Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style umetni nohti

umetni nohti

Zanima me če mi lahko svetujete , kje v Ljubljani ali okolici delajo kvalitetne umetne nohte in kakšne so cene .

Jaz osebno ti umetnih nohtov ne priporočam, ker si boš svoje s tem tako uničila da nikoli več ne bojo lepi. Če pa malo pregledaš tele poste si pa lahko prebereš kakšne težave so imele punce ko so dale dol umetne nohte, če se prov spomnim je imela ena kr zelene nohte. V glavnem – odsvetujem!

Če te še zanima, mi piši, jaz sem si dala delat te nohte in ni blo tok hudo! Poznam pa eno, ki dela res lepe!
Pozdravček!

p_kosir@yahoo.com

Tudi jaz nisem ravno pristaš umetnih nohtov,ker svoje s tem preveč poškoduješ.Razen v primeru,če so tvoji nohti že poškodovani.Zelo dober ja salon Milka v stari Ljubljani. Cene mislim da so okrog 10000.
Bolj pa ti priporočam naravno nego nohtov po sistemu Jessica.

Barbs, jaz sem imela nohte podaljšane z gelom, izgledali so čist naravni, tudi dolžina je bila normalna, ker ne maram ekstremov, že zaradi dela, ki ga opravljam. Moji nohti se niso nič kaj poslabšali, kvečjemu so se izboljšali.

Nadine, Maribor

Sama si hodim delat nohte v Estrada studio, sem zelo zadovoljna z njimi!!

Nohti mi držijo minimalno 1 mesec ali več pa še ffuulllll lepi so

Tam si nohte Delajo tudi Nina Osenar, Teja iz DIRKE in ful znanega folka..

Barbara dela nohte za 9500 Katja pa po 7000 SIT.

Bodite v cvetju

Sinty

Sama nosim umetne nohte že 10 let. Moji nohti niso poškodovani,
ker si jih delam samo tam, kjer vem da je dobra kvaliteta.

Čedalje več je frizerk ki podaljšujejo nohtke,
čedalje več je obrti v blokih in hišah.
Nimajo dovolj znanja, ne izkušenj. Nohte prepilijo. Pil ne razkužujejo.
Zato so nohti rumeni ali zeleni – glivice.

Če hodite tja kjer je zagotovljena kvaliteta, vam garantiram da si nohtov ne boste uničile. Odsvetujem pa iti kar nekam na blef.

Sama tudi priporočam Estrada Studio v Domžalah. Res so super. Dober
ambient in najbolj kvalitetni nohti kar sem jih sprobala do sedaj.

Žal mi je za vse punce, ki ste razočarane nad geliranimi nohti, kajti to je res super zadeva. Ste si pa same krive da hodite k mazačem.

Tako kot pokvarjen ali dober burek. Od enega boste site in vam bo dober, od drugega boste pa pristale na urgenci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close