uklonitev črne magije – koper
Pozdravljeni,
prosila bi dobre ljudi z izkušnjami če pozna kdo kakega dobrega maga /hodža/ ki bi mi znal odklonit črno magijo. Koper z okolico. Vse več je raznih šarlatanov – ni mi škoda denarja, škoda mi je časa ukvarjati se z ljudimmi ki tem stvarem niso kos. Sem v hudi stiski in bi res rada da se mi pomaga. lp
Poiskusi povedati v kakšni stiski si, pa bomo videli, če ti lahko mi pomagamo, brezplačno seveda.
primož
Ali si res tolk prsmojena ali imaš samo preveliko denarnico za razne hođe in take di bi jim nosila denar .
Res si prsmoda;-)[/quote]
Mislim človek je v stiski ti mu pa žugaš s prstom in ga zaničuješ. Nobenega razumevanja in spoštovanja do sočloveka v stiski. Samo gnus.
Avtorica pokliči Primoža osebno kot ti je sam predlagal.
Pri takšni temi, moraš biti pripravljena tudi na takšne komentarje, če nočeš ničesar povedati. Saj nekagteri ne verjamejo v te reči in se jim vsi ljudje zdijo prismojeni.
Zato tudi takšni odzivi.
Sprejeti moraš vse kar pride, takšna je zakonitost življenja. Zatp pa se nam tudi dogajajo takšne reči.
primož
Ali si res tolk prsmojena ali imaš samo preveliko denarnico za razne hođe in take di bi jim nosila denar .
Res si prsmoda;-)[/quote]
Mislim človek je v stiski ti mu pa žugaš s prstom in ga zaničuješ. Nobenega razumevanja in spoštovanja do sočloveka v stiski. Samo gnus.
Avtorica pokliči Primoža osebno kot ti je sam predlagal.[/quote]
Vse take prsmode rajši denar dajte revežem ali svoji družini .Namesto da ga nosite tem nategunom ki vas
bodo rešili črne magije halo ČRNA MAGIJA me je srt prijelo no .A si ti prsmoda sedaj v srednjem veku .
Ali v letu 2014
Poiskusi povedati v kakšni stiski si, pa bomo videli, če ti lahko mi pomagamo, brezplačno seveda.
primož[/quote]
Res lepo mojster 😉 da ne vrjameš v črno magijo 😉 ker to je res en drek kako oskubiti naivnega
trapastega človeka denarja 😉 tukaj se pa strinjam z teboj pomagaj ljudem brez čiračar in hokus pokus.
Variant bravo mojster 😉
Lahko se mi oglasiš na mail ali ZS, pa ti dam nekaj info s katerimi si boš lahko malo več pomagala in prišla na jasno.
Če se kdo dela norca si to ti. Zakaj misliš, da tablete nikomur ne pomagajo, zato ker so pod vplivom črne magije. Če te zanima kako se črna magija izvaja si lahko več prebereš tukaj
https://crna-magija-strah-prividi-in-prisluhi.blogspot.com/
Ne potrebujem jaz pomoči od kvazi strokovnjakov, njihova “strokovna” pomoč ti nič ne pomaga, še nikoli niso in nikoli ne bodo pozdravili duševnih(mentalnih) bolezni, ker tablete ne morejo izgnati duhov.
Ljudje slišijo in vidijo demone, pa jim ti “strokovnjaki” pravijo, da so shizofreniki, da imajo blodnje, da to kar vidijo, čutijo in slišijo ni res. Smešno oz. žalostno je tudi to, da ko pa vidite kaj takega v filmih in dokumentarcih, pa kar naenkrat verjamete v obstoj demonov in duhov, ko pa vam nekdo to reče osebno, pa jih imate za norce in bedake, med take ljudi spadaš tudi ti. Kar je najhuje je to, da večina ljudi verjame psihiatrom, na žalost tudi pacienti in njihovi bližnji, s tem naredili tako škodo tem ljudem, da večja ne more bit.
Forum je zaprt za komentiranje.