Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ugljan – iščem apartma, nujno!!!

Ugljan – iščem apartma, nujno!!!

Hoj,

lepo prosim popotniki, na pomoč! konec julija se 4-članska družba odpravlja na dopust na Ugljan…radi bi počitnikovali v apartmaju, ki bil dokaj zgleden (tri zvezdice so dovolj :)), si pa zelo želimo, da bi bil čim bližje morju. v bistvu je bližina obale (ne pristanišča, obale kjer bi lahko tudi tauhali) edini pogoj. Po netu nismo našli še nič, oziroma so vsi tovrstni apartmaji že zasedeni. Mi lahko kdo prosim svetuje, če je že bil na Ugljanu in pozna kakšen apartma blizu obale? (do 50m)

hvala

Sem bila na Ugljanu dve leti nazaj in smo bili v apartamju, ki pa se mi zdi, da je bil oddaljen od plaže malo več kot 50m. Telefonske št. žal nimam več. Spomnim se da ao ti apartmaji v mestu Preko. Lastnik je ful prijazen, žena pa je Francozinja, ampak se že da z njo zmenit vse.
Drugač imaš pa tukaj naslov in malo poglej za apartmaje. http://www.ugljan.hr/privatni_smjestaj.htm
Upam da ti bo kej prav prišlo.

LP
Snegi

Pozdravljena!
Pravkar smo se vrnili z dopusta z Ugljana. Tako kot prejšnja leta, smo bili v apartmaju v Mulinah. To je izredni miren kraj, čisto na severni strani otoka; ko prispete s trajektom iz Zadra v Preko, zavijete desno na glavno cesto in se peljete cca 15 minut po otoku. Apartmaji so novi, lepo opremljeni, vendar mislim, da so do konca julija zasedeni. Najbolje je, da pokličete gospo Višić na telefon: 0038523288006, sicer pa imajo tudi pri sosedih na voljo nove apartmaje (g. Murva = 0038523334887). Zadeva je dostopna tudi na internetu: hhtp://geocities.com/ugljan_muline/slo.

Lep dopust,
Damjana

Na Ugljanu je vse že zasedeno do konca avgusta. Imamo hišo tam…

Cau,
hvala vsem, smo našli en apartma, 50m od morja, pogled je žal na celino, ampak smo kolikor toliko zadovoljni, da smo sploh kaj našli 🙂 Mi lahko še kdo pove, kam se splača iti, kakšni lepi zalivčki?

se splača imeti svoj čoln sabo?

hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close