Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija ugodna cena za razvijanje fotografij

ugodna cena za razvijanje fotografij

Pozdravljeni, mogoče pa se bom spravila ta vikend zbrat slike za razvijanje. A mogoče katera ve, kje je ta trenutek najbolj ugodna cena?

Vceraj sem videla reklamo na posti, da imajo neko ugodnost med 14. in 24. septembrom. Poskusi na njihovi spletni strani.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Govoriš o digitalni fotografiji?
Hartlauer ima trenutno za format 10 x 15 ali 10 x 14 ceno 0,07 €

To:
Hartlauer ima trenutno za format 10 x 15 ali 10 x 14 ceno 0,07 €
je pa res mega ugodno.
“Normalna nizka cena” je že 0,11 ali 0,12 eur za dig.fotko 10×15 ali 10×14.

Hartlauer je najcenejsi in po primerjalni analizi Zveze potrosnikov tudi zelo kvaliteten!

Meni je pa všeč pri DM-u, k ti knjigico naredijo iz fotk. SUper je , da lahko zraven tudi kaj dopišeš. No, pri nas so bili nad njo navdušeni, ko smo jih naredili za babici.

Venezia, mi smo tudi tisto poskušali narediti prek računalnika, pa je vsakič, ko smo shranili vse slike, vse skupaj izginilo. A vam je uspelo in ste poslali po netu na DM ali ste dali na CD in nesli tja lastnoročno?

Foto Beseničar – konstantna cena 0,09 € za 10×14.

alenaa-uspelo je poslati po netu. Ampak mislim, da moraš prej shraniti (to piše nekje desno spodaj). Natančnejše ti ne morem pomagati, ker sem do ponedeljka pri starših, program pa imam na domačem računalniku in ne morem pogledati.
Če ti do takrat ne uspe, napiši. Ker bom tudi sama delala še eno knjigico dokler še traja akcija, pa bom ‘not’ in ti bom lažje pomagala.

New Report

Close