Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice UGODEN DOPUST V ZDRAVILIŠČU BANOVCI

UGODEN DOPUST V ZDRAVILIŠČU BANOVCI

Ugodno oddam v najem počitniško prikolico v Zdravilišču Banovci.
Prikolica ima vso potrebno opremo za prijeten oddih ( spalnica, kuhinja, predprostor, televizija, veranda…)in je blizu bazenov.
Primerna je za 5 oseb, cena na dan je 7000 predsezona, 8000 glavna sezona.Cena NI določena na osebo, temveč na dan!!
info:031 675 284

Pohorka, za koga je to ugodno? Zate, ki oddajaš (s tem se pred potencialnimi najemniki ne bi hvalil), ali za najemnike (takrat pa prepusti oceno o tem, kaj je ugodno, najemnikom).

Kaj praviš?

lp

bv

Pozdravljen Bojan !
Menim, da bi bilo boljse, da svoj odgovor argumentiras oziroma, da nam sam predstavis kaj je zate ugodno ? Kje pa se lahko dobis oddih v zdravilišču za manj kot 1400 sit na dan , s tem da imas svoj prostor z vso potrebno opremo in ne samo bazen in lezalnik?
Upam da se razumeva, lp

Pohorka, če je to res, kar praviš potem se obnašaš neracionalno. Če je povsod drugje draže, potem mečeš denar skozi okno, saj bi lahko zaslužila več in ne bi rabila reklame na amaterskih straneh, kjer se zbirajo popotniki, dopustniki in podobno.

Če pa so tvoje cene tržne, potem je razumljivo, da se moraš reklamirat, samo potem ne govori o tem, kako ugodno je. Seveda je potem nujna tudi reklama, ki pa je dobrodošla povsod, kjer je zastonj, kajne? Tudi na straneh, kjer se zbirajo amaterji.

Aja še to. Ko bom jaz zase rekel, da je nekaj ugodno, bom jaz utemeljeval. Če o tem, kaj je ugodno pišeš ti, ne vem, kaj bi utemeljeval jaz. Mogoče to, da imaš prav?

Zato bi bilo zelo lepo, da svoje ideje o tem kaj je ugodno reklamiraš tam, kjer se prodajajo paketi, kaj misliš? V Sloveniji je preko 20 raznih toplic, še Lordova Topolšica, tako da sem hvaležen predvsem ostalim 19, da ne dobivajo istih idej, kot je bila tvoja – seveda ker je tako ugodna.

lp

bv

ajjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj !

nekdo ga tukaj krona , ne z takimi ! v *** hotelu v banovcih je cena polpenziona dobrih 10 jurjev na dan. prikolica ? raje po kolenih po celi prlekiji !

Pozdravljen Bojan!
Važno je seveda predvsem to, da se na takšnih in drugačnih amaterskih straneh izživljajo tudi “amaterji”, ki morajo vse in vsakega predvsem negativno komentirat.Očitno nimajo kaj bolj pametnega za počet. Škoda in žalost.
Lepo se imejte še naprej, se opravičujem da ste se zaradi mojega sporočila tako vznemirili.
Bom predlagala administratorju, da sporočilo umakne, pa bo na svetu ponovno mir..
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close