Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek uklonitev črne magije – koper

uklonitev črne magije – koper

Koliko nas je tukaj v akciji res ne vem.

drug drugega programiramo

Pozdravljen

Se strinjam s tabo. Dodala bi, da se lahko simptomi crne magije pojavijo tudi takrat, ko se klicejo duhovi, pri ukvarjanju z okultizmom, vedezevanjem, ukvarjanjem s satanizmom, nekatere vrste meditacije ipd.. Vedno, kadar se clovek obraca na onostranstvo.

Ljudje, vecinoma mladi, na zgoraj omenjene nacine, lahko nezavedno priklicejo v svoje zivljenje nizja duhovna bitja, ki jim lahko zelo skodujejo. Tega se je zelo tezko resit in vcasih traja desetletja, da clovek to odpravi iz svojega zivljenja.

Sicer s samo crno magijo nimam izkusenj in ne vem kaksen je postopek odpravljanja. Menim, da je podoben kot pri obsedanju hudica. Sploh kadar je prisotno paranormalno dogajanje gre po vecini za poskus obsedanja oz. kasneje posedovanje demona. Za zacetek bi bilo najbolje obiskati uradnega izganjalca rimokatoliske cerkve, mislim da obstajajo stirje v Sloveniji. Tak clovek mora vedeti, da je vso nadaljno delo odvisno vecinoma od njega, njegove lastne volje, sele takrat, ko bo napaden clovek sprejel vero in bo deloval v skladu z Bozjimi naceli, bo lahko Jezus pomagal pri ozdravljenju.
Na yt so primeri, ko so nekateri pozdravili shizofrenijo.
[/quote]

Z belo magijo ljubezni se mora mlada in tudi malo starejša ženska ukvarjati! Mlad človek mora biti prizemljen, ne da beži v zrak, v religijo, duhove, paranormalno…. 🙂

In v belo magijo ljubezni mora biti vključen tudi njen “črni satanistični pol” ali naš nižji nagon, seksualnost, ki ni slab, konec koncev je bil tudi sam Jezus (naše najvišji Jaz) rojen v jaslih med živalmi (simbol nagonov).

Brez Satana ni Boga in brez Boga ni Satana, oba sta povezana in ne smeta delovati vsak za sebe, sicer pride do razkola duševnosti. Bolje biti cel kot čist, Kdor v sebi ni zmožen sinteze nasprotij, bo zlo projeciral nazven v druge ljudi (sovraštvo) ali pa ga bodo lastne sence preganjale (tesnobnost, negotovnost, strah, krivda), ves čas bo imel občutek, da je izgubil kontrolo nad življenjem, da nima moči, da ga neke temne sile (“črna magija”) nadvladujejo in je njihova lutka.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

😉

Podobno kot tale primer https://youtu.be/xJLLBqGyp8o
[/quote]

😁 Samo služjo pa dobro, ne vem kako jim lahko ljudje verjamejo.

Zakaj se skrivaš?

Z belo magijo ljubezni se mora mlada in tudi malo starejša ženska ukvarjati! Mlad človek mora biti prizemljen, ne da beži v zrak, v religijo, duhove, paranormalno…. 🙂

In v belo magijo ljubezni mora biti vključen tudi njen “črni satanistični pol” ali naš nižji nagon, seksualnost, ki ni slab, konec koncev je bil tudi sam Jezus (naše najvišji Jaz) rojen v jaslih med živalmi (simbol nagonov).

Brez Satana ni Boga in brez Boga ni Satana, oba sta povezana in ne smeta delovati vsak za sebe, sicer pride do razkola duševnosti. Bolje biti cel kot čist, Kdor v sebi ni zmožen sinteze nasprotij, bo zlo projeciral nazven v druge ljudi (sovraštvo) ali pa ga bodo lastne sence preganjale (tesnobnost, negotovnost, strah, krivda), ves čas bo imel občutek, da je izgubil kontrolo nad življenjem, da nima moči, da ga neke temne sile (“črna magija”) nadvladujejo in je njihova lutka.
[/quote]
Matjažko, kolkor mi greš na živce s svojo šolmoštrsko papagajščino, ti pa dam tukaj en plus za solidno obnovo tujih misli in spoznanj. Evo, tukaj si pa še dokaj prebavljivo vse skupaj povezal v naravno tekočih stavkih, ker večinoma samo posnemaš psihoanalitično govorico, ki ti več kot očitno ni dostopna. Ampak tokrat pa petka za spis.

Pa ne bit zdaj preveč navdušen. Že leta pišeš na en in isti način, kot da si za večno obsedel v petem razredu OŠ.

Se opravičujem za svoje nesramno vprašanje.

Petka za spis? Kar je matjazko napisal lahko razume samo on in nihče drug, saj v njegovih stavkih ni nobenega smisla.

