Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija unexpected error … naj gre v rit!

unexpected error … naj gre v rit!

Kolegici sem pred časom formatirala winse (ki so bili res že zdelani), namestila vse programe na novo, računalnik dela tipi-topi.
Zdaj me kliče, da je pred časom namestila win posodobitve in od takrat se ji ob zagonu pojavlja tole obvestilo (glej sliko).
Sama sem nekaj iskala po netu, ampak nimam nobene prave ideje, kako bi to nadležno reč odpravila.
A ima kdo kakšno izkušnjo s tem ali predlog?

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

mogoče pomaga kakšen upgrade driverja za Matrox
Kaj pa veš kaj je update povozil.

Rekla sem ji naj dol vrže in na novo gor da driverje, pa ni pomagalo.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Predlog: v prihodnje kolegicam izklopi samodejno posodabljanje, ga prav nič ne potrebujejo. Marsikdo, ki nima neta, nikoli ne posodablja xp-jev, pa jim vse lepo deluje.
Punca lahko poskusi še z obnovo sistema na čas pred nameščenimi popravki, če ji nisi le-tega izključila, da bi čarunalnik hitreje tekel?
Drugače je zeeelo eleganta rešitev, ki jo priporočam, image zagonske particije. V nekaj minutkah imaš vse tipi-topi – brez formatiranja. Le zakaj vraga kar naprej samo formatirate, podobno kot bi kirurgi radi nekaj kar naprej rezali…!?

Ni mogoče izključiti tudi harwerske napake.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close