Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija ukradeni fotoaparati

ukradeni fotoaparati

a kdo mogoče ve za kakšno zastavljalnico ali kej podobnega v ljubljani, kjer bi se mogoče med drugimi stvarmi lahko nahajal tudi moj fotoaparat, ki so mi ga danes ukradli?

Ta bo najverjetneje prodan preko kakšnega oglasa. Glej malo po oglasih (bolha, salamon ipd.). Katerega so ti pa ukradli?

Tudi meni bi ta informacija še kako prav prišla. V soboto 31.7. sem pri slapu Savica v Bohinju izgubila fotoaparat firme YASHICA z oznako ZOOMATE 105. V njem je bil polno poslikan film firme Kodak 36 posnetkov. Poštenega najditelja prosim, če mi aparat vrne ali pa vsaj film, ker so na njem meni zelo dragoceni posnetki. Že v naprej hvala, tebi Bojc pa uspešno iskanje in LP !

Barbara,

Bojim se, da od objave na tem forumu ne bo kaj dosti koristi. Predlagam ti, da obvestilo objavis na forumu strani Gore..Ljudje in Planinske zveze Slovenije. Naslova sta:

in

Na te strani zahaja vec planincev in morda se bo nasel tudi najditelj tvojega aparata. Mimogrede, a si poskusila sama iti nazaj po aparat? Ce bi ga npr. jaz nasel, bi ga oddal v koci ali pa v barakici, kjer prodajajo karte za ogled Savice.

LP
Rado

Rado najlepša hvala za prijazen nasvet. Po aparat sem pa šla nazaj, a ga ni bilo več. Tudi v vse možne lokale sem šla vprašat, pa ga ni nihče prinesel. LP Barbara

New Report

Close