Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Upam da Donćić ne bo dobil princeske, ki bi mu pobrala denar

Upam da Donćić ne bo dobil princeske, ki bi mu pobrala denar

Tako je pri nas, kar ustvariš v zvezi gre napol. Torej, če med trajanjem zveze podpiše pogodbo za 100 mil €, bi princeska ob ločitvi dobila 50 mil €, kljub temu, da ni imela nič s tem. Lovače že stegujejo svoje lovke!

Kar naj mu pobere. Kaj pa on rabi sto ali dvesto milijonov? A je tisto brezvezno skakanje za žogo po igrišču res toliko vredno?

Ni avtomatike, da gre na pol…treba je dokazat, da je k tej polovici res kaj prispevala, če ne ne dobi nič-

Verjetno je erjavčeva hčera že na preži…

Haha kaj je tebi lepo, ko se s tujimi financami ukvarjas. Ze pises scenarije kaj in kako bo z Doncicevim denarjem. Neprecenljivo

Še mati bo prej na vrsti;)

Odgovor na objavo uporabnika
erjavčevi, 13.08.2021 ob 08:01

Verjetno je erjavčeva hčera že na preži…

To bo ja…takih se zna ognit, pa tudi odkar ga je izvrgla, ni prav nič privlačna…

Bo moral paziti na svoj denar in premoženje zavarovati , tudi pred princesko pri  odvetniku :))

bo še mati, 13.08.2021 ob 08:07

Še mati bo prej na vrsti;)

Pa naj bo, saj si je tudi zaslužila.

Jaz sem svojo princesko zjagal nazaj v svojo otroško sobo na prejšnjem naslovu. Se tožariva za delitev premoženja. Ampak jaz imam račune, ker sem jih shranjeval zaradi garancij, ona pa računov za razne make-upe, lake in podobno šaro nima hehe.

katastrofa starši, 13.08.2021 ob 07:50

Tako je pri nas, kar ustvariš v zvezi gre napol. Torej, če med trajanjem zveze podpiše pogodbo za 100 mil €, bi princeska ob ločitvi dobila 50 mil €, kljub temu, da ni imela nič s tem. Lovače že stegujejo svoje lovke!

Samo pravo pizdico mora zavohati, kakor pes, pa ji bo vse šenkal.

princesko sem zjagal, 13.08.2021 ob 14:40

Jaz sem svojo princesko zjagal nazaj v svojo otroško sobo na prejšnjem naslovu. Se tožariva za delitev premoženja. Ampak jaz imam račune, ker sem jih shranjeval zaradi garancij, ona pa računov za razne make-upe, lake in podobno šaro nima hehe.

počakaj na odločitev sodišča. Zelo boš presenečen

ni res, 13.08.2021 ob 08:00

Ni avtomatike, da gre na pol…treba je dokazat, da je k tej polovici res kaj prispevala, če ne ne dobi nič-

Ne drži, seveda je avtomatika, da gre na pol. Če sta v zvezi, se šteje, da je zaslužna za pol, če je kuhala, prala ali pa jo samo nastavila in ga s tem motivirala ali pa s kakšno lepo besedo. Če ne bi nič naredila za to, zakaj bi jo pa potem imel ob sebi?

Ko so v igri taki denarci, ne gre več kr tako mal po domače, kot pri Micki in Janezu. V ozadju so finančni svetovalci, predporočne in še kakšne druge pogodbe, dobro zavarovano premoženje. S tem se ne ukvarja sam lastnik ali njegov prijatelj, ki je nekoč prek študenta delal v odvetniški pisarni kot kurir, pa je slišal kaj uporabnega, ampak specializirani timi. Nobena sicer ne bo odšla s culico in z od ribanja tal žuljavimi rokami, a tudi bankrota premožneža ni pričakovati.

Ločila je sina od očeta, a cel lajf lovila in se kitila s tujim perjem. Zdej bo še bolj stegnila roko nad donkijem. Po moje bo s tamalo ano opravila na hitro. Denar je huda droga!

Mamin sinko. Verjetno mamici pošilja po letalski pošti usrane gate, da mu jih opere.

A nima srčne partnerice Anamarije Goltes, ki mu popolnoma ustreza.

ljubica Anamarija, 14.08.2021 ob 10:36

A nima srčne partnerice Anamarije Goltes, ki mu popolnoma ustreza.

Ima, a življenje je še dolgo in pestro. Jima pa želim vse dobro.

Šport me ne zanima, privoščim pa vsem uspehe, ampak tole glede mame pa situacijo kar dobro poznam, ker imava skupne znance.

Ni nobena lovača, katera bi pa vztrajala z nepopravljivim babjekom, še predolgo ga je prenašala.

Če bi bila sama milijonarka kot je Luka, bi se mi zdelo nepredstavljivo in ponižujoče, da bi moja mama delala cele dneve v frizeraju za preživetje. Razen seveda, da bi jo to izjemno izpolnjevalo in osrečevalo. Heh, seveda!

Fino se je delala in dol dajala sama, potem pa krivdo obesila na očeta. Tudi mi imamo skupne znance. Posesivna mati je morala bit oh in sploh lepa že v šoli. Pa miss pa ne vem kaj še. Luka Dončič je dober v špilu, a se mora nujno matere losat, če ne mu bo zafurala lajf. Če ima punco, naj se njima posveti in njuni družini, čeprav sta fuul premlada za tak megalomanski korak. Oče mu mora zdaj stat ob strani!

Saj me ne briga njihov lajf, ampak mislim, da se hudo motiš.

Ko sem hodila k mami Mileni na frizure, me je Mirjam zmasirala.. Salon je v Šiški.. Izredno prijazna in zelo lepa ženska tudi sedaj.. Mama se pa super drži za 80 let.

Hudo je, ko je lastno zivljenje dolgocasno in se zacne ukvarjanje s tujimi.

Mati je šele lovača, 14.08.2021 ob 13:48

Fino se je delala in dol dajala sama, potem pa krivdo obesila na očeta. Tudi mi imamo skupne znance. Posesivna mati je morala bit oh in sploh lepa že v šoli. Pa miss pa ne vem kaj še. Luka Dončič je dober v špilu, a se mora nujno matere losat, če ne mu bo zafurala lajf. Če ima punco, naj se njima posveti in njuni družini, čeprav sta fuul premlada za tak megalomanski korak. Oče mu mora zdaj stat ob strani!

Nevoščljivost te daje, čisto si ponorela.  Daj še kaj povej, za začetek lahko napišeš o katerih skupnih znancih je tu govora.

kokodak, 14.08.2021 ob 15:10

Nevoščljivost te daje, čisto si ponorela.  Daj še kaj povej, za začetek lahko napišeš o katerih skupnih znancih je tu govora.

Res sem ponorela, cufam si lase hehehe kakšna bedna izjava. Tole je pač forum in se krešejo mnenja, če pa to tebe moti, pa ne bodi gor. Zdej si grem pa lase cufat od nevoščljivosti cuf cuf heheh đizs ej ……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close