Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style umetne trepalnice

umetne trepalnice

Živjo!Nekje sem zasledila, da obstajajo umetne trepalnice,ki ti jih vstavi kozmetičarka.Če to drži, mi prosim povejte koliko časa držijo,kakšna je razlika od tistih,ki jih kupiš v trgovini (ali izgleda bolj naravno) ter približno ceno.Hvala za odgovor in lepo pozdrav.

Ali so trepalnice, ki si jih kupila v čopkih ali na traku?

V bistvu jih nisem kupila, samo nekje v neki reviji sem zasledila, da ti jih lahko vstavi tudi kozmetičarka, zato me pa zanima če je to tista možnost iz trgovin, samo vstavi jih ona, ali pa so to kakšne posebne in zdržijo kaj dlje časa. Če katera karkoli ve, naj sporoči:)

Take, ki jih vstavljamo kozmetičarke, so enake kot tiste, ki jih lahko kupite v trgovini. Verjetno misliš na tiste s čopkom. Poleg trepalnic potrebuješ še posebno lepilo, ki obdrži te vreste trepalnic tudi od tri do pet dni, če si jih ne čistiš premočno (maskara).
Lahko jih sama poskusiš nalepiti, če pa ne bo šlo, se pa oglasi pri strokovnjakih.

Lep pozdrav!

Če sem prav razumela potem ni nobene možnosti za kakšno bolj dolgotrajno možnost kot so npr.umetni nohti?

Žal ne poznam nobenega postopka, ki bi umetne trepalnice obdržal toliko časa na koži, kot zdržijo umetni nohti. Najdalj držijo čopki in sicer, kot sem že napisala, 3 do 5 dni.

Lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close