ukinitev delovnega mesta po porodniški
Pozdravljeni.
Soočam se z zelo neprijetno situacijo. Z 28.2.2010 bom zaključila porodniški dopust, s 1.3.2010 pa bi morala pričeti z delom v podjetju, kjer sem zaposlena že 9 let in imam sklenjeno pogodbo za nedoločen čas. Delodajalec pa me je 14 dni prej obvestil, da se moje delovno mesto ukinja 27.2.2009. Opozoril me je naj si najdem novo zaposlitev. Zanima me kakšne so moje pravice in njegove dolžnosti. Sicer sem se želela pogovoriti kaj to za mene pomeni, vendar se mi zdi, da si želi da odidem BREZ VSEGA! Jasno!
Hvala vam za pomoč in vaše odgovore in izkušnje.
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje in upam da mi boste lahko pomagala pri odgovoru.
Avgusta 2008 sem zanosila in oktobra 2008 nastopila z bolniško, bolniško sem imela do konca 21.3.2009
21.3.2009 se mi je pričel porodniški dopust
Sedaj ga imam do 21.3.2010 nakar me je danes delodajalec opozoril da me ne bo naprej potreboval in da sem višek
zaposlena sem v temu podjetju od septembra 2003 pogodbo za nedoločen čas pa sem dobila 1.10.2008
ko sva se pogovarjala glede dopusta mi je rekel da mi je dopust za leto 2008 propadel kar mi je vredu -razumem
glede dopusta za leto 2009 pa da ga lahko izkoristim samo drugo polovico ker prva polovica mi je propadla ker je bila za izkoristit do februarja 2010
Kako je sedaj to z dopustom pomagajte mi in zanima me kako je z odpravnino
Lep pozdrav in že v naprej Hvala za pomoč
Forum je zaprt za komentiranje.