Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrl je grobar slovenskega kriminalnega prava

Umrl je grobar slovenskega kriminalnega prava

Umrl je Ljubo Bavcon. Možak, ki so ga preko negativne selekcije na pozicijo profesorja na pravni fakulteti postavili komunisti. Torej tisti človek, ki je izučil generacije in generacije nesposobnih sodnikov in državnih tožilcev, ki so posledično krivi za nakopičenje gromozanskih zamud v sodnih sporih. Še ko se pa kaj reši, pa se itak tako reši, da zmaga baraba, davkoplačevalci pa plačamo. Potrditev o nesposobnosti slovenskih pravnikov, pa so v končni fazi kategorične izgube sporov pred EU sodišči.

Ukvarjal se je tudi s povojnimi izvensodnimi poboji. Zavzemal je stališče, da so bili poboji legitimni. In to samo zato, ker so se zgodili v matični državi in na tak način ne morejo biti kategorizirani kot poboji vojnih ujetnikov, ki ne zastarajo, ampak poboji civilistov, ki pa menda zastarajo. Skratka pokvarjenec nad pokvarjenci. Vest tudi pravi, da je sam odbiral ljudi namenjene v smrt.

V zadnjih par letih življenja se je Bavcon ukvarjal z Leonom Rupnikom. Za tega so levi sodniki nedavno povedali in ga s tem tudi rehabilitirali, da je bil po krivem obsojen na smrt, saj, da revolucionarni sodniki niso sledili niti svojim napisanim zakonom pri vodenju postopka. Bavcon je spet scal proti vetru, a tokrat curek ni bil dovolj močan, saj ga je prehitela teta s koso.

Šele ko se bo stegnil sam Presvetli Grbavi, bomo lahko zadihali.  Ker tale zagrizen komunajzar dela resnično škodo državi in nas sramoti pred celim svetom.  In kar ne neha.

Odgovor na objavo uporabnika
vsi bodo enkrat, 10.10.2021 ob 18:45

Šele ko se bo stegnil sam Presvetli Grbavi, bomo lahko zadihali.  Ker tale zagrizen komunajzar dela resnično škodo državi in nas sramoti pred celim svetom.  In kar ne neha.

Grbavi kot ga ti imenuješ je v izvrstni formi , sam sem več kot desetletje mlajši in imam za nekatere peklenski tempo, pred leti sem delal tudi po 100 ur na teden, ampak “grbavemu ” ne bi upal parirati v kondiciji , da o intelektu ne govorimo.

Torej se kar sprijazni še najmanj 40 let bo med nami !

Upam, da mu je Leon Rupnik v nebesih povedal, da zanj ni prostora drugje kot v peklu.

In da mu je močno stisnil tilnik, da je zahreščalo….

Jaz bi levičarkse komunjere samo vprašal, zakaj imam jaz, ki imam prav tako kot en povprečen Avstrijec, dve roki, dve nogi in ene možgane, še enkrat nižjo plačo kot ta povprečen Avstrijec? Razlika med mano in Avstrijsem je samo ta, da je imel Avstrijec nad sabo normalne sposobne ljudi, ki so na pozicije prišli skozi sito dokazovanj, jaz pa gamad tipa Ljubo Bavcon, Janez Stanovnik, Kardelj, Dolanc, Maček, Ribičič, Kučan, ki so na pozicijo prišli, po sistemu, kdo je bolj klal….

Hojs se je zagotovo po Bavconu zgledoval, ko je iskal izgovore za uporabo prisilnih sredstev proti drugače mislečim.

Ena prekleto visoka borčevska penzija manj torej….. Sicer je pa dolgo živel. 97 let…. Se je očitno bal smrti kot hudič križa, ker je vedel kaj ga v posmrtnem življenju čaka in je z odhodom odlašal do zadnjega.

Ko bo plebiscit z vprašanjem, ali ste za Avstrijo, nas podprite.

Vesel oče

Wir freuen uns auf Ihre Unterstützung!

Ja, ta je res naredil škodo slovenskemu sodstvu. Če ne bi bilo teh bavconarjev, bi Janša danes gulil dolgoletni arest zaradi korupcije, ne pa vladarskega fotelja.

