Umik prijave z gimnazije
bognedaj testirati, 07.08.2021 ob 14:08
Skratka, anticepilci boste zdaj, ko bo veljal pogoj Prebolel / Cepljen / Testiran naredili za svoje otroke največ, če jih izpišete iz šolskega izobraževanja, naj bodo doma in čakajo na konec pandemije. Leto gor ali dol, who cares.
Glej moji otroci še niso preboleli, prav tako še nekaj časa ne bodo cepljeni. Nimam nič proti občasnim testom. Sigurno sem pa proti testiranju na 48 ur kar je pri nas postala redna praksa.
Pa ne mi o stroki, ki to ni. Še zdaj čakam odgovor zakaj v cerkvah in fitnesih PCT ni potreben.
Upam da čim več anticepilcev izpiše otroke iz srednjih šol. Bodo vsaj učni procesi boljši, manj učencev, več reda, že tako so nekatere gimnazije prepolne.
Bi bilo pa pametno razmisliti o tem, kako jim boste zapolnili čas, ki ga bodo imeli na voljo, če ne bodo hodili k pouku. Preko študenta ne bodo mogli delati, ker bo obvezno testiranje, torej bodo cele dneve doma in na cesti. No, na Metelkovi je dovolj placa za vse izgubljene duše. Kar pogumno, mate to!
Pavziranje, 07.08.2021 ob 07:15
Zanima me, kako umakniti prijavo za vpis? Ali na gimnaziji Bežigrad pustijo, da se če eno leto ponovno vpiše?
Ma, da vas ni sram res. Iz lastnih otrok se delate norca in jih poneumljate. Te bo očka izpisal iz šolce, ker se gre za tvoje zdravje. Ma ja no, kaj pa psihično zdravje vaših otrok? Ste na to kaj pomislili? Saj ni čudno, da je ravno med srednješolci toliko samomorov. Krivite pa vse drugo, samo v vase ne pogledate. Cepite se ali pa vsak teden plačujte hitre teste. Kaj qlinac sam drekate ves čas? So maske, pa jih je težko nosit, čakamo kot norci na cepivo in se pritožujete tudi o tem, ko ga kočno dobimo, se pa nočete cepit. HAT in PCR testi so, pa se vi in vaši ljubi zlati otroki ne bi testiratli. Pa kaj bi sploh radi? Šola na daljavo je tolk zelo slaba izbira, ampak za to, da bi šli v šolo vaši otroci sedet, pa ne bi nič naredili. Ne maske na obraze, ne testiranja, ne cepljenja,….Korona je pa itak izmišljena, ker vam očitno še nobeden pred očmi ni umiral zaradi te faking Korone in to samo in zgolj v štirinajstih dneh (brez pridruženih bolezni).
Ma ne mi spet s fašisti in levo, desno, rdečo in kodrlajsasto stranjo, ker me en qrc brigajo vsi. Naj bo že enkrat vse normalno spet!!
Tudi jaz bom svojo hčer izpisal. Imela je vse točke toda, ker imam svoje podjetje, nisem tako reven, da bi moral tvegati njeno zdravje ali jo vsaka dva dneva voziti na tesitiranje, da bi mi potem čez nekaj let postala še ena doktor Mareja Logar ali Bojana Beović. Nikoli ji ne bom pustil, da letos gre v prvi letnik gimnazije v katero je vpisana. Njej pripada spletna trgovina in ne poklic zdravnice. Ona je moja in spletna trgovina je njena usoda.
čakam na dan, 07.08.2021 ob 15:45
Ne bo daleč dan, ko bodo samo nenajavljeno prišli v šolo, poredili vso deco in jih pocepili.
Pa ne mi, da bo vaš klical starše – do tedaj, ko boste vi prileteli po nejga, bo že zdavnaj mel šus v riti.
Tudi jaz računam na to. Ne verjamem v laži desničarjev o grafenu in čipih, verjamem pa v uradno statistiko in ta je v ZDA več kot 10000 mrtvih v Evropi pa 20000 mrtvih po njihovih “varnih in učinkovitih” cepivih. Statistika ima tudi kup stranskih učinkov ter za celo serijo invalidnosti. Cepivo za svinjsko gripo je bilo umaknjeno četudi je bilo desetkrat manj nevarno. Jaz sem njen oče in ona bo lepo doma.
novabetana, 07.08.2021 ob 21:03
Ma, da vas ni sram res. Iz lastnih otrok se delate norca in jih poneumljate. Te bo očka izpisal iz šolce, ker se gre za tvoje zdravje. Ma ja no, kaj pa psihično zdravje vaših otrok? Ste na to kaj pomislili? Saj ni čudno, da je ravno med srednješolci toliko samomorov. Krivite pa vse drugo, samo v vase ne pogledate. Cepite se ali pa vsak teden plačujte hitre teste. Kaj qlinac sam drekate ves čas? So maske, pa jih je težko nosit, čakamo kot norci na cepivo in se pritožujete tudi o tem, ko ga kočno dobimo, se pa nočete cepit. HAT in PCR testi so, pa se vi in vaši ljubi zlati otroki ne bi testiratli. Pa kaj bi sploh radi? Šola na daljavo je tolk zelo slaba izbira, ampak za to, da bi šli v šolo vaši otroci sedet, pa ne bi nič naredili. Ne maske na obraze, ne testiranja, ne cepljenja,….Korona je pa itak izmišljena, ker vam očitno še nobeden pred očmi ni umiral zaradi te faking Korone in to samo in zgolj v štirinajstih dneh (brez pridruženih bolezni).
