Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ugodne cene leta v Ameriko

Ugodne cene leta v Ameriko

Zdravo,

odločila sem sed potujem v Ameriko – NY, pa me zanima, s katero letalsko dtužbo in od kje se splača letet, da bo letalska karta čimbolj poceni.

Hvala

http://www.kompas.si/letalske-vozovnice-karte/

Malo preglej. Razdaljo odhodnega letališča nastavi na 200 km, pa imaš pokrite tudi Benetke in Celovec. Pa malo se igraj s termini. Septembra je lahko cena precej drugačna kot zdaj, pa ceneje je če je vmes vikend…

Poglej še na odklop, lahko dobiš dober deal, ali pa kar direktno na letalske družbe, ki letijo tja.

poglej še na edreams.com (jaz sem karto kupila prek njih, lahko pa pogledaš za ceno leta in nato skušaš poiskat isto karto pri prevozniku), povprašaj tudi na sta ljubljana (študentska turistična agencija), tam ti bojo poiskali najcenejšo možnost
lp

Živjo!
Prejšnji teden prišla iz NY 🙂
Uglavnem, zase sem najcenejšo karto našla na Odklopu. Sem pa šla iz Ljubljane v Frankfurt in nato v NY.
Cene so zelo različne glede na datum odhoda. Upam, da najdeš čim cenejši let, pa uživaaaaajjjjj!!!!!

Ja, preko odklop.si so karte najcenejše. Če pa iščeš pri posameznih družbah, so ameriške letalske družbe (United Airlines, American Airlines, Delta) cenejše od evropskih (Lufthansa, Air France, KLM…).

Hvala hvala vsem!!

“edinojest” mi lahko prosim kaj več poveš o tvojem bivanju v NY, koliko časa si bila, kaj se splača videt, kako si iskala nočitev…vse vse 🙂

HVALA!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close