Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek uklonitev črne magije – koper

uklonitev črne magije – koper

Pardon to niso duševne bolezni, temu samo psihiatri pravijo tako.

You can’t possibly be serious.

A si v sorodu z unim tipom, ki nabija o tem da je nad MetalCamp potres poslal? 🙂

Seveda sem resen. Ne nisva nič v sorodu 😀

No to naprimer pa je norec. A ljudje, ki vidijo, čutijo in slišijo stvari niso. Poglej kak video na youtube ali kar na tisti moji strani, pa boš videl, da so ti ljudje čist normalni, samo pač privide imajo.

Jaz poznam enega dobrega iz Polja ki takšne stvari porihta. Samo dela samo na napotnico.

Noben psihiater še ni pozdravil črne magije.

Črna magija obstaja le, če verjameš vanjo, ker potem sam sebe sprogramiraš, da deluješ v zvezi z negativnimi pričakovanji, kjer samo čakaš in iščeš indice, ves čas na trnih, da se uresničijo napovedi prihoda zle nesreče. Torej predpogoj je, da si nekako psihično labilen, tesnoben, preganjavičen tip osebnosti, ki ima občutek, da nad vsem izgublja nadzor in nima vpliva na svoje življenje.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjazko ni to res kar praviš, očitno človek mora izkusit črno magijo, da bi vanjo verjel. Razumi, da če oseba vidi duhove, si tega ne zamišlja in nima labilnost ničesar s tem.

Prividi/prisluhi so pogost pojav psihotične osebnosti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Izredno zanimiva tema.

drug drugega programiramo

Ja, to praviš, ker si tako slišal od “kvazi” strokovnjakov, ki se imenujejo psihiatri, če tega ne bi slišal od njih, ne bi tako razmišljal. Saj to je največji problem, ker ljudje verjamejo psihiatrom, a če vzamemom za primer osebo, ki še ni nikoli slišala za obstoj duševnih motenj bo verjela osebi, ki ji pravi, da sliši in vidi duhove in ji ne bo rekla, da je psihično motena.

Glede na to, kar sem opazovala v svoji neposredni okolici, ne upam trditi, da črna magija ne obstaja. Lahko pa rečem tudi to, da se marsikaj vrača.

Ja. In nekdo, ki še ni slišal za žlico, bo juho jedel kot pes, tisti, ki še ni slišal za ogenj, bo pa surovo meso jedel.

Kaj je tvoj point? Da je neznanje kul?

ad revenue

Ne razumeš, kaj hočem povedat, seveda si bo žlico naredil sam in ogenj bo tudi zakuril, a ne bo prijatelju rekel, da je mentalno bolan, samo zato ker sliši glasove. Point je v tem, da vsako znanje ni znanje.

Danes sem zjutraj pojedel eno banano (tko kot opica). Drugače pa nisem še nič konkretnega jedel. Sedim za čarunalnikom v katerega vnašam tekst. Zunaj je pa kar vroče, tako, da pijem kar mrzlo limonado. Pa petek je.⭐

S tem, ko verjamete v njihove diagnoze delate resno škodo ljudem.
A bi mami tudi rekel, da je duševno motena, če bi ti rekla, da vidi duhove in jih tudi sliši in čuti? Verjetno ne bi kajne.

Snorki?

Ti si prbit.
Če gledam film o duhovih, verjamem v duhove??? Od kod tebi to??? Dokumentarci o duhovih? Puhleeeease! Če bi ti enkrat sodeloval pri snemanju dokumentarca, bi videl samo eno: fejk vsenaokoli! Dokumentarci so trgovski produkti, ki jih je treba prodat! A misliš, da če je nekaj dokumentarno, je pa že kar res??? Dokumentarec je navsezadnje lahko tudi lapanje nekega čiče, ki se spominja stvari izpred 70 let!

In kdo pravi, da ljudje, ki “vidijo” duhove, jih v resnici ne vidijo, ker so psihično bolni? Psihično bolni so točno zato, ker vidijo duhove! Seveda jih vidijo – v svojih bolnih, napačno ožičenih možganih!

A veš, da obstaja okvara možganov, ki se imenuje Cotardov sindrom? In veš, kaj je značilno za ljudi s Cotardovim sindromom? DA MISLIJO, DA SO MRTVI!!!
No, in kaj zdaj porečeš na to? Da so zombiji v bistvu resnični? Ker jih nenazadnje tudi v filmih gledamo?!?

Ljudje, ki verjamemejo v črno magijo in podobno sranje, si zaslužijo samo eno: da jih razni hodže in izganjalci duhov oberejo do zadnjega centa!!!

Vem, da nekoga izredno zanima nesmrtnost.

No sej ko bo ker od tvojih bližnjih rekel, da vidi duhove, mu ti kr reči, da je bolan, jaz mu ne bom, ker sem že srečal take ljudi in so čisto normalni tko kot ti in jaz in vsi ostali, samo duhove pač vidijo. A resno verjameš, da se človeku lahko možgani kar naenkrat spremenijo, ožičeno narobe so samo ti psihiatri in ljudje ki jim slepo verjamete. Verjemi mi, da duševna bolezen sploh ne obstaja, obstaja samo duševna prizadetost, kar je pa nekaj čisto drugega.

A je ta ženska mogoče prizadeta?

https://youtu.be/A-H7iJMo4fc

p.s. pa ne jo drugače gledat pa doživljat samo zato ker veš, da ima shizofrenijo.

Pa ljudje verjamejo v magijo in posedenost zato, ker druge razlage ni za to kar doživljajo.

To so strahotno močne energije.

Ti si še bolj prbit!
Kaj imajo zveze moji domači?? Seveda, če bo kdo začel videvat duhove, gre direkt na psihiatrijo, kaj pa misliš? Da jim bom bolj verjel ali kaj??

Ni druge razlage za to, kar doživljajo? Druge od česa? Da vidijo duhove? Vsi jim verjamemo, da jih vidijo! Ampak tako kot alkoholikom, da vidijo bele miške! Ja, VIDIJO JIH! Nihče ne zanika tega! A zaradi svojih BOLNIH MOŽGANOV, ne pa, ker bi duhovi “res” obstajali! Zanje, psihično motene, res obstajajo, ampak z razlogom! Ker je nekaj narobe z njihovimi možgani!

Pa jebemti, a še nikoli nisi izkusil tistega fenomena, ko nekaj časa na listu papirja gledaš v rumeno srce z zeleno obrobo, potem pa hitro pogledaš v strop in na stropu VIDIŠ rdeče srce z modro obrobo??! Seveda VIDIŠ! Ampak na stropu ni NIČESAR! O joj, kaj pa zdaj??!

V centru vašega srca sije neskončno majhna zvezdica.

No no, sej to je point, zato se pa reče privid, ker vidiš samo ti, in ali zdej to pomeni da ti rdečega srca z modro obrobo nisi videl? LOL Seveda si, a ne. Joj joj, kako razmišljanje. Govoriš kot da tega tam ni bilo.

Ja najlažje je rečt nekomu, da je prtegnjen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close