Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uhan ali pirs

Uhan ali pirs

Če imam uhane v ušesih tega skoraj nihče ne opazi, pa ni važno ali so velkki okrogli ali majhni. Zadnjič pa sem si v eno izmed lukenj v ušesu dala čisto navaden srebrn pirs, palčko z bunkicami, to pa jih je večina takoj opazila. Sprašujem se, zakaj je en navaden pirs v ušesu lahko toliko drugačen od uhanov?

Zato ker pirs ni uhan. Pirsi in tatuji so še vedno malo bolj tabu, med tem ko je klasičen nakit nekaj vsakdanjega.

Daj si knoflo namesto uhana, tako kot Polona iz oddaje Kmetija. Boš videla kako te bojo gledali, pa ne pozabi jo zapet, da ne boš koga špiknila.

To jaz redno delam, predvsem zaradi tega, da se mi luknje ne zarastejo. Palčka od pirsa je bolj debela in jo lepo razširi. Nisem pa opazila, da bi me zaradi pirsa kdo bolj gledal.

Ti si permanentna. ? Ne gledam drugih. Še manj, kako so štiristo obiskane ??????

Ampak lej, si sama opozorila, kar iz moje strani pomeni, who cares.  Ne šokiraj. Sem dala zgolj kiklo do kolen, o živijo ženska s kam pa greš danes. Ladno jaz, ja zgolj v službo sem prišla. Nisem dodala, ti v copatih. Pa dobro no, pa obleko oblečem, bom pa že na poroki ????????Družice boste pa vse v legicah al kaka moda je zdej ?

ane.

Koliko lukenj pa imate v ušesih, da morate stalno ohranjati luknje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close