Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu umazane misli…..

umazane misli…..

danes želim… rada bi nekje v naravi fukala…
Oblekla sI oblekCo brez spodnjih hlačk. Usedla sva se v avto. Vozila sva se in iskala primeren prostor za seks. Med vožnjo SEM TE z roko pobožal po notrajni strani stegen. Počasi sem se približeval muci… V mislih sem prosil, da čimprej najdeva prostor. ..tudi ti….Čutila si, kako prsti božajo klitoris……
besede….Mokra si ful. Komaj čakam, da okusim tvojo mucico….
Zazrdiš in zastokaš, ko se prstek dotakne in obkrozi sčegi….
Po dolgi vožnji sva končno našla primeren prostor v gozdu. Premaknila sva se na zadnji sedež. Oba sva se slekla. Razširil sem ti noge in zagledal muco… Takoj sem jo začel lizati s občutkom.,,kot bi vedel kaj ti paše. Prihajal je tvoj veliki vrhunec….ampak sem se umaknil, ko ti je skoraj prišlo….Usedla si se name in me začela jahati. Zagrabil sem tvoji joški in jih začel lizati ter grizljati. Prihajal je vrhunec… Kriknila si in začutila kako vagialne mišice krčijo. Objel sem te..vsa si se tresla….Pogledal sem te v oči..
A greva ven?…. Prikimila si…
Potegnil sem te iz avta. Naslonila si se na na pokrov. obrnila si se in mi nastavila ritko…

Živjo Marko, ali si še samski? Koliko si star? Rada prebiram tvoje poste in bolj, ko jih berem bolj sem potrebna!
ne vem ali to kar tako pišeš, ali pišeš zato, da bi se katera ujela 🙂
če si za mi daj tvoj email in se kaj zmeniva 🙂

Marko, k si bil vztrajen je pa zagrabla za vabo :-))).
Zdej pa pokaž svoje adute.

ja me zanima ali je tudi v realnosti tak fukač ali so ga le besede in pol zmrzne?

zdej si pa stisnil rep med noge, al kaj????

hja, zgleda da ga je decemberski tempo zdelal 🙂 Saj se še kdo pojavi, nč bat….

opa marko2014 evo prilike….

marko samo lapa

ja ne vem jaz sem pa mislila, da ker pisno tako obvlada, da tudi teoretično…… zgleda, da samo pisno 🙂
očitno je veliko takih, ki samo lapajo, ko pa se ponudi priložnost za dober sex, pol se pa ustrašijo!

roko na srce, “mokra”, te njegovi zmaski od zgodbic niso vredni elektronov, ki zasvetijo na ekranu, na katerem jih bereš… ja, točno to, pes ki laja ne grize… očitno si boš morala nekoga drugega dobit… bi se ti sam ponudil, pa sem srečno vezan 🙂

srečno, mokra 🙂

roko na srce, “mokra”, te njegovi zmaski od zgodbic niso vredni elektronov, ki zasvetijo na ekranu, na katerem jih bereš… ja, točno to, pes ki laja ne grize… očitno si boš morala nekoga drugega dobit… bi se ti sam ponudil, pa sem srečno vezan 🙂

srečno, mokra :)[/quote]

si mi vzel besede iz ust: pes, ki laja ne grize 🙂

čisto mokra, registriraj se, takole ti bo marko2014 bolj težko napisal privat sporočilo…

malečk razočaral..

haloooo…se sploh zavedaš kakšne skušnjave jo lahko spraviš? ))))

ajde stari…

še dobro da si srečno vezan…)))))

a ni nobene prilike…hehehe

ajde miško mali..uživaj v sončeku

no upam, da je minilo…..mokrota mislim…do naslednjič…..

lep dan

a ga je minilo????
hmmm….težko verjamem… haha

jutro..

kkao kaj?

jutro…
fletkano je… 🙂

aja…..nč ne zebe v ritko?

oj

si mi dala mislit…s tem vprašanjem…

mene pa res nikol ne zebe…

smrk-….škoda……pa ravno sem mislil, da bi malo pogrel….))))))

recimo…..Saj veš…December je čas novoletnih zabav, kuhanega vina, daril, želja?
Trgamo obleke s teles. Močno, odločno, a vendar nežno in z občutkom. Jeziki se stegujejo in okušajo dišečo, svileno kožo, ustnice, jezičke. Vsakič, ko se pokaže nov del gole kože se jezički sprehodijo po njej, jo okušajo, ližejo, iščejo erogene cone. Roke slačijo malo številne kose oblačil in vmes, ko se ponudi priložnost pobožajo dele telesa, ki se rešijo tkaninskega oklepa. Vsa ta naglica samo še bolj podžiga poželenje in željo. Prstki se znajdejo na bradavičkah, roka na jajčkih, jezička se prepletata v mokrem plesu, dlan drsi po korenjaku, prstek se igra z mokro muco. Nič nas ne more ustaviti….

uffffffffffffff…….me povabiš na zabavo? )))

no no…gospod …obnašajte se svojim letom primerno…
na zabavo? misliš da bi me lahko dohajal?? 😛

In to je vse, kar lahko poveš? Uf, boga revca, ki gre s tabo v poseljo, je takoj razočarana ko spozna, da te je sam lapanje…

A imaš ti to pogovore s svojim prijateljčkom v hlačah, ker ga nenehno omenjaš… “mali”, “miško”… lepo ime si mu dal!

z moškim si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close