Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › UKC MB kadra ni

UKC MB kadra ni

Poznam 2 zdravnika iz UKC MB. Pred novim letom sta lepo 2 tedna imela dopust in sedaj naslednji teden spet. Vem, ker sta nujn sin in moj sin najboljša prijatelja in se je tamali pohvalil, da gredo smučat v tujino in da ga ne bo v šoli.

Človek bi si mislil, da so imoblizirali ves razpoložljiv kader.

Odgovor na objavo uporabnika
tuz, 26.01.2022 ob 12:51

Poznam 2 zdravnika iz UKC MB. Pred novim letom sta lepo 2 tedna imela dopust in sedaj naslednji teden spet. Vem, ker sta nujn sin in moj sin najboljša prijatelja in se je tamali pohvalil, da gredo smučat v tujino in da ga ne bo v šoli.

Človek bi si mislil, da so imoblizirali ves razpoložljiv kader.

Ja pa kaj si mislil, morajo obiskat primerna smučišča, igrati golf na prestižnih destinacijah, safari po Afriki,. raja pa že 2 leti v bunkerju. Ko se vrnejo, bodo prinesli covid, in poskrbeli za nadaljevanje plandemije. Ne preveč spraševat, kdaj se bo ukinil pct, kdaj se bodo zaprle šole, in fakultete, enostavno nima smisla. Za zdravje gre!

Trije zaposleni skačeji po tujini na tri mesece za dva tedna… Vem, ker sem bil na enem potovanju poleg in smo prijatelji že od malih nog.

Ja, pač imajo toliko nadur in dopusta, to jim zakon dopusca, v cem je zdaj problem?

A ne smejo imet dopusta, 26.01.2022 ob 13:42

Ja, pač imajo toliko nadur in dopusta, to jim zakon dopusca, v cem je zdaj problem?

Take podgane kot si ti bi še za pedofila rekle ima pač potrebo.

že odobrenih dopustov ne smejo ukinit. novih dopustov pa trenutno ne odobravajo

sem ziher, da bi ti skakal do plafona, če bi ti imel plačan hotel za en teden, pa bi ti direktor rekel, sori, ne dam ti dopusta, ki si ga imel planiranega in odobrenega.

Če bi bil študiral medicino zaradi same ljubezni do ljudi in zdravja bi se žrtoval za obče dobro in zraven rednega šihta še volontiral kjer bi bili pomoči potrebni.

Če bi študiral medicino zaradi denarja pa bi se parkiral v UKC in lepo koristil karanteno za vsak kihec svojega otroka in zraven tega pokoristil še ves dopust, popoldan pa bi delal privat.

tuz, 26.01.2022 ob 14:09

Če bi bil študiral medicino zaradi same ljubezni do ljudi in zdravja bi se žrtoval za obče dobro in zraven rednega šihta še volontiral kjer bi bili pomoči potrebni.

Če bi študiral medicino zaradi denarja pa bi se parkiral v UKC in lepo koristil karanteno za vsak kihec svojega otroka in zraven tega pokoristil še ves dopust, popoldan pa bi delal privat.

Odlicno napisano

problem je v tem, da javno jamrajo kako hudo je, pa kako so ubogi, pa da jim manjka ljudi…

ko sem jaz delala v turizmu – ko je bila sezona ni dopusta, čeprav ga imam uradno, odobrenega ne dobiš… ti glumci lažnivi, pa v medije jamrajo kako hudo stanje je, sami se pa setajo po dopustih… to je bela mafija

Julij Cezar, 26.01.2022 ob 14:15

Odlicno napisano

tako je… v piko zadet komentar… to vse pove o teh ljudeh

Podpis.

Podpis pod Tuz (ni citiralo).

