Uhajanje urina
…. reče brezumnik, ki ne razume, da odsotnost elektromagnetizma in nepovezanosti z zemeljskimi frekvencami in sinergijo ter stalna statična “napetost” v človekovem telesu brez čiščenja (nula-ozemljitev) povzroča tisoče bolezni in mnoge “težave”.
Če se zato zagovarja neko stroko, ki tega ne omenja, bodisi zato, ker ne ve ali noče, da bi se izvedelo in raje zdravi ter ne preprečuje razne težave pa je ponovno bi lahko rekli žalostno ali pa hudobno pa tudi izkoriščevalsko.
Najprej se sami poučite o vsem tem pa potem tako bruhajte nad menoj, če se v stotih temah, s stotimi različnimi težavami javim z enakim nasvetom.
Za začetek pa si lahko preberete kakšen resnejši članek o Šumanovi rezonanci, ki govori o tem, da je zelo pomembna za dobro fizično ter psihično zdravje človeka.
Prej ali potem pa če imate noge se že enkrat poglejte v njih preden nataknete neprevodnike in videli boste da so bose. Narava naša je taka, da lahko tako sprejemamo kot oddajamo energijo. Če mislite, da je v vsem samo vera in ni znanstvene podlage za vse to pa bodite vernik takšen ali drugačen. Ampak če nimate “blage” veze znanja o vsem tem potem se zavedajte da s takim načinom ugovarjanja, kot ste ugovarjali meni lahko mnoge zavrnete od tega, da bi izkoristili nekaj, kar jim je dano od rojstva, da jih lahko ščiti in jim nudi veliko “pomoč” pri zdravju. Če pa ste vernik, da temu ni tako pa pustite tudi drugim, da verujejo kar hočejo ali pa morda njihove vede saj če je tako ste tudi vi samo potem nek vernik nečesa kjer ni nobene osnove saj se na nekaj zagovarjate ob enem pa nimate znanja o tem ali to kar zagovarjate dejansko vzdrži vaše navajanje.
[/quote]
Darwin zakaj strašiš ljudi?😁😁Vračanje k naravi ob vsem materialnem presežku, poglobitev vase in vse to…ja prekl.eto težko je. Ko pa smo lahko zapacani😊 ne vem, ljudje namerno tajijo moč narave ali dejansko ne čutijo nobene zemeljske energije več, čeravno berem veliko o vračanju k temu. Zanimivo kako smo res postali sužnji sistema za vsako stvar letimo v lekarno.. Obstaja, zgolj in samo klasična medicina(hvalabogu je! ), je pa fact, da je moderna medicina vsekakor mlada veda… Poudarek na mlada. Mladost pa dopušča popravke ane.
Z veseljem se učim od vaških bakic, ki še nosijo znanje o naravnih sredstvih, ki pomagajo brez nepotrebnih stranskih učinkov. Npr. Ko me muči želodec, si grem najprej skuhat čaj, trpotec, šentjanževka itd. To pijem po požirkih.. I glej ga vraga, imam čarovniške sposobnosti pomaga.. Ne moreš, da verjameš. Poleg tega, da ljudje pozabimo tu in tam skozi podplata okusiti zemljo, moj sosed non stop hodi bos 😂, lahko kdaj tud objamemo kakšno drevo. Seveda je vse lažje sprejet, če so stvari dokazane.. A bejž ga lomit, aura res obstaja. Le kako vedo ptice, da se bliža npr. potres.. Frekvence zemlje.. Čira čara..
Avtorica oglašam se zaradi tvoje dileme.. Teta(stara 52let) je omenjeno težavo učinkovito rešila s pomočjo akupunkture. Je športna ženska, po 40 so se ji pričeli problemi in ker ji finance dopuščajo je lahko preverila ogromno načinov, sedaj prisega na moč te 5000 let stare vede, ki se ohranja zelo dolgo, torej mora opravičevati svoj sloves. Naj omenim tudi, da je ta znanost pri nas uradno priznana že več let kot metoda zdravljenja, ni le alternativa. Na nizozemskem, v avstraliji itd imajo kombinirane zdravstvene institucije in uspehi so enkratni. Pred tem je bila že obsedena s Keglovimi vajami žal izboljšanj ni bilo. Kombiniranje enih in drugih ved je super. Seveda ob zlomu ali kakšni poškodbi ne gre najprej pomagat s pitjem čaja😂 sigurno me bo kdo lovil na tem. Moderna medicina brez nje ne gre, a se ukvarja predvsem s posledicami. Včasih moramo pomahati vzroku v slovo. 😁 😁
Glej, ne vem, če si dobro prebrala napisano. Vaje je treba delati preventivno in redno vse življenje. Napisala sem svojo izkušnjo, ki je takšna, kot je. Če si ti začela z vajami, ko si imela že hude težave, seveda čudežev niso mogle narediti. Poleg tega jih večina žensk dela napačno. Najboljše je, da pravilno izvajanje pokaže strokovnjak (npr fizioterapevt).
[/quote]
po mojih izkušnjah keglove vaje same po sebi ne pomagajo kaj dosti, veliko bolje je delati vaje za hrbtenico in da ojačaš spodnji del hrbta.
