala. Krasno družinico imaš.
Babi, 2.kokosovi beli poljubčki s čokoladno kapljico so moji. Reče se jim KOKOSOVI MAKRONI in sem jih opisala enkrat poleti, v prvem tednu, ko sem odkrila tale forum. To so tudi edini “piškoti” ki jih znam naredit, ker so res ful enostavni.
Pozdravček vsem skupaj, Daša
Da še jaz svoj pisker pristavim. Tudi jaz sem se imela zelo lepo. Res se je zbrala zelo prijetna družba, seveda na čelu z Babi in njeno sestro, ki je prav enako simpatična, da o vseh kulinaričnih mojstrovinah sploh ne govorim. Doma se pa mož sploh ni mogel odločiti, katero pecivo je najboljše od vsega dobrega. Še enkrat hvala vsem za prijetno popldne in večer, predvsem pa Babi in seveda Primožu, ki je vse to organiziral.
Forum je zaprt za komentiranje.