Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrl je Ivan zidar

Umrl je Ivan zidar

Gradbeni baron. Naj počiva v miru. ??

Nobene škode.

Padel je z gugalnice. Najmanj 879.000 ojrov je ostal dolžen. Jih je vzel s seboj?

30 let prepozno

Pomagal ogromnim privatni kom, tudi meni da sem imel delo. Ata Ivan pogrešal bom tvoj grobi stisk roke. Se vidimo zgoraj.

Odgovor na objavo uporabnika
Me smeš ne, 13.06.2021 ob 14:32

Pomagal ogromnim privatni kom, tudi meni da sem imel delo. Ata Ivan pogrešal bom tvoj grobi stisk roke. Se vidimo zgoraj.

Kako veš, da zgoraj? Mogoče pa spodaj cvre ?

Se najbolj je kaznovan z edinim vnukom, pa se ta ima Down sindrom. Karma torej deluje!

Vesel oče, 13.06.2021 ob 14:37

Se najbolj je kaznovan z edinim vnukom, pa se ta ima Down sindrom. Karma torej deluje!

Tudi tebe bo kaznovala !

Karma ne obstaja.

Od hčere, je hči. Ima downow sindrom.. Drugi vnuki pa avtizem kar je še večje sranje.. Toliko bogastva, pa toliko bolezni. Sosed naj počiva v miru!

za veselega očeta, 13.06.2021 ob 14:45

Karma ne obstaja.

… za vse.

Znanstveno dokazano ima sperma starejših moških povečano verjetnost (za faktor 6), da povzroči avtizem.

Risk of autism spikes for children of older men

Karma obstaja, 13.06.2021 ob 14:48

… za vse.

Ni to karma o cistokrvni. katoliki… Cistokrvni, ne…

Piše nekako tako. Kakva god vas bjeda zadesi to je zbog greha kojeg ste zaradili a neke/mnoge i oprosti…

Somebody705, 13.06.2021 ob 14:53

Ni to karma o cistokrvni. katoliki… Cistokrvni, ne…

Piše nekako tako. Kakva god vas bjeda zadesi to je zbog greha kojeg ste zaradili a neke/mnoge i oprosti…

Vzami kakor hočeš: karma, grehi, družinska prekletstva – vse še kako dobro obstaja. Zato je dobro, da ne škodujemo nobenemu. Vse se nekje enkrat (nekomu) vrne.

Kakva god vas bijeda zadesi, to je zbog grijehova koje ste zaradili, a On mnoge i oprosti.

Ni to karma. Piše Kdo je.

Karma je herezija iz hinduizma. Biblija ne govori o nobeni karmi. Kdor natolcuje o karmi, se bo pred Vsevišnjim zagovarjal zaradi krivoverstva.

Desperadodajka, 13.06.2021 ob 15:24

Karma je herezija iz hinduizma. Biblija ne govori o nobeni karmi. Kdor natolcuje o karmi, se bo pred Vsevišnjim zagovarjal zaradi krivoverstva.

Job je najboljši primer, da karma ni bibličen koncept. Jahve mu zajebe celo življenje zaradi stave s hudičem.

Seveda karma obstaja, ampak to je logika. Če vsi svinjajoo okolje, bo tudi onesnaževalec sam slej ko prej svojo lastno svinjarijjo jedel. Npr. zakoplje ali odrvrže strupene odpadne snovi, pronicajo v podzemlje, samo vprašanje časa je, kdaj bo pil strupeno vodo, mogoče ne on, mogoče njemu ljubi ljudje in bodo zaradi njega zboleli… Tko nekako to gre. Po logiko, kdor jo ima in zna sklepati dalj kot v enem koraku, kar je normalno za človeške kure in peteline,.

Karma je indijska izmišljotina, vi boste pa pred Bogom odgovarjali za krivoverstvo.  Biblija ne govori o nobeni karmi.

Načeloma se držim reka “o mrtvih le dobro”, vendar je pri tem lopovskem gnoju to žal nemogoče.  Eden izmed grobarjev naše države.  30 let (na desetletja podlage) je kradel in grabil ter skrbel, da so se iz njegovega korita napajali politiki vseh strani, zdaj se je pač stegnil, so what.  Imamo mi kar nekaj takih barab, ki se bodo počasi začele stegovati, ta generacija počasi zapušča tostranstvo.

Žalostno je le to, da je tako kot ostali, tudi ta lopov zadržal vse pokradene milijone in odšel na drugo stran brez kazni in brez odvzema nakradenega premoženja.

Desperadodajka, 13.06.2021 ob 20:42

Karma je indijska izmišljotina, vi boste pa pred Bogom odgovarjali za krivoverstvo.  Biblija ne govori o nobeni karmi.

Pred katerim Bogom, tistim izmišljenim, omenjenim v priročno prirejeni Bibliji?

Upam, da bo s temi nakradenimi milijoni sedaj lahko podkupoval one tam spodaj ….

Zakaj je to novica? Umrl je prevarant in tat, ki je oškodoval in uničil kar nekaj obrtnikov in podizvajalcev. Bomo državljani dediči nakradenih milijonov v davčnih oazah?

Se globoko strinjam.

Neučakana, 13.06.2021 ob 21:17

Načeloma se držim reka “o mrtvih le dobro”, vendar je pri tem lopovskem gnoju to žal nemogoče.  Eden izmed grobarjev naše države.  30 let (na desetletja podlage) je kradel in grabil ter skrbel, da so se iz njegovega korita napajali politiki vseh strani, zdaj se je pač stegnil, so what.  Imamo mi kar nekaj takih barab, ki se bodo počasi začele stegovati, ta generacija počasi zapušča tostranstvo.

Žalostno je le to, da je tako kot ostali, tudi ta lopov zadržal vse pokradene milijone in odšel na drugo stran brez kazni in brez odvzema nakradenega premoženja.

Evo, da se ve, s kom se strinjam. Na žalost še vedno kot neprijavljena…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close