UGIBAJMO KDO JE KAJ PO HOROSKOPU
Popay npr, 20.10.2021 ob 11:52
ehh, ne morem napisat kaj sem, ker sem dosti vročih scen opisoval iz mojega spomina, ko sem not padel sem se vživel v scene iz spