Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ukrajina se pripravlja na kapitulacijo

Ukrajina se pripravlja na kapitulacijo

kot sem napovedal, ukrajina, propadli projek eu in zda za slabljenje rusije se pripravlja na predajo, rusi za podkrepitwv da z njimi ni zajebancije v prihodnjih dneh testirajo novo medcelinsko raketo na jedrski pogon…tako pac je jebeni levaki in glupi desnicarji…rusija za vedno hehe

Strašno, če pade Ukrajina, so Rusi naslednji dan v Litvaniji in drugih skandinavskih državah, samo vprašanje časa, kdaj bojo okupirali tudi nas. Potem se pa ve kako gre, začnejo ti talce streljat in nimaš kej, moraš kolaborirat z njimi.

Odgovor na objavo uporabnika
8409, 08.08.2025 ob 15:14

Strašno, če pade Ukrajina, so Rusi naslednji dan v Litvaniji in drugih skandinavskih državah, samo vprašanje časa, kdaj bojo okupirali tudi nas. Potem se pa ve kako gre, začnejo ti talce streljat in nimaš kej, moraš kolaborirat z njimi.

Ah, oprani možgani, oprani možgani…

Rusija ima mnogo, mnogo preveč ozemlja sama, da bi si želela še kakšno.

Ne dopusti pa nobeni vojaški sili, da se ji naserje na meje! Najmanj pa Natu.

Me zanima koga bomo zdaj napadli?

Ja, tudi mi, saj smo v Natu.

Julij Cezar, 08.08.2025 ob 13:09

kot sem napovedal, ukrajina, propadli projek eu in zda za slabljenje rusije se pripravlja na predajo, rusi za podkrepitwv da z njimi ni zajebancije v prihodnjih dneh testirajo novo medcelinsko raketo na jedrski pogon…tako pac je jebeni levaki in glupi desnicarji…rusija za vedno hehe

če bi bil projekt eu in usa ,bi že na zaćetku vojne bila Ukrajina oborožena do zob,al jo Rusi nebi niti napadli ,ali pa bi jim takoj dali po pički .Žalostno ,da se je šele potem videlo kolk je vredna ta ruska vojska …pa so nekaj orožja počasi  začeli dajat Ukrajincem …To je ćisti projekt Rusije ,da v par tednih zavzame eno revno državo ,katera se je glih zaćela malo pobirat in razvijat…

Retardirani rusofobi pa so največji evropski propadli projekt. 🙂

robi9, 08.08.2025 ob 15:35

Retardirani rusofobi pa so največji evropski propadli projekt. 🙂

he he…dobro si jim nastavil ogledalo

S tem so vam prali glave, pa še z drugimi izmišljotinami.

A to še traja? A niso kapitulirali že marca 22?

lloyd, 08.08.2025 ob 16:30

A to še traja? A niso kapitulirali že marca 22?

so..sam so zabiti ko ti pa rabijo cas da sprocesirajo realnost hehe

mi smo tudi, 08.08.2025 ob 15:19

Ah, oprani možgani, oprani možgani…

Rusija ima mnogo, mnogo preveč ozemlja sama, da bi si želela še kakšno.

Ne dopusti pa nobeni vojaški sili, da se ji naserje na meje! Najmanj pa Natu.

Me zanima koga bomo zdaj napadli?

Ja, tudi mi, saj smo v Natu.

“Rusija ima mnogo, mnogo preveč ozemlja sama, da bi si želela še kakšno.”

Razumem, potem nam je v bistvu Lihtenštajn nevaren, ker oni pa nimajo, njim bi se 20.00 kv. km ful poznal, normalna država bi ratal. Ker keš pa imajo, tudi če nimajo svojih vojakov, jih pa rentajo, sej kolk jih pa rabiš za eno Slovenijo napast, po moje par tisoč več kot dovolj, če so tapravi, Robija Goloba mal bolj na trdo primejo in se bo takoj predal, nehite, prosim, nehite me tepst pa Tino šlatat, vse bom podpisal. Folk pa itak, Lihtenštajnci mu obljubijo po 3 jurje na mesec apanaže in se bojo takoj prodal, za tri jurje na mesec bi prodal svoje Slovenstvo.

