Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek umetne…

umetne…

Živjo fantje!

Vem, da je to moški čvek – sicer pa vam bom dala možnost za čvekanje. Lepo vas prosim, če mi odgovorite na naslednjo zadevo: ali ste že sexali z žensko, ki je imela umetne joške in če ste: kakšni so vaši odzivi na umetne hribčke (pa ne mi pisat, da je treba pazit ipd…). Kakšni so na otip in tko…sej veste… Thanks

Beda! Enkrat samkrat pa nikol več.

Se pridružujem kren-u.

BLJAK……
Samo enkrat pa nikol več………….

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Na otip so precej bolj trde.
Drugače pa bljak… Jaz imam raje naravne.

em …

ko sva se z mojim spoznala sem že imela silikonske. Pa daleč od tega, da bi bila Pamela A. In je čisto padel nanje in kar mi je bilo full zanimivo … sploh ni pogruntal, da niso prave. Resnico sem mu povedla po približno pol leta, ko sem imela občutek, da ga lahko jemljem resno … takrat je malo globlje zadihal … potem je pa ugotovil, da z mano ni zaradi joškov in da so mu koneckoncev zelo všeč.

Tko da, jaz sem si s silikonom “zdravila kompleks”, ki so mi ga nabili v osnovni šoli z raznimi dilami in plohi … glede prsi obstaja med našimi Slovenceljni itak ena dvojna morala ….. moški so pa v večini itak bebci, ki hočejo vitko dekle z naravnimi velikimi joški, čemu ustreza točno 1% ženske populacije …

Silikončica zdravo!

Sem zelo vesela tudi tvojega odziva in se v celoti strinjam s tvojim zadnjim stavkom.:)) To temo sem načela, ker si bom tudi sama najbrž povečala svojo košarico, ki je sedaj nezavidljivo majhna.:(
A mi lahk poveš koliko časa jih že imaš in kako velike imaš (tudi jaz ne bom Pamela)? Mi je pa zelo zanimivo, da ni opazil!!! Potem moraš imeti pa mojstsko narejeno zadevo! Kdo pa te je operiral, če smem zvedit in kakšno obliko vsadkov imaš (če so okrogli, potem mislim, da bi vsakdo opazil)?
Hm…kaj pa tiste marnje o tem, da so trde in ne vem kaj še (moška mnenja..)? Thanks in bodi v cvetju..Papa!

Ja meni se tudi zdi zanimivo kar pravi silikončica kajti ali ni videl brazgotin,ker po vsaki operaciji telesa kot te “režajo” ostane brazgotina. Tudi jaz bi rada zvedela pri katerem lepotnem kirurgu si bila da ti je naredil tako popolne umentne prsi.? No fantje so pa le fantje velikokrat ne opazijo tisto kar mi predvidevamo, da se že na daleč vidi:)))) ampak glede trdnosti me pa res zanima no kje si se naredila to operacijo???????

Če poznaš le take moške, potem ti je ceneje menjati družbo kot pa menjati joške. Vsaka vsaj malo pametna bi to naredila! Svoje telo premalo spoštuješ in verjetno se bo obnašal podobno tudi tvoj partner. Jaz sem nekoč imel punco, ki je imela najmanjše od najmanjših, pa sem ravno tako užival kot sedaj, ki so kar nekaj nad povprečjem.

Moram malo pokomentirat tvoje komentarje. Tukaj sploh ne gre za vas moške oz. za to, da bi me za vsako ceno želele ustreči vam s tem, da bi si povečevale prsi. Sama si bom to naredila zase in samo zgolj zase. Enako bi naredila, če bi me zelo motila oblika mojega nosu ali karkoli drugega. Vprašnje sem postavila zgolj iz firbca. Ne glede na vse vaše moške (do sedaj negativno usmerjene) odgovore, se bom podvrgla temu posegu in mislim, da je pri večini punc stanje enako – da delajo to zaradi sebe in boljšega svojega počutja ter večje samozavesti…kjerkoli. V kolikor pa to počneš zaradi nekoga drugega, pa se strinjam s teboj, da je to popolnoma mimo! Papa!

kolko pa maš košarico? tud jest mam bol majhne…pa razmišlam o povečavi…če mi poveš številko, ti jo tudi jaz!!prosim!

no se moje mnenje…
Meni so umetne zakon!!!
Nevem zakaj je to tak bau bau ce si zenska karkoli plasticno popravi na svojem telesu?? Saj valda to naredi da se bolje pocuti in zato da bi nekomu ustrezala….oziroma ja da bi bolje ustrezala sebi!!
RESPECT!!! pred puncam ki naredija kaj za sebe!!!
SomeOne

No če so vam pa umetne všeč, si pa pol napolnite vodo v vrečko pa je, to je to…….
NARAVNO JE NARAVNO, VERJEMITE………
Je pa res da so te ženske zelo razočarane in jim ne preostane drugega kot da to zagovarjajo…..

Sploh ne razumem zakaj bi se kdo sploh rad operiral,ali si popolnoma nesamozavesten,da kaj takega počeneš,ali pa tako neumen,da misliš da si boš s tem popolnoma spremenil življenje.Jaz imam A košarico in to je prav zadnja stvar,ki bi si jo dala popravit,nikoli tudi niso padle kakšne opazke o majhnih joških,pa tudi če bi,meni so všeč take kot so,z večjimi se ne bi prav nič dobro počutila.Pa da greste toliko tvegat,lahko si popolnoma uničite zdravje in izgled s tem.Drugače pa kolikor sem videla tega po televiziji-umetne večinoma zelo grdo zgledajo,sploh pri suhih puncah.

Maja ženske smo res preveč nesamozavestne in smo si čist same krive.
Pa so tudilepotice z zelo majhnimi prsmi npr. Nicole kidman in Charlize theron in se nič ne sekirajo prav lepe so.
Te so nam res lahko vzor.
Samo vem, da nihče ne mara da mu drugi pamet soli, ampak kljub temu upam, da bodo dekleta spregledala kaj je res lepo

Tu bi se lahko skliceval podobno kot ženske, ki pravite “ni važna dolžina ampak tehnika”. Tudi zame ni važna velikost, daleč od tega. Igrati se da z vsako velikostjo 😉 Nekatere se mi zdijo prav OK punce z malimi!

dekleta z malimi imate eno prednost pred tistimi k imajo vecje,,, in zdaj se boste prasali vsi kaksno? ja taksno,,, ko boste mal starejse se vam ne bodo povesile,,, in bodo kljub temu da boste starejse se vedno imele lepe cvrste sexy joske,,,,

Lep dan vsem

Hoj!
Se oproščam za pozen odgovor,ampak kar nekaj časa nisem imela dostopa do foruma. Vem, da je vsako deljenje informacij ali izkušenj zelo dobrodošlo, zato mi lahko pišeš na e-mail: Tiana1@email.si. Bova kakšno rekle:) By!!

Someone hoj!

A si Ž ali M?:)

Umetne joške So zelo čudovite, lepe ,zavidanja vredne ,skratka prava dragocenost!!!! Katera jih ima je lahko zelo ponosna. Najgrše so debele ženske z velikimi joški, pa suhe z malimi, ali večjimi povešenimi. Meni so naravne joške grde, pa bile kake bile, popravljene pa zakon!!! Punce kr pogumno, še lepše boste, tisti “moški” ,ki pa govorijo drugače pa so fauš,da si jih oni ne morjo dat delat,ker bi drugi ugotovili da so mehki fantki!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close