Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Umrla je Sanja Lončar

Umrla je Sanja Lončar

Zelo me je pretresla novica o njeni smrti. Sploh nisem vedela, da je bila bolna. Po njeni zaslugi se nas je veliko obrnilo nazaj k naravi. Bila je neizmeren vir modrosti in znanja. Očitno je svoje poslanstvo tukaj opravila. Pogrešala jo bom…

Jaz sem že nekaj ur v šoku…

Zaradi katere bolezni pa je umrla?

Imela naj bi raka na grlu 🙁

Raka.

Imela je raka na jeziku in vse njene prakse ji niso pomagale. Človek se zamisli, če sploh res pomaga vse to o čemer je pisala, če nje ni.

Še spomladi sem jo videla na TV, nihče ni niti omenjal kakšne bolezni, zato sem bila še toliko bolj presenečena. Je imela laj otrok?

Želela sem vprašati, če je imela kaj otrok?

Živela je zdravo in polno. Še en dokaz, da rak nikoli ne izbira …. Udari kadarkoli,  kogarkoli in kjerkoli. Tu ne pomaga zdravo življenje.

Sožalje svojcem. 🙁

Zdaj sem zasledila to žalostno vest.

Šokirana sem. Sploh nisem vedela, da je bila bolna.

Globoko sožalje svojcem in vsem, ki so jo poznali.

Mnogokrat sem jo poslušala na predavanjih. Izjemna oseba z izjemno veliko znanja. Naj počiva v miru.

Še en dokaz, da vse naravno,zdravo,bio ipd ne pomaga v boju močnim boleznim. Potem pa vidiš starčke,ki že 60 let vsakodnevno kadijo,pijejo in jejo egipčanski krompir in kitajski česen. Pa bolj zdravi od sosede bio veganke,presnojedke.

Nikoli še nisem slišala zanjo,baje zeliščarka? A sebi pa ni mogla pomagat? Se človek vpraša če jim je sploh kaj za verjet.

Sožalje ,in velika izguba …Je pa tako ,da proti čemu se borimo to raste ,na žalost ,ker menimo,da je to dobro .Vse bolj opažam,da zdravje ni odvisno samo od zdrave prehrane ,to je samo en del nikakor celota .Umirjenost znoraj sebe je ključ dobrega počutja in zdravja.Odnos ,’ki ga imamo sami sabo je temelj vsega.Če je nekaj dobro za druge ,ni nujno,da bo za nas.Okolje v katerem se nahajamo je zelo pomembno za naš notranji mir .Hvaležnost za vsak dan ,ki nam je podarjen in nič na tem svetu ni samoumevno tega se je treba zavedat. Recept za dolgo življenje je manj kompiciranja,več radosti na vkljub vsemu,če še nismo npr.zgradili hiše ali kupili stanovanja,če vozimo morda slabši avto od sosedovega ,če še nismo dosegli napredovanja v službi ,če so številke na našem trr.ju nižje kot bi si želeli itd.To nas ne definira .Nič ni narobe ,če posedujemo vse lepe stvari v katerih uživamo,ampak bodimo do sebe spoštljivi in razumevajoči brez dokazovanja ,da ste za to boljši od koga drugega .Življenje je pot in ne cilj.

Ljudje,vprašajte se ali in koliko ,vam pomagajo ti pripravki in vse ostalo kar je gospa svetovala. Mislim,da je ona verjela v to in nam želela pomagati a resnica je drugačna.  Sanja,do mene si bila vedno prijazna in nasmejana,počivaj v miru.

Ko smo že na tem forumu: se vam ne zdi čudno, da je v zadnjem letu odšlo toliko največjih slovenskih borcev za zdravo, svobodno in pravično družbo? Dr. Pušenjak in Sergio iz Stop lažnivim medijem (celo na isti dan na popolnoma enak način), dr. Vladimir Pirnat, sedaj še Sanja Lončar s turbo rakom, kot da je vzela tisti zvarek.

