Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ukrajina – Vinnitsa

Ukrajina – Vinnitsa

Zanima me kaj je za pogledat v 2 dneh in če mi lahko priporočate kakšno prenočišče v centru?

Kdaj pa greš gor, v Ukrajino?

Jaz odhajam to nedeljo zjutraj. Verjetno za kak teden

lp

bv

Grem šele aprila, v bistvu bom samo potovala skozi. Prej grem še v Romunijo in Moldavijo.

Kje pa je ta Vinnitsa?

Če mi je na poti, si jo bom ogledal. Saj, veš, firbec…

;))

lp

bv

Ponekod piše Vinnycja, je pa cca 150 km na jug od Žytomyra.

Hm, potem sem se že peljal skozi. Bom šel skozi in ti čez teden dni javim.

No, potem ti lahkjo povem, v Žitomiru je hotel Žitomir. Cene so dvignili za 3 x v enem letu. Kao obnovili so hotel. Tako da je bistveno cenejši tisti, ki je na poti proti Kijevu, iz centra mesta cca 2 km. Če misliš slučajno spat v Žitomiru.

lp

bv

Hvala!!!

Zakaj pa Vinnitsa, če smem vprašat? Dva dni se tam res ne splača biti, razen če moraš…
Spomnim se samo ene ogromne tržnice ali sejma (takega balkansko sve-i-svašta tipa), drugega nič…

Tako nekako sem si splanirala, mogoče še spremenim plane. Kakšen drug predlog?

Hm, Ukrajina pa res pozna še kaj drugega…

Če boš lepo prosila, se te bo Samos ali kak njegov klon usmilil in ti posodil LP, drugače pa resnično, že Lvov ima kaj pokazat, tudi Rivno, Žitomir ne, mei je bil všeč predel sevedno od ceste Žitomir-kijev, …

lp

bv

V Lvovu sem že bila 2x. Kje je pa Rivno in kaj je tam zanimivega, kakšen predlog?

.hej,bojan,se kaj vidimo v bratislavi?bos imel kaj casa?

Eeee, ne bi rad težil s tem, vendar imaš v galeriji tega portala tudi nekaj mojih fotografij iz Ukrajine
http://travel.over.net/svet/galerije2/Ukrajina (ne znam narediti direktnega linka, mi lahko kdo razloži? hvala.) Nobena fotka pa ni iz Vinnitse, vse drugo mi je bilo bolj zanimivo…

V novo vrsto daj v link in postal bo aktiven…

Hvala anonimnemu dobrotniku! Za Anuško pa potem še moje sličice iz Moldavije:

…in Romunije:

eh, Moldavija še enkrat:

Tja grede zagotovo ne, Mates. Mogoče ko se bom vračal. Odvisno koliko časa bom prebivakiral v Kijevu.

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close