Matjažko, kolkor mi greš na živce s svojo šolmoštrsko papagajščino, ti pa dam tukaj en plus za solidno obnovo tujih misli in spoznanj. Evo, tukaj si pa še dokaj prebavljivo vse skupaj povezal v naravno tekočih stavkih, ker večinoma samo posnemaš psihoanalitično govorico, ki ti več kot očitno ni dostopna. Ampak tokrat pa petka za spis.

Pa ne bit zdaj preveč navdušen. Že leta pišeš na en in isti način, kot da si za večno obsedel v petem razredu OŠ.
[/quote]

Hvala za pokroviteljski podton, mi je v veliko čast in ponos, hrana za mojo dušo in dvig moje moške samozavesti vse do bližnjih zvezd, kot je Venera, da sem bil pohvaljen in potrepljan po ramenih v materinskem slogu od ene od mojih malce starejših anonimnih sledilk ali pa morda tudi skritih oboževalk, vsekakor vnetih bralk, ki bi si očitno zaradi silnega čustvenega izliva želela biti malce bolj intimna z mano, kakor ti to dopušča internet… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Problem je, da te druga oseba uroči.

Problem je, da te druga oseba uroči.
[/quote]

Vem, zato tročan.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Vem, zato tročan.
[/quote]

O teh stvareh je treba še intenzivno razmišljati. Tukaj nisem sposoben dati nekega odgovora.

Vsak posameznik oziroma posameznica je neskončno dragocen.
[/quote]

Daj ne seri no. Nekateri so pac smeti, napaka narave in zalitev, za vsa drevesa ki prozivajajo kisik za njih.

Daj ne seri no. Nekateri so pac smeti, napaka narave in zalitev, za vsa drevesa ki prozivajajo kisik za njih.
[/quote]

Tudi vi ste zame osebno več kot neskončno dragoceni.

O teh stvareh je treba še intenzivno razmišljati. Tukaj nisem sposoben dati nekega odgovora.
[/quote]

Saj sem ti napisal, tročan varuje.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Saj sem ti napisal, tročan varuje.
[/quote]

Saj vem, sem v kontaktu s kozmično inteligenco, karkoli že je, kjerkoli že je.

Oprostite, ampak tukej ni mesto za zajebancijo, to so resne stvari, pogovarjejte se na kakem drugem forumu, ali v kakem chatu.

Absolutno nič ne vem, kdo je avtor teme.

Jaz sem avtorica.

Rad bi vam pomagal. To je moja dolžnost.

Res je. Vrhunski šamanizem je več kot samo smrtno resna stvar. Najbrž ste tudi brali kakšno temo na forumu o tem.

Ok … več kot se o tem pogovarjate, slabše je to za malo bolj labilne ljudi. Razumete. Avtorica bi bila za na psihoterapijo. v google vpiši psihoterapija Koper in je kar nekaj zadetkov. Zakaj? Ker je zelo težko razlikovati kdaj se gre za strah pred nečim kar človek ve,d a ni realno in kdaj se gre za strah pred nečim, kar ni realno, pa človek misli, da je. Res je, hitro prideš v kolesje psihoze, zato lepo prosim, avtorica – dokler totalno ne zblodiš svojih misli, poišči pomoč psihoterapevta, ki bo znal ločiti med realnim strahom, blodnjo in resnico.
Nihče ti ne more reči, da črna magija obstaja ali ne obstaja, tako kot nihče ne more reči, da bioenergija obstaja. Ker vse, kar ljudje trdijo, so le prebrali, morda doživeli in si po svoje razlagali, potem pa svojo razlago vzeli za neizpodbitno dejstvo, brez kakršnihkoli dokazov. Tako sami pri sebi verjamejo v prerokovanje iz kart in podobno. Nekateri v magije, vile in podobno ne verjamejo, drugi pa pač verjamejo. Skeptik bo lažje prišel skozi življenje kot verujoči, kajti hitro se ti lahko zgodi, da slabe stvari,ki se vsakomur zgodijo, povežeš s črno magijo, čeprav so to čisto navadne stavri, ki bi jih lahko doživel čisto vsak človek.
In še enkrat. zakaj bi nekdo moral nekoga uročiti in kako bi to pravzaprav storil… Evo jaz sem skeptik, zato mi je v življenju lažje. Nikomur ne želim slabega in nikomur ne dajam najmanjšega vzroka, da bi lahko meni želel slabo.

https://sl.wikipedia.org/wiki/{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A0amanizem
Kako veste kje se izobraziti, da lahko nekaj trdite z gotovostjo.
In kako veste, da ste se prav izobrazili? In kako veste, da s svojimi nasveti ne boste nekomu škodovali?

Najlepša hvala, vi ste pa res napisali najbolj razumljivo.

hannamala je vrhunska mojstrica

Kje si se pa ti uču? In od koga in kako veš, da sploh kaj veš?
Mater me razpi taki, ki mislite in trdno verjamete, da ogrooomno znate in s tem škodite nekomu.
Prvo pravilo življenja – ne škoduj nikomur! Drži se tega. Ker to je v bistvu tvoja dolžnost!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close