Objava čaka odobritev

Baraba je pod zemljo, 10.10.2021 ob 18:42

Umrl je Ljubo Bavcon. Možak, ki so ga preko negativne selekcije na pozicijo profesorja na pravni fakulteti postavili komunisti. Torej tisti človek, ki je izučil generacije in generacije nesposobnih sodnikov in državnih tožilcev, ki so posledično krivi za nakopičenje gromozanskih zamud v sodnih sporih. Še ko se pa kaj reši, pa se itak tako reši, da zmaga baraba, davkoplačevalci pa plačamo. Potrditev o nesposobnosti slovenskih pravnikov, pa so v končni fazi kategorične izgube sporov pred EU sodišči.

Ukvarjal se je tudi s povojnimi izvensodnimi poboji. Zavzemal je stališče, da so bili poboji legitimni. In to samo zato, ker so se zgodili v matični državi in na tak način ne morejo biti kategorizirani kot poboji vojnih ujetnikov, ki ne zastarajo, ampak poboji civilistov, ki pa menda zastarajo. Skratka pokvarjenec nad pokvarjenci. Vest tudi pravi, da je sam odbiral ljudi namenjene v smrt.

V zadnjih par letih življenja se je Bavcon ukvarjal z Leonom Rupnikom. Za tega so levi sodniki nedavno povedali in ga s tem tudi rehabilitirali, da je bil po krivem obsojen na smrt, saj, da revolucionarni sodniki niso sledili niti svojim napisanim zakonom pri vodenju postopka. Bavcon je spet scal proti vetru, a tokrat curek ni bil dovolj močan, saj ga je prehitela teta s koso.

Vseeno je pa zanimivo, da desničarji nimate enega kompetentnega strokovnjaka, niti na pravnem, niti na kakšnem drugem znanstvenem področju, zato pa smo danes tam, kjer smo, ko so na položajih sami nesposobneži. Takšna so dejstva.

Vesel oče, 10.10.2021 ob 19:22

Ko bo plebiscit z vprašanjem, ali ste za Avstrijo, nas podprite.

Vesel oče

Wir freuen uns auf Ihre Unterstützung!

qvisling

Tisti, ki so laufali proti Bleiburgu, pač niso imeli čiste vesti – obenem so se ti domobegci nazivali z domobranci, bolj ironičnega imena si ne bi mogli nadeti. Teh mi nič ni žal, so že vedeli, zakaj so bežali. Žal mi je pa tistih, ki so jih po krivici pobili, nekaj jih je že bilo. Imel sem v žlahti človeka, ki je bil mobiliziran v nemško vojsko, komunisti mu NIČ niso naredili, je pač vedel, kdaj je pametno prestopit, umrl je mirno, 15 let nazaj. Budale domobegne pač niso vedele, kdaj nehat, še po kapitulaciji nacijev so mešale drek, danes bi iz njih delali nedolžne žrtve:

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Poljana

Vesel oče, 10.10.2021 ob 18:57

Upam, da mu je Leon Rupnik v nebesih povedal, da zanj ni prostora drugje kot v peklu.

In da mu je močno stisnil tilnik, da je zahreščalo….

To boste ti, Rupnik in Hitler skupaj v nebesih?

Kreten (avtor teme). Bavcon pa naj počiva v miru.

wd40a, 10.10.2021 ob 20:04

qvisling

Sem doma blizu avstrijske meje, pa mi na misel ne pride, da bi glasovala za priključitev Avstriji.

Bedak izdajalski!

Takim modelom se lahko zahvalimo za 30 let nedokončane tranzicije, večno globoko državo, revščino, neperspektivnost, izseljevanje, nizko nataliteto, za socializem po socializmu……

🙂

Borčevske penzije, 10.10.2021 ob 19:19

Ena prekleto visoka borčevska penzija manj torej….. Sicer je pa dolgo živel. 97 let…. Se je očitno bal smrti kot hudič križa, ker je vedel kaj ga v posmrtnem življenju čaka in je z odhodom odlašal do zadnjega.

Saj stroškov še ni konec – najbrž sledi še pogreb na državne stroške s častno stražo slovenske vojske pa verjetno s kakšno partizansko ‘četo’.  Pa morda se penzija še prenese na kakšnega svojca, kdo ve…

Kakorkoli, 10.10.2021 ob 19:50

Vseeno je pa zanimivo, da desničarji nimate enega kompetentnega strokovnjaka, niti na pravnem, niti na kakšnem drugem znanstvenem področju, zato pa smo danes tam, kjer smo, ko so na položajih sami nesposobneži. Takšna so dejstva.

Baje da je, če ostanemo kar pri pravu, eden, ki je na Harvadu celo predaval, česar nobenemu levičarskem ‘strokovnjaku’ ni uspelo.

V bistvu imajo desni enega, levi pa nobenega strokovnjaka.

prav po zaslugi takih Bavconov in podobnih  komunajzarsko šolanih profesorjih na PF.

Sramota, da se je imenoval profesor…kaj je le prišlo s pravnega faksa..

Poleg tega je res, da morilci najbolj obvladajo kriminalno pravo. Znajo se zaščititi.

mi na misel ne pride, 11.10.2021 ob 09:10

Sem doma blizu avstrijske meje, pa mi na misel ne pride, da bi glasovala za priključitev Avstriji.

Bedak izdajalski!

Hja, to so ti domobranclji, kmetavzi, ki nikoli niso uspeli priti čez mejo in sanjajo o nekakšni priključitvi Avstriji in delajo primerjave z Avstroogrsko…..  češ, kako smo Slovenci takrat napredovali.

V času Juge so potuhnjeno držali goflje, zdaj opletajo na veliko.  Niso bili pa nikoli nikjer, razen v domači vukojebini in kakšnem Brezju.  Če bi bili, bi vedeli, da smo Slovenci za Avstrijce samo cigani, nule, balkanci, drek.

bedaki ste vi, ki tule cvilite o izdajalcih ,pa belčkih ipd :):)

Zjutraj pa se vas spoka 5 v avto, da goljufate pri Pendlerpauschalu in se odcijazite smrdet v Magno . In potem ,seveda pizdi te , ker vam v Sloveniji dodatno pobirajo davek. Zakaj pizd ite?:):)

Ampak zakaj, če vam Slovenija nudi toooooliko dobrega? Zakaj, obmejčki, ki ste že v času Yuge na veliko švercali čez mejo?

Navadne pi  zd  e    ste:):)

Uf, kolk ste zavedni:):)

pravo je v Sloveniji najboljše v Evropi, 11.10.2021 ob 11:25

bedaki ste vi, ki tule cvilite o izdajalcih ,pa belčkih ipd :):)

Zjutraj pa se vas spoka 5 v avto, da goljufate pri Pendlerpauschalu in se odcijazite smrdet v Magno . In potem ,seveda pizdi te , ker vam v Sloveniji dodatno pobirajo davek. Zakaj pizd ite?:):)

Ampak zakaj, če vam Slovenija nudi toooooliko dobrega? Zakaj, obmejčki, ki ste že v času Yuge na veliko švercali čez mejo?

Navadne pi  zd  e    ste:):)

Uf, kolk ste zavedni:):)

Komu ti to?  Ljudem, ki hodijo delat v vašo opevano Avstrijo in tam opravljajo dela, ki jih Avstrijci nočejo opravljati?  Tako kot Bosanci in Romuni pri nas.

Tudi ne vem, kaj imajo  dnevni delovni migranti veze z vašimi mokrimi željami po hlapčevanju Avstrijcem?  Oni pač delajo čez mejo, ker pri nas na Štajerskem služb ni, oziroma je minimalc 500 EUR višji kot pri nas.  Enako kot Primorci, ki hodijo klečeplazit v Gorico in Trst.

Zgodovina se ponavlja, samo SĐS falanga pa trdi, kako uspešno gospodarsko rast imamo….

kje pa ti delaš?:):)

Na sončni?

Aja, da ne boš komu hlapca špilal:):)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close