Ukrajinka
Si ti brala kaj ta forum? Na vsaki strani je že po nekaj debat o tem. Je treba malo pogledat drugič. 😉
Smili se mi in ona, ker je morala met tok bedno življenje, da ji ni preostalo drugega kot da s ezateče v to, in tud tok moči v sebi da bi se rešila, in moški, ki so tok pomilovanja vredni, da morajo eni plačat za usluge… Še bolj pa v resnici njihove družine, eni raje dajo za kurbe kot za otroke, poledično lahk pa še pol kdo drug kaj dobi…
Meni se tudi ona ful smili oz. se mi je, ker prava zrtev je bila ona sama, ne pa tisti pokvarjenci, ki raje grajo na kurbe, kot pa da bi se doma malo potrudili in poskrbeli za zene.
Ce se ne motim, sem nekje zasledila, da je bila prisiljena v prostitucijo, kar, ce je res, je se 100x huje. A si sploh predstavljate koliko zensk prisilijo v prostitucijo? Grozno! To je dobesedno posilstvo vsakic, ko mora iti s stranko. Seveda ona tistega denarja sploh ne vidi oz. mogoce dobi kaksnih 5-10%.
Kolikokrat se na italijanskih porocilih slisi o zenskaih, ki so jim obljubili, da bodo prisle delat v Italijo kot manekenke, fotomodeli, negovalke, cistilke, koncajo pa tako zalostno. Redko katera zbere toliko poguma, da naredi temu konec. Seveda jim zvodniki grozijo, pretepajo in celo sami posiljujejo. Mislim, da hujse stvari ne obstaja.
Se najdejo taki in drugačni, ene so tud prostovoljno, kar pa ne verjamem da je ta bila. En kolega je šel enkrat na potovanje z motorjem proti jugu in srečal eno v enem lokalu, ni imel nič z njo, da ne bi kdo mislil, sta se pa pogovarjala in mu je povedala, da je iz Ukrajine, ima doma dve leti staro hči, in da vse kar dobi dol pošilja, da pa bi rada pobegnila sam da ne more, ker ji je menda zvodnik vzel vse dokumente. In seveda je prisiljena v marsikaj…
Drugače pa one pupe iz Škofje Loke :))) Khm… Se mi zdijo rpeveč sporščene, da bi bile v kaj prisiljene, so pa po mojem našle edino v tem rešitev, tk da na konc so še pa vseen boge, če tk pogledaš… Pa njihov “zvodnik” je za župana kandidiral. 🙂 Čist protislovno…
Ok, če je prostovljno, je to čisto nekaj drugega. Pač jaz jih ne obsojam, do določene točke jih tudi razumem. Seveda kaj takega ne bi počela, ampak če pomisliš, če se ustrezno zaščitiš, lahko zaslužiš mnogo več kot marsikateri diplomEranec 😉 Če takih žensk ne moti, kaj si družba misli o njih, pa naj. Raje kot da živijo v revščini in da še po možnosti otroci stradajo.
Če malo pomisliš, pravijo, da je prostitucija najstarejša obrt in je res. Če ne bi bilo moških, ki bi hoteli take usluge, tudi prostitutk ne bi bilo. Po eni strani moški hodijo k njimi, po drugi strani pa ziher doma pljuvajo čez njih.
Ja, po mojem one ne zaslužijo, ki so prisiljene, pa tud te ko so prostovoljno, po moejm ravno tolk, da majo kaj za poslat…. ker točn vedo kak je njihov položaj in da je za njih nujno dobit delo… pa pol izkoristijo.
One ko več pa po mojem… slej ko prej podležejo kaki drogi… Slišala sem od nekoga, da obstajajo take stvari, da ti ponudi nekdo,študentki pač, stanovanje za eno leto, sam pol mu mora v določenem času 10k eurov vrnt :))) Hm, ja kako jih kaj zasluži :))
10.000 evrov na leto za eno stanovanje? To pomeni, da bi mogla biti mesecna najemnina 200.000 sit cca. Nekako se mi zdi malo verjetno 🙂
Jah.. pri nas prostitutke baje zasluzijo se kar. Ce pogledas malo po Salomonovem in si ogledas cene, niso lih nizke. Zato pa silijo sem iz vzhodnih drzav. Ce te zenske nimajo zvodnika, lahko kar fino zasluzijo, ce pa ga imajo….
Ni cudno, da prej ali slej zacnejo uzivati drogo, ker ce pomislis, se ga zadenejo in grejo seksat s stranko. Pac niso toliko pristotne z mislimi. Samo kaj, ki to vodi v odvisnost….
Zakaj se vam zdaj smili? Zdaj je rešena? A vi bi raje, da bi še naprej živela bedno bedno življlenje?!
Eh, megaboy, smešno to ni, te ženske živijo v revščini, jih pa je kolikor hočeš v Ukrajini.
Vtipkaj v google “ladies from ukraine” ali kaj takega, pa dobiš na desetine agencij, ki ponujejo ženske, si lahko pogledaš kataloge. Kao “za poroko”…Ženske so se dejansko pripravljene prodati prvemu tepcu, ki ima kaj denarja in to je zelo žalostno.
Ti bi s svojo slovensko plačo komot pripeljal kakšno ukrajinsko lepotico, če si pripravljen skrbet za njo.
Forum je zaprt za komentiranje.