Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Umrl je Ladislav Troha

Umrl je Ladislav Troha

Js sem anticepilce in nikoli nisem  zbolel v službi za gripo zadnje 2 leti od kar je plandemija na sceni kaj pa na to praviš procepilka?

Ti si en vanzemaljac

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8453, 18.02.2022 ob 21:02

Js sem anticepilce in nikoli nisem  zbolel v službi za gripo zadnje 2 leti od kar je plandemija na sceni kaj pa na to praviš procepilka?

Najprej se brat pa pisat nauči, potem pa se lahko pogovarjamo.

Če si s “procepilko” mislil name: super, da ne ti necepljen ne jaz cepljena nisva zbolela. Če sem se sama cepila, to še ne pomeni, da mislim, da bi se morali vsi. Vsak od nas je bil zasut z različnimi informacijami, zgodbami, izkušnjami svojcev, pritiski oblasti … in se je moral sam odločiti. In sprejeti posledice. Mnogim se je lepo izšlo. Super. Eni med nami pa imajo zaradi svoje odločitve težave: necepljeni, ki so hudo zboleli, cepljeni, ki so fasali hude stranske učinke. V obeh skupinah so žal taki, ki so stavili na napačnega konja. In da jim v “nasprotnem taboru” to privoščijo, se mi zdi grdo. Samo to pravim.

Gospod Troha.

Če ste vojak, potem mi razložite kakšno je to orožje, da ti nekdo sproži raka na daljavo, ali srčni infarkt.

Jaz kot zdravstvena delavka vam pravim, da ne..  nihče vam infarkta ne sproži na daljavo.

Lahko vam samo pritisk toliko dvigne, da doživite infarktzaradi svojih zamašeno žil. Meni moji otroci tako dvignejo pritisk, pa moj šef.  Tudi na daljavo.

Želim vam zdravja.

Zdaj pa mir ljudje, malo kulture prosim.

Sploh ne vem zakaj bi to bil nek dosežek pri vseh ukrepih ki smo jih imeli, plus pol Slovenije precepljene, moraš biti kar malce malomaren da zboliš. Ne rečem zadnji mesec, dva, ko so šole odprte in je delta na pohodu. Če pa nimaš otrok v šoli, pa res ne vem.

Karenatam, 18.02.2022 ob 23:16

Če si s “procepilko” mislil name: super, da ne ti necepljen ne jaz cepljena nisva zbolela. Če sem se sama cepila, to še ne pomeni, da mislim, da bi se morali vsi. Vsak od nas je bil zasut z različnimi informacijami, zgodbami, izkušnjami svojcev, pritiski oblasti … in se je moral sam odločiti. In sprejeti posledice. Mnogim se je lepo izšlo. Super. Eni med nami pa imajo zaradi svoje odločitve težave: necepljeni, ki so hudo zboleli, cepljeni, ki so fasali hude stranske učinke. V obeh skupinah so žal taki, ki so stavili na napačnega konja. In da jim v “nasprotnem taboru” to privoščijo, se mi zdi grdo. Samo to pravim.

Podpis. Škoda da več ljudi ne razmišlja tako.

Anonimno 4546, 18.02.2022 ob 14:06

Desperadodajka, 18.02.2022 ob 14:00

Nesebični “krvodajalci” se naslajajo. Potem bodo pa cvilili o povojnih pobojih.

Ajde smiri se topli jugovič. Koga boš ti pobijal.

Jugovič ti fuka mamico. Ni ti še priznala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close