Ma ne mi spet s fašisti in levo, desno, rdečo in kodrlajsasto stranjo, ker me en qrc brigajo vsi. Naj bo že enkrat vse normalno spet!!
Vi boste svoje otroke postavili v vlogo laboratorijskih podgan. Moj oče ni za to šel v Nemčijo.
MAVRICAAAAA, 07.08.2021 ob 09:05
v avstriji je že 4000 otrok izpisanih iz šole, pišejo da je to samo začetek, ker tole bo kar trajalo, ljudje ovce kar vse podpirajo namesto da bi šli na ulice in te politike zmetali na cesto..
Ne grem, ker bi mi vi levičarji nabili previsoke davke.
pct, 07.08.2021 ob 10:43
VODENKA, 07.08.2021 ob 10:37
Tole se bere strašljivo, a že grozijo ali kaj, da bo pct v šolah…
A ni tko , da mora bit pol omogočeno šolanje od doma in ne izpis…
Samo res, kje ste borci za otroke in mladino, inštitucije, organi, ki bi se morali skupaj vzet….tako kot smo bili enotni zdaj na referendumu za vodo, tako moč rabimo in če bi se starši, pedagogi, učitelji, ravnatelji in še kdo zbrali, bi ime li moč, da zaščitimo otroke in mlade, ki se izobražujejo….kaj pravi ustava…18. in 35. člen …tisti, ki se bolj spoznate…ne smemo kar brez boja požreti kar bodo servirali…po svetu se upirajo, protestirajo, Slovenci pa nič, vse požremo….kdo bo zaščitil otroke….kakšno je vaše mnenje o tem, kakšna šola se obeta….prazna…ah, ja….
“Tole se bere strašljivo, a že grozijo ali kaj, da bo pct v šolah…”
In kaj je tukaj problem? Se bodo pač testirali, če se že nočejo cepiti. A je problem? Dokler ni cepljenje obvezno, ne vem zakaj norite.
Testi so zdaj veljavni samo še dva dni. Zato se mi zdi smiselno, da svojo hčer umaknem iz izobraževanja.
Qiqqe, 07.08.2021 ob 10:34
Kar imejte svoje najstnike doma, da vam podivjajo brez kontrole. Lahko jih brez problema izpisete, ne za eno leto, kar za zmeraj. V McDonaldsu imajo cel kup takih. Cepljenje je nujno, da funkcioniramo, vsi skupaj naprej.
Tudi tega ji ne bi dovolil.
ko yebe šolo, 07.08.2021 ob 15:57
Upam da čim več anticepilcev izpiše otroke iz srednjih šol. Bodo vsaj učni procesi boljši, manj učencev, več reda, že tako so nekatere gimnazije prepolne.
Bi bilo pa pametno razmisliti o tem, kako jim boste zapolnili čas, ki ga bodo imeli na voljo, če ne bodo hodili k pouku. Preko študenta ne bodo mogli delati, ker bo obvezno testiranje, torej bodo cele dneve doma in na cesti. No, na Metelkovi je dovolj placa za vse izgubljene duše. Kar pogumno, mate to!
Tam ste sami komunisti. Jaz pa sovražim komuniste. Cepljeni komunisti boste po Metelkovi prenašali vse seve. Da mi domov prinese kakšne nore ideje o revnih in o okolju… Ne hvala.
Zakaj je treba mlade do 25 let cepiti, če jim od korone nič resnega ni. Najprej naj se pocepijo VSI nad 25, potem pa se zacne mladim teziti. Če so mladi prenasalci,.. ja to so tudi cepljeni. Cepljeni so pa zasciteni pred tezkim potekom, pa ce vzdrzujejo ukrepe- maske, razdalja, higiena,.. je res minimalna moznost okuzbe. Mlade žrtvovat za to, da se bo nekaj bogatih vplivnih starcev, ki jih je strah cepiva in se ne bodo cepili, dobro pocutilo, je grozljivo. Preprosto neverjetno, da se ne upremo. Midva z mozem sva oba cepljena, pa noceva, da bi najini 12 in 14 letni hčerki cepili.
Ne se kregati. Ni potrebe po nesramnosti. Hči se strinja a želi najti neko šolo z izpiti. Pravi, da ima prijateljico, katere starejšo sestro so vrgli iz šole in je potem imela pogodbo, da je hodila samo na izpite. Smer je bila administratorska in njena prijateljica pravi, da bo morda tudi ona iz redne ekonomske postala izredna in bo hodila samo na izpite… Da se da, četudi nisi star 18 let. Potem se da, ko dopolniš 21 let, brez gimnazije vpisati na maturo. Lepo je imeti prijateljico katere sestro so vrgli iz šole in vpisali s pogodbo nazaj not.
Forum je zaprt za komentiranje.