Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style uhan v popku in solarij

uhan v popku in solarij

lp!zanima me ce je potrebno ob obisku solarija iz popka odstraniti uhan? upam da ne ker imam probleme z vstavitvijo uhana nazaj!hvala za odg.!!!

Splošna navodila za sončenje v solariju vključujejo tudi odstranitev vsega nakita s telesa. Nekateri to upoštevajo, drugi ne. Če ga težko odstraniš, pa priporočam, da si ga pokriješ s kosom tkanine.

Udobno sončenje!

zivjo!
jst ne dam nic uhancka ven,ko grem v solarij! odstranitev nakita je priporocljiva zato da se ti potem tam ne pozna belo,ampak pri uhanu v popku je itak vseen,ce se ti tista mejhna pikca mal pozna. pomojem,da ni potrebno tko da se ne sekiraj.
imam pa se jaz eno vprasanje glede uhana v popku in sicer: koliko koze imas med obema luknjicama? ker men se zdi da jo je vedno manj in ena moja kolegica je mela isti problem in je na koncu mela cist mal koze vmes in valda se ji je uhan kr strgal.
hvala za odgovor in lep pozdravcek…

nina, jaz imam enak problem kot ti. po enem letu se mi je koza med obema luknjicama zmanjšala za polovico. sicer mislim da se je to koncalo, mi pa to nic kaj dosti ne pomaga, ker vse skupaj zgleda dokaj grdo. v glavnem, sem zelo razočarana…

To se je meni zgodilo že 2x. Prvič se mi je koža posušila po kakih 2 mesecih. Za drugič pa sem si dala delat uhan iz belega zlata. Več kot pol leta je bilo super, potem sem pa jeseni začela hodit v solarij in se je koža po hitrem postopku posušila. Premišljujem, da bi probala še enkrat.

lp

a mislite da je to zarad solarija? men tud zgleda grdo,kr una palcka se vidi…:(
zakaj drugi nimajo takih problemov??
lep pozdrav…

Punce,mislim,da je problem,da se vam koža “posuši” v te,da je bilo premalo skozi meso preluknjano!
Sama imam uhan v popoku že 5 let in tudi tri moje kolegice-ena že 7 let in nimamo teh problemov.Ko se gre delat piercing je treba k dobremu mojstru za te zadeve,ki vzame dovolj kože in tkiva (na debelo).
Ponavadi je problem panika:”ne preveč globoko…” in potem pride do teh problemov.
S solarijem in sončenjem problemov nimam,tudi uhanov (popek,nos ušesa) nikoli ne dajem dol.

Uživajte poletje!

koliko koze pa mas ti vmes med luknjicama? ko sm mela na zacetku preluknjan je blo dovolj koze vmes,kaksen centimeter,ker zdej mam pa samo pol centimetra vmes! to mi je ful cudn. a si iz lj,kam si si pa dala delat? jst sm sla v kozmeticni salon hirsman.

Imam dober cm kože vmes.Tako,da kupujem piercinge dolžine 1.2 cm in debeline 14G -1.6 mm.Pomembno je,da je dovolj tkiva,ne kože.Da ni bilo preluknjano tik pod kožo ampak v kožno gubo.
Nisem iz Lj. ampak z obale.Preluknjala sem si pri profesionalnem piercarju,z iglo.Pri nas sta dva,ki se s tem ukvarjata.Tudi nos imam preluknjan s piercing iglo in nosim samo uhane,ki so za nos!Tisti za ušesa so pretanki! In zelo neudobni!
Kljub mojemu nenehnemu plavanju v bazenu in poleti v morju,pa solariju in sončenju nimam nobenih problemov in koža se mi ni niti malo “zmanjšala” v gubi nad popkom.
Kako pa luknjajo v salonih?Tudi z iglami?

ja v salonih luknjajo tudi z iglami! tudi jaz sem imela kaksen cm ampak zdej se je pa zmanjsal na pol cm in je prov grdo,ker se vidi palcka od uhana! jst samo se cakam kdaj se mi bo strgal…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close