uhan v nosu
POZDRAVČK
pred tednom dni sem si dala uhanček v nos. zelo mi je všeč. vendar imam problemček. dala sem si ga ven, sedaj si ga pa ne znam dati več nazaj. imam takšnega ukrivljenega, približno v obliki črke l. zanima me, kateri uhančki so najboljši.. tisti ko imajo bunkico na koncu se mi zdijo nepraktični, saj hitro padejo ven, zanima pa me tudi, kje lahko kupim uhančke, kajti opazla sem da jih je malce težje dobit, sploh primerne za moj nos. na štantih jih imajo veliko, vendar so vsi prekratki in slabe kvalitete. rada bi da mi ne bi bilo potrebno paziti na to kdaj mi bo padel ven.
zahvaljujem se vam za pomoč..
lep dan še naprej!
mislm da je najbolje če za to povprašaš tam kjer si si dala preluknat nos.sama imam imam piersinge drugje in če imam kakšne probleme grem v studio EXIT kjer sm se dala luknat.tam dobiš uhane iz nerjavečaga jekla ki so kakovostnejši od srebnih al katerih drugih uhanov.lahko vprašaš tudi za uhane iz titana, ki pa so še za malenkost boljši.če boš šla po nasvet do njih ti pa zagotavljam da ti bodo sigurno znal pomagat.(studio exit je zraven obssesion-a oziroma zraven zmajskega mosta v ljubljani)
Živjo,
moraš biti pozorna ker se luknjica hitro zarase, ni kot pri ušesu.glede uhančkov,meni osebno tisti z balkico na koncu niso všeč ker jih težje dam notr ker se mi je luknjica že precej skrčila. uhančke kupujem pa kar na štantih in so mi res uredu, nikol nisem imela težav z njimi, da bi se mi kaj gnojilo ali kaj podobnega. tudi meni so na začetku padali ven in sem jih zgubljala,tako da sem jim morala kar naprej kupovati.pol sem ga pa samo malo bolj zvila v črko L, tako da mi ne more pasti ven. Toliko.Upam da ti bo v pomoč.
BYE
Forum je zaprt za komentiranje.