Umrl je grobar slovenskega kriminalnega prava
Sami pravni strokovnjaki in ugledni pravniki, kot listja in trave jih imamo v Sloveniji, zadnje čase so nam celo boj proti koroni začeli voditi. Ampak le zakaj pa dosledno pušnemo pri vseh sodbah izven Slovenije – arbitraža, prebrisani, varčevalci, nacionaliziranci …
Ma neki tu ne štima …. Kako že pravijo – lastna hvala se pod mizo valja.
Mushroom, 11.10.2021 ob 19:01
Kako je zbiral po zavodih, če je bil takrat v taborišču!
Ce gledas cvje so vsem prilagajali datume, da jih ni bilo tam. Npr ce pogledas zivljenjepis Lili Novy pise, da je vnuke prevzela l.43. V resnici jih je l.45 izvlekla iz komunisticnega taborisca, kjer sta bila dva stiriletnika zaprta kot sovraznika ljudstva. Vsi so ponarejali obdobje. Nikogar ni bilo tam. Cel oddelek so imeli, vodila ga je Pepca Kardelj.
niso imeli čiste vesti, 10.10.2021 ob 23:40
Tisti, ki so laufali proti Bleiburgu, pač niso imeli čiste vesti – obenem so se ti domobegci nazivali z domobranci, bolj ironičnega imena si ne bi mogli nadeti. Teh mi nič ni žal, so že vedeli, zakaj so bežali. Žal mi je pa tistih, ki so jih po krivici pobili, nekaj jih je že bilo. Imel sem v žlahti človeka, ki je bil mobiliziran v nemško vojsko, komunisti mu NIČ niso naredili, je pač vedel, kdaj je pametno prestopit, umrl je mirno, 15 let nazaj. Budale domobegne pač niso vedele, kdaj nehat, še po kapitulaciji nacijev so mešale drek, danes bi iz njih delali nedolžne žrtve:
Ce tukaj ugotavljamo da se je Bavcar celo zivljenje boril da bi legitimiral poboje, ce je njegov cv ponarejen, da ga ne bi bilo tam na licu mesta (je bil in odrejal smrti), ce imamo 750 masovnih grobisc po Sloveniji, je bilo vse ok? Revolucionarni boljseviki so sledili sovjetskemu modelu. Kulaki so bili odvec. Pa se dogodek, ki je resnicen, ko je zemlja zavrela, so tja poslali kmete z vozovi, da spucajo. In našli same lobanje otrok
Forum je zaprt za komentiranje.