Uhan v popku!
Živio!
Vem, da se je o tem pred časom že pisalo, sam ne najdem tega, kar mene zanima.
Pred 6 meseci sem si dala piercing v popek. Problem je ta, da mi je bila prej palčka od uhana povsem skrita, sedaj pa se je koža med dvema luknjicama tako stanjšala, da je skoraj cela palčka vidna. Pa tudi kožo imam okoli luknjic še vedno rdečo, ne pa tudi gnojno in niti ne boleče.
Ali je imela katera s tem tako dolgo “težave” in kako dolgo se bo koža še tanjšala.
PS: Zadevo sem si dala uredit sterilno, pri zdravniku, ki se s tem profi ukvarja.
LP
oprosti,ampak ne razumem dobro vprasanja:(
luknja se zaraste zelo hitro,vendar ni nujno,da si daš lahko se enkrat preluknjat-odvisno od tega,koliksno brazgotino imas(se pravi koliko’divjega tkiva’ je nastalo,ko se je prva luknja celila).upam,da te s to informacijo nisem zavedla-tako so meni rekli,ko sem se zanimala za ponovno luknjanje.
Hvala za odgovor.
Medtem sem klicala tudi v kozmetični salon, kjer so mi naredili piercing. (Mimogrede zdravnik, ki mi ga je naredil dela v bolnici in tudi sam poseg je bil sterilen in z injekcijo proti bolečinam). Vem, da to ni normalno, zato sem si ga že tisti dan dala ven.
Sicer pa mi je ta gospa rekla, da se bo koža še naprej tanjšala, dokler uhan sam ne bo izpadel, ker je bilo od začetka prisotno rahlo vnetje. Naj si ga dam ven za mesec dni, da se popolnoma zaceli, potem pa ponovno luknjanje. Je nisem narobe razumela, saj sem vprašala ali je to potem kak problem, pa je rekla da ne. Sicer pa še ne vem, ali si bom dala še enkrat, če se mi bo ta luknjica zarastla, čeprav mi je zelo všeč.
LP
Zoey a imaš od tiste v MB kakšno številko? In koliko je dobra? Ali se ukvarja samo s tem?
Ali imaš tudi kakšno info, kjer delajo dobre tetovaže (čeprav za to še ne vem povsem) ?
Hvala in čao!
PS: res razmišljam, ali bom šla še enkrat k temu, ko sem bila zdaj. Mi je luknjico naredil za moje pojme ša kar visoko (previsoko), kolikor sem videla pri drugih.
tudi jaz priporočam joly…. njen telefon-041/512-399. ona ima res pojma o tem kar dela…ne hodit k nekim kozmeticarkam 🙁 te bodo skoraj sigurno zasrale…glede bolecine je tako; ko ti prebode kozo kr fejst boli. ampak je to trenutna bolecina, ki je takoj mimo.potem pa kak dan, 2 se malo cutis, kr ti je novo in skoz mislis na to in ful pazis, da se ne dotaknes…ampak potem se navadis in je tak, kot da ga nimas…
lp, pa javi, kak si zrihtala…
zoya
Forum je zaprt za komentiranje.