Ujeta točno na pol poti
S sodelavcem si tu pa tam malo popestriva in začiniva službo, seveda samo takrat ko ni več nobenega nikjer. Malo adrenalina, malo prepovedanega in dan hitreje mine. Včeraj sva se fino zaj**ala. Bila sva prepričana da sva sama v firmi. Vrata zaklenjena, luči medlo, midva pa že globoko v akciji. In ravno takrat se odprejo vrata. Stoji šef. Samo pogleda, nič ne reče, zapre vrata in gre. Problem je v tem da šef ni samo šef. Je tudi moj sosed. Tak ki me vidi vsako jutro ko peljem otroke v šolo in me pozdravi na dvorišču. Zdaj me pa žre. Bo povedal, kaj če bo povdal, kaj če se bo razvedelo,… Bo držal jezik za zobmi. Oba s sodelavcem imava doma družini in zadnje kar rabiva je da to pride ven. Od takrat ga nisem niti pogledala v oči in ne vem kaj je huje če bo tiho ali če bo kdaj to uporabil proti nama. Morda je to znak, da zaključiva.
MJA, 13.08.2025 ob 14:01
Ja pajade. Vrata zaklenjena …. In takrat se odprejo vrata …..
ZGODBICA
Bila sva prepričana da sva sama v firmi. Vrata zaklenjena, luči medlo, midva pa že globoko v akciji. In ravno takrat se odprejo vrata. Stoji šef.
Meni se je zgodilo enako, samo ne med varanjem moža. Vse opisano enako, samo, da sem jaz fotokopirala eno knjigo, ki se je ne da nikjer več dobit. Pač direktor je uletel v firmo, ima ključe, kako da ne, skoraj me je fršlok tako sem se ustrašila. Rekel ni nič, točno je vedel, da delam nekaj na svojo roko, še danes ga težko pogledam v oči, čeprav sem kupila 2 paketa fotokopirnega papirja in mu tudi namignila, da je vedel. Ne vem no, če se tebi ne zdi resnično, še ne pomeni, da ni res.
Ujeta točno na pol poti, 13.08.2025 ob 13:54
S sodelavcem si tu pa tam malo popestriva in začiniva službo, seveda samo takrat ko ni več nobenega nikjer. Malo adrenalina, malo prepovedanega in dan hitreje mine. Včeraj sva se fino zaj**ala. Bila sva prepričana da sva sama v firmi. Vrata zaklenjena, luči medlo, midva pa že globoko v akciji. In ravno takrat se odprejo vrata. Stoji šef. Samo pogleda, nič ne reče, zapre vrata in gre. Problem je v tem da šef ni samo šef. Je tudi moj sosed. Tak ki me vidi vsako jutro ko peljem otroke v šolo in me pozdravi na dvorišču. Zdaj me pa žre. Bo povedal, kaj če bo povdal, kaj če se bo razvedelo,… Bo držal jezik za zobmi. Oba s sodelavcem imava doma družini in zadnje kar rabiva je da to pride ven. Od takrat ga nisem niti pogledala v oči in ne vem kaj je huje če bo tiho ali če bo kdaj to uporabil proti nama. Morda je to znak, da zaključiva.
Boš mogla še šefu dat noge narazn da bo tiho.
Saj, 13.08.2025 ob 21:41
Pol ljudi ocitno verjame, da se je to res zgodilo… verjemte… ce bi bilo pol tega res, kar je pravljicar(ka) napisal(a), bi bilo zadnje, da gre nekaj ur zatem, o tem razlagat sirni Sloveniji….
Si pomislil, da je nekomu laže napisati v anonimnosti svoje misli, dogodke, strahove, dileme ali vprašanja? Kaj če človek nima komu zzupati? Kaj če mu je nerodno kumu zaupati svojo skrivnost. Žal mi je za vse, ki ste tako zelo omejeni, da ne vidite dlje od svojega nosu in mislite, če se ni zgodilo vem, potem se ni zgodilo nikomur drugemu. Sam velikokrat zastavim vprašanje, dilemo, izrazim skrb. Včasih s svojim imenom, včasih anonimno.
Forum je zaprt za komentiranje.