Darwin zakaj strašiš ljudi?😁😁Vračanje k naravi ob vsem materialnem presežku, poglobitev vase in vse to…ja prekl.eto težko je. Ko pa smo lahko zapacani😊 ne vem, ljudje namerno tajijo moč narave ali dejansko ne čutijo nobene zemeljske energije več, čeravno berem veliko o vračanju k temu. Zanimivo kako smo res postali sužnji sistema za vsako stvar letimo v lekarno.. Obstaja, zgolj in samo klasična medicina(hvalabogu je! ), je pa fact, da je moderna medicina vsekakor mlada veda… Poudarek na mlada. Mladost pa dopušča popravke ane.
Z veseljem se učim od vaških bakic, ki še nosijo znanje o naravnih sredstvih, ki pomagajo brez nepotrebnih stranskih učinkov. Npr. Ko me muči želodec, si grem najprej skuhat čaj, trpotec, šentjanževka itd. To pijem po požirkih.. I glej ga vraga, imam čarovniške sposobnosti pomaga.. Ne moreš, da verjameš. Poleg tega, da ljudje pozabimo tu in tam skozi podplata okusiti zemljo, moj sosed non stop hodi bos 😂, lahko kdaj tud objamemo kakšno drevo. Seveda je vse lažje sprejet, če so stvari dokazane.. A bejž ga lomit, aura res obstaja. Le kako vedo ptice, da se bliža npr. potres.. Frekvence zemlje.. Čira čara..
Avtorica oglašam se zaradi tvoje dileme.. Teta(stara 52let) je omenjeno težavo učinkovito rešila s pomočjo akupunkture. Je športna ženska, po 40 so se ji pričeli problemi in ker ji finance dopuščajo je lahko preverila ogromno načinov, sedaj prisega na moč te 5000 let stare vede, ki se ohranja zelo dolgo, torej mora opravičevati svoj sloves. Naj omenim tudi, da je ta znanost pri nas uradno priznana že več let kot metoda zdravljenja, ni le alternativa. Na nizozemskem, v avstraliji itd imajo kombinirane zdravstvene institucije in uspehi so enkratni. Pred tem je bila že obsedena s Keglovimi vajami žal izboljšanj ni bilo. Kombiniranje enih in drugih ved je super. Seveda ob zlomu ali kakšni poškodbi ne gre najprej pomagat s pitjem čaja😂 sigurno me bo kdo lovil na tem. Moderna medicina brez nje ne gre, a se ukvarja predvsem s posledicami. Včasih moramo pomahati vzroku v slovo. 😁 😁
[/quote]
Ja veliko si prav povedala.
Seveda obstajajo tudi za tem znanstvene razlage. Ampak če ti znaš, jst znam, on zna, ona zna sama, potem ni marketinga v tem niti donosnosti zaslužka kajne.
Če razumete tkivo, kako se to krči, preko česa prejme signal za krčenje denimo mišica. Živčne povezave delujejo s pomočjo električnih povezav po domače povedano. Tako kot vsa druga mašinerija. Tudi tu obstajajo izrazi za vse to in znanost to že dolgo pozna.
No, da nekomu uhaja urin ima to veze s tkivom. Predstavljajte si, da se odprtina za blato na riti ne bi mogla zapreti, zožati, da tkivo ne bi delovalo. lahko bi nam blato nenadzorovano uhajalo kajne. No tu so zadeve podobne prav tako se gre za tkivo. Zdaj pa če si predstavljate, da ko ste ozemljeni nimate nepotrebne elektrostatike. To pomeni da ni odvečne energije, ki bi po domače povedano kje preskakovala, sekala, prebijala, povzročala nepotrebne stike (kurčluse) . Čist po domač razlagam da si še več tepec zna predstavljati. Ko mišica, tkivo dobi signal se krči, razteza, popušča itd. Ko pa je statike preveč pa se to dogaja lahko brez potrebe in prihaja do krčenj brez potrebe prav tako napetosti, ki ni pravilna. Če si predstavljate neko tkivo, mišico, ki bi bila ves čas napeta brez potrebe bi jo s tem raztegnili in poškodovali, saj ni namenjena temu, da je kar ves čas v napetosti ampak samo ob potrebi, zato ima tudi daljše časovno stanje delovanja koliko časa bo delovalo. Nič ni večno. In če uporabiš nekaj prekomerno kar je narejeno za dolga leta se lahko zgodi, da to preobremeniš in neha pravilno delovati prej kot bi si želel. Se pravi tkivo ni več tako učinkovito kot je bilo in ne opravlja več svoje naloge kot nekoč, ko je bilo mlado, prožno in nepoškodovano. zato statika v telesu, ki nima v njem kaj početi povzroča škodo na različnih področjih. Ko pa smo ozemljeni pa imamo te statike toliko kot jo potrebujemo in porabimo odvečne pa se znebimo in gre iz nas, ker zemlja daje nulo.
Upam, da se razumemo, kako je bosa noga povezana tudi s takimi zadevami, ki se na prvi pogled zdijo nepovezane.
Meni se je to zgodilo, ko sem delala terapijo z glino, ki naj bi kao sčistila organizem. Edina stvar, ki se mi je po tem zgodila, je bila inkontinenca. Čisto sem bila preč in sem že razmišljala o laserju. No, ko je ta glina odšla iz mene, je tudi inkontinenca prenehala. Je pa trajalo kakšno leto ali dve.
Zdaj sem stara 58 let in nimam teh problemov. Sem rodila dvakrat.
Forum je zaprt za komentiranje.