Sanjaš svinja kukuruz hahaha

Ukrajinci se nikol ne bojo pustil nategovat papkom rusom, nikol

Julij Cezar, 08.08.2025 ob 16:34

so..sam so zabiti ko ti pa rabijo cas da sprocesirajo realnost hehe

Prjatu, če bi mi ga recimo ti hotel vtaknit v rit, verjemi da bi te davil, dokler eden od naju ne crkne. In to ti garantiram.

lloyd, 08.08.2025 ob 18:19

Prjatu, če bi mi ga recimo ti hotel vtaknit v rit, verjemi da bi te davil, dokler eden od naju ne crkne. In to ti garantiram.

so kapitulacije in “kapitulacije”.

to sem vam jaz že pred nekaj leti govoril, da ni z Rusijo češenj skupaj zobat. Res je, da ko se voziš po državi imaš občutek, da je ta država ostala v 19 st. Ampak vojaško so pa močni. Samo podmornic imajo da ostaneš brez daha.

To je ista zalega. Karma. Naj se potolčejo po Darwinovo med sabo 🙂

Grof, 08.08.2025 ob 18:26

to sem vam jaz že pred nekaj leti govoril, da ni z Rusijo češenj skupaj zobat. Res je, da ko se voziš po državi imaš občutek, da je ta država ostala v 19 st. Ampak vojaško so pa močni. Samo podmornic imajo da ostaneš brez daha.

Ja in tolčejo sosede enega po enega. Dokler se ne   bodo vsi sosedje začeli upirat naenkrat bo tako. Edino to jim bo vzelo sapo. Se pravi- bi.

Hišnik v Murglah puč načrtuje

Macesnove krivde se zmrduje

Z Golobom hočeta oblast

Narod spraviti ob vsako čast

Samo sebi mleko in mast

Druge zvito vabita v past

Spodrezati slovensko rast

Prefrigano jima gre v slast

Na vse mile viže zganjata kraval

Kranjec moj jim osle kaže okobal.

Mišljeno seveda WC račku 🙂

Ukrajina ni v NATU in ne v EU. Zakaj ji pomagamo? Potem vseeno ali smo v NATU.

WD40, 09.08.2025 ob 23:08

Ukrajina ni v NATU in ne v EU. Zakaj ji pomagamo? Potem vseeno ali smo v NATU.

Ker je revežem pomagat človeško.

A niso Rusi reveži  ?

robi9, 10.08.2025 ob 07:26

A niso Rusi reveži  ?

Rusi ne rabijo ničesar. Sam praviš da imajo vse in še več.

No comment. 

lloyd, 10.08.2025 ob 07:30

Rusi ne rabijo ničesar. Sam praviš da imajo vse in še več.

To je res, da jaz to pravim.

Če pa berem izjave rusofobov, pa je Rusija zaostala, komunistična država in pod petsto sankcijami. Ukrajina pa je menda suverena, moderna in bogata država. S kakšnimi avti se pri nas vozijo Ukrajinci, da lahko celo življenje delamo, pa si ne bomo mogli tega privoščiti, ker nismo tako razviti kot Ukrajinci.

Pretirano pameten pa nisi kot vidimo.

Ko bi kasnejše zaveznice leta 39 pomagale češkoslovaški in Poljski  do druge vojne v taki obliki ne bi niti prišlo, mi ne bi imeli komunistov na oblasti 50+35 let,prav zato je treba Rusa zadržati tam daleč, če mu uspe Ukraina se ne bo ustavil ampak bo nadaljeval, opogumljen Orban bo pričel graditi veliko Madžarsko kot je nekoč bila, zato je treba pomagati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close