DA JO NISO ZDRAVNIKI FENTALI MOGOČE?! JE BILA ONA PROTI CEPLJENJU…

SE JE BORILA TAKRAT PROTI URADNI MEDICINI. ALI PA KDO BI VEDEL, VSE JE MOGOČE!?

Odgovor na objavo uporabnika
kr ena709, 31.07.2025 ob 19:14

Imela je raka na jeziku in vse njene prakse ji niso pomagale. Človek se zamisli, če sploh res pomaga vse to o čemer je pisala, če nje ni.

In takšni še zaslužijo ogromno denarja preko nakladanja in prodaje knjig. Tisti, ki pa res nekaj vedo, in jih denar ne zanima  pa ne pridejo v ospredje.

Odgovor na objavo uporabnika
Anaya11, 01.08.2025 ob 01:00

Živela je zdravo in polno. Še en dokaz, da rak nikoli ne izbira …. Udari kadarkoli,  kogarkoli in kjerkoli. Tu ne pomaga zdravo življenje.

Sožalje svojcem. 🙁

Kako se mi gnusi tako pisanje- češ, glej jo, kako zdravo je živela, pa je vseeno dobila raka. Potem se mi ni treba sekirati, če kadim, nezdravo jem, se malo gibljem. Evo, imam izgovor, da mi ni treba nič početi v tej smeri. Mogoče delam avtorju- avtorici krivico in samo razmišlja, ne da se naslaja. Če je tako, naj mi oprosti! Toda res me pogreje, ko slišim ljudi, ki govorijo in pišejo podobno.

Bi rekla, da je zdravo prehranjevanje in način življenja, ki ga je promovirala gospa Lončar, za večino ljudi – statistično gledano – najboljše.

Obstajajo pa seveda izjeme, ki živijo izjemno nezdravo, pa vseeno doživijo visoko starost.

Kar enemu pomaga, drugemu morda ne. Kar enemu pomaga v preteklosti, mu v prihodnosti morda ne bo (več).

Zanimivo mi je (bilo) spremljati njen vsakomesečni bilten, tudi njen pogled in nasvete. Sem pa v koronskem času opazila odmik v neko radikalnost proti zahodni medicini, medikamentom, cepljenjem,… tukaj se moje mnenje razhaja z njenim. Menim, da na zahodu vseeno dočakamo visoko starost tudi zaradi zdravil in cepljenj, dopuščam pa možnost, da morda komu kako cepljenje vseeno škodi. Torej, ni vse za vsakogar in ob vsakem času.

Njena smrt me je vseeno presenetila in užalostila. Očitno je gospa izpolnila lekcije in naloge v tem življenju.

Sožalje svojcem in prijateljem.

ŽENSKA JE BILA STARA ŠELE 60 LET IN PA NI JI POMAGALO VSE NJENO ZNANJE…

Dr Pušenjak je ob začetku korone izjavil dvom v cepiva , že naslednji dan pa izjavo preklucal, češ, “sedaj v 1 dnevu pa so našli dovolj argumentov za ustreznost cepiv”. In od tedaj dalje je on uradno bil za cepivo proti koroni.

Ne vem, kako, kdaj in zakaj bi on bil “borec” proti cepivom.

Poznam ljudi ki že vso življenje kadijo, pa se vedno hodijo po tem svetu.

Odgovor na to, kaj je ključ do dolgega in zdravega življenja je verjetno neznan.

super komentar , se strinjam z njim popolnoma in tudi tako živim , lp

Joj Zdravko M., da te ne bo razneslo od jeze, ker je kar precej kadilcev že v letih, pa še niso umrli, kot bi se spodobilo. Ubogi b…

Po moje je zdravje to, da se človek z zdravjem ne ukvarja kaj posebej in ne misli vsak dan, kaj in če je nekaj zdravo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close