Upam, da bo hrvaška obala tako draga, da bomo samo nekateri lahko šli
Saj vem, da se boste zdaj vsuli socialkarji in kmetavzarji, ampak jaz si res želim, da vse postane tako neznosno drago, da navadna sodrga ne bo mogla več na morje. Ker vi uničujete vse, kar je lepo s svojim kmetavzarskim obnašanjem. Nimam nobenega veselja več it na plažo, ko vidim sodrgo s paštetami in paradajzi. Ostanite doma, če se ne znate it elitizma.
elita685, 22.07.2025 ob 22:24
Saj vem, da se boste zdaj vsuli socialkarji in kmetavzarji, ampak jaz si res želim, da vse postane tako neznosno drago, da navadna sodrga ne bo mogla več na morje. Ker vi uničujete vse, kar je lepo s svojim kmetavzarskim obnašanjem. Nimam nobenega veselja več it na plažo, ko vidim sodrgo s paštetami in paradajzi. Ostanite doma, če se ne znate it elitizma.
Da te malo prizemljim, elita sploh ne ve kaj se na javnih plažah dogaja. Elita je nastanjena na privat plaži, s katere odide le v dragi jahti. Elita se ne obremenjuje z rajo.
Dej nehite že s tem. Draga je glih tolk kot Slo….pač eni lokali, trgovine..dražji, drugi cenejši. Če je komu drago, naj si poišče kakšno birtijo vn iz centra. Sej tko vam je tud v Slo, kaj skoz serjete s temi cenami. Najdeš, dobiš tud na Hr stvari, place…k so cenej kot v Slo.
Če si pa kdo tega ne more prvoščt, jbg, naj ostane doma, pa se namaka v banji.
Dosadni ste že s temi cenami.
Ena južna neprijavljena, 22.07.2025 ob 23:52
Dej nehite že s tem. Draga je glih tolk kot Slo….pač eni lokali, trgovine..dražji, drugi cenejši. Če je komu drago, naj si poišče kakšno birtijo vn iz centra. Sej tko vam je tud v Slo, kaj skoz serjete s temi cenami. Najdeš, dobiš tud na Hr stvari, place…k so cenej kot v Slo.
Če si pa kdo tega ne more prvoščt, jbg, naj ostane doma, pa se namaka v banji.
Dosadni ste že s temi cenami.
Tudi SLO je draga, nihče ne pravi, da je pri nas poceni.
Ampak nekaj je pa res…sem na bookingu gledala za Hrvaško, tam, kjer so najcenejše variante, so komentarji samo slovenskih turistov, takoj, ko sem vtipkala all inclusive in bolj nobel hotele in apartmaje, pa so komentarji iz celega sveta, niti enega slovenskega!!!
Avtorica, to je nekaj zate! Ne rabi biti za vse dražje, najdi si zase svojo obliko dopusta, ker že obstaja!
Kmetavzarka, ki misli, da to ni.
Mi smo slina Hrvaško. Poceni apartma. Super je. Plaža rajska, nikogar, če bi pa kdo bil, pa se lahko nastani tako daleč od nas, da ne vidim, kaj ima s sabo. Tam, kjer je pa več ljudi, pa je vseeno dovolj prostora, da ne rabimo bit eden na drugem.
Če bi pa rada drago plačevala, lahko zezdaj. Imajo take place..
Butarca ena.
Pojma nimate. Jadralci in jahtaši ne rabimo plaže! Zakaj že bi tovorila stvari na plažo, če imam svojo plažo s hladilnikom in kuhinjo? Pa smešno mi je, ko potem začnete pisarit, kako ceneje je vse v Grčiji, Španiji itd. Eni imamo radi Jadran! In če ne zaslužim za en dopust na Jadranu, potem pa naj gre vse skup nekam. Imam izobrazbo, službo.
Forum je zaprt za komentiranje.