Umrl je Marko Brecelj
“Imeti čas med pojemanjem življenjske moči je prednost”
Po uvodnem pozdravu, med katerim je izpostavil (……) je zato prebral izvide: ni remisije – čudež izostaja. Ostaja mu pa še 20 odstotkov možnosti, da bo živel dlje kot tri leta in se morda vendarle še kdaj vrne v Cankarjev dom, je posvaril zbrano, več kot poldrugo stotnijo.
(2019)
Marko Brecelj je dolgo že bolehal – na svoji spletni strani o tem tudi piše ali je pisal.
Ljudi dojemam po njihovi srčnosti in zame je bil človek s srcem.
Če je novica resnična mi je zanj zelo žal, kajti prepričana sem, da bi rad še marsikaj postorili s svojo Arijano.
Včeraj sem pomislila nanj. Mogoče predvčerajšnjim. Ne morem verjet kolikokrat se mi to zgodi. Strah me postane vedno, ko pomislim na osebo, ki je dolgo nisem videla.
SandiSrb, 21.07.2021 ob 15:50
Sedaj ne pretiravat; bil je alkoholik in narkic!
srb je bil. Potomec pravoslovnega popa. Moj sosed, je tudi umrl, pa je bil mlajši kot 70. Verjemi, da ni konzumiral tega kar si omenil. Med tem, ko za Markota praviš, da jih je. V njegovem primeru, je živel daljše življenje. Razloži, kako je to možno. Ti, pa pokaži, svojo glasbeno zapuščino, če jo imaš.
Sedaj ne pretiravat; bil je alkoholik in narkic!
Ej ti govno srbsko, a veš kaj je ironično?
Da tisti, ki ga zmerjajo, da je bil alkoholik in narkič in katerim si se postavil ob bok z svojim strinjanjem z njimi, no oni so prav tako nasplošno nestrpni do srbov in njihovega naroda in jih stalno žalijo tu gor na forumu.
Desperadodajka, 21.07.2021 ob 17:00
Kako domobrančki uživajo v tuji nesreči in smrti. Potem se bodo cmizdrili zaradi Golega otoka in povojnih pobojev.
Domobrančkov že dolgo ni več…ostal je samo še domobranski smrad, ki močno zaudarja še posebej v obdobjih visokih temperatur.
Forum je zaprt za komentiranje.