…  mediji (od kurca) zlasti radi uporabljajo osladen in pompozen izraz “zdravstvo v prvih bojnih linijah”…revčki. Kako so 2021 travmatizirali in dramatizirali pred kamerami. Jokali so v skafandrih čez šipo za domačimi. Ma kako se jih je kovalo v nebo. Nek zelenec od debilnega zdravstvenega tehnika je preko fb javno grozil, da bomo že še videli, ko bo prisiljen zapirat ventil na respiratorju. Že takrat se mi je obračal želodec nad temi prizori, ampak če si kaj rekel proti, so te drugi raztrgali. Nekaterim aroganca seka na polno. Nek balkanski dohtar iz izolske bolnice je povedal, da ne bo sočuten. Ni treba, samo naj opravlja svoje delo tako kot je treba in za katero je mastno plačan, p.m. in naj mi ne zbuja občutka, da je sociopat in da je sposoben res koga odklopit, ko se mu sprdne.

Ko prideš k njim, sedijo na kofetih. Zraven njih zvoni telefon. Ne trzajo…na prvih bojnih linijah.

Pa naj!!! So se skrivali pred nami pacienti da smo ostali brez operacij.

Kdo mi bo (pa vsem)  povrnil to? Kdo dohtarji? Ne morem delat, € ni. Pridte zdaj podgane iz svojih lukenj.

Pa spet trpite.

Kolk skode ste nam naredli.

Banda pokvarjena

Zdaj se zdravi preko telefona. Telepatsko! Še najraje bi ti rekli, pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. Hočeš nočeš postaneš google ali fb dohtar!

Reveži v ambulantah izgorevajo. Po 1000 klicev imajo na dan. Pri 1500 opredeljenih pacientih. Čisto vsi zdravniki imajo čisto vse paciente na telefonu. Še umre ne nihče. Kot včasih v Albaniji, ko je volilo 120 % volivcev. Bodo šli v tujino delat. To bi rad videl. Še en teden kakšnega Kuštrina ne bi gledali, pa bi ga poslali domov.

Bila  včeraj z 92 letno moževo  teto pri zdravniku v ZD.

Ženski pomagam ker je sama, nima nikogar. Mi je bog v belem zabrusil, da naj z njo pride kdo drug, ker vztrajam, da dobi stvari, ki jih zaradi stanja različnih bolezni mora dobiti, da ji lajša življenje. Sem ga potolažila, da me bo gledal pri sebi vsake 3 mesece, če se kaj vmes še ne zaplete.

Potem je pa v pričo nje komentiral, ali bo še 20 let vse to koristila. Me je skoraj kap, le to sem mu uspela izustit, da verjetno njega in mene ne bo več, ko ona še bo, ker je njena teta tudi umrla šele pri 107 letih. V kartoteki ma skoraj vse prazno, izvide izgublja, sem mu začela s fasciklom z originali zadev hodit na preglede, ker trdi eno, mu dokažem, no potem ji da pa napotnice za v laboratorij.

Problem je v tem, da se v kriznih situacijah ne hodi na dopust. V kvazi kriznih situacijah seveda ni problema.

Ja,ja, 26.01.2022 ob 17:40

Bila  včeraj z 92 letno moževo  teto pri zdravniku v ZD.

Ženski pomagam ker je sama, nima nikogar. Mi je bog v belem zabrusil, da naj z njo pride kdo drug, ker vztrajam, da dobi stvari, ki jih zaradi stanja različnih bolezni mora dobiti, da ji lajša življenje. Sem ga potolažila, da me bo gledal pri sebi vsake 3 mesece, če se kaj vmes še ne zaplete.

Potem je pa v pričo nje komentiral, ali bo še 20 let vse to koristila. Me je skoraj kap, le to sem mu uspela izustit, da verjetno njega in mene ne bo več, ko ona še bo, ker je njena teta tudi umrla šele pri 107 letih. V kartoteki ma skoraj vse prazno, izvide izgublja, sem mu začela s fasciklom z originali zadev hodit na preglede, ker trdi eno, mu dokažem, no potem ji da pa napotnice za v laboratorij.

Da ga ni sram!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close