Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija uglaševanje klavirja

uglaševanje klavirja

Doma imamo 35 let star pianino in že 10 let ni bil uglašen. pozna kdo koga, v okolici Maribora, ki bi ga lahko uglasil? če je potrebno, mi lahko odgovorite na e-mail: Lamya@mugglenet.com
Hvala!

Lahko vam ga uglasim jaz za simbolično ceno. 031850280

Mene pa zanima, če se tudi električni klavirji (clavinove) razglasijo, če jih nekaj časa ne uporabljamo.

Hvala za odgovor.

Se. Vsi mehanski in elektro-mehanski klavirji se čez čas razglasijo.

Drugo je pri električnih klaviaturah ali sintesajzerjih, kjer je zvok trajno zapisan v spominu in produciran direktno iz spomina na zvočnik.

clavinova se ne razglasi! saj je na elektriko.

Najlepša hvala za odgovor. Želim blagoslovljen božič in mirno leto 2009.

Ojoj se opravičujem, sedaj vidim kaj sem napisal.
Tam kjer piše “Se.” sem pravzaprav hotel napisati “Ne.” 🙂
Ostal del teksta je pravilen. Upam, ker dodatne napake v njem ne najdem. 🙂

Ker ste Toneta Zrneca na tem forumu tako zelo kovali v zvezde, sem ga poklicala tudi sama. Doma imam 30 let star pianino. Zrnec je dokaj hitro prišel in za uglasitev računal 150 eur. Za storitev ni izstavil nobenega računa. Ves čas se je hvalil, kako je dober in pljuval Gorazda Jana, češ, da je on dobil certifikat samo zato, ker sta skupaj delala. Pa dobro … do tukaj vse nekako ok. Potem pa: po njegovem posegu tipke klavirja niso bile več v nivoju, prej pa so bile. Tipke so bile tudi nenormalno narazen. Pri uglasitvi mu je počila struna, ki mi jo je vzel, nove pa ni dal. Toni v mali oktavi sicer zaigrajo, držijo pa le za kakšno četrtinko s piko in nič več. Najbrž bi lahko še kaj povedala … 2 meseca že poskušam stopiti v stik z Zrnecem, da bi popravil škodo, ki jo je naredil, vendar neuspešno. Najprej sem ga samo klicala, pa se NIKOLI ni oglasil na telefon niti ni poklical nazaj. Potem je enkrat celo odgovoril na sms in zmenila sva se, za termin. Seveda ga ni bilo in tudi sporočil ni, da ga ne bo. Po ponovnem neuspešnem klicanju in pošiljanju sms-ov ter njegovi neodzivnosti pa mi je počil film. Razmišljam o prijavi.
Upam, da bo moja izkušnja komu v pomoč, da se ne bo nasankal tako kot sem se sama. Verjetno je njegovo hvalisanje tule gor njegovo lastno maslo in sploh ni plod realnih izkušenj.

Vidim, da eni kritizirajo, večina jih pa hvali g. Zrneca in jaz se pridružujem vsem pohvalam kajti zna in se razume v to zadevo pa tudi drag ni bil. Potrebno ga je čakat kar pomeni, da dobro dela saj nam je odlično poservisiral in uglasil pianino Kronenberg, ki ni bil leta uglašen.
Vse čestitke in vem, da je mnogo mnogo zadovolnih strank, čitam pa da jih je malo takšnih, ki niso zadovoljni, naj vas g.Zrnec to ne zmoti in tako naprej.
Telefonska številka g. Zrneca 040883385
Zorica in naša pianistka Kaja Maribor

New Report

Close