Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrl Damian Cavazza

Umrl Damian Cavazza

meni je umrla prijateljica ,stara 17 let …v spanju ,brez kake bolezni ,ali slabega počutja ko je šla spat.

Meni je poleg vsega tragično tudi to, da Je Borisa druga žena pustila zaradi drugega moškega in mu na nek način tudi vzela otroka, da ga ne more videti vsak dan in z nnjim odraščati.

Smrt je tragična, a tudi odtujitev brez tvoje volje je tragična.

Tista love story je že zdavnaj pase. Oriana že nekaj časa spet živi v Ljubljani in Boris lahko sina vidi, če hoče.

Jest sm pa prvo pomislil na kakšne prepovedane substance, v povezavi z alkoholom.

Iz današnjih novic:

“Mediji so poročali, da naj bi se zadušil med spanjem, po zabavi za njegov 36. rojstni dan. Kmalu pa so se po razširile drugačne govorice. Mladi scenograf in koreograf Damijan Cavazza naj bi umrl po žurki, zaradi predoziranja s kokainom oziroma mešanja mamil z alkoholom, nekateri so namigovali celo na samomor.”

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/umrl-damian-cavazza.html

Hudo, zelo hudo. Nekatere družine toliko pretrpijo. V sorodstvu imamo podobno situacijo, mož je izgubil brata (samomor), ženo (rak), sina (samomor). Samo strmiš lahko.
Želim veliko moči vsem, ki se spopadate z izgubo, vsem, sočustvujem z vami.

Me pa še zelo zanima, če kdo ve, kdaj je umrla Borisova prva žena, Damijanova in Sebastijanova, Kristjanova mama? Nič je ne omenjajo, kot da je pomemben le oče, ki je pač slaven igralec. S čim se je pa mama oz. Borisova žena ukvarjala?

miren večer
januša

Mojca Cavazza pa je umrla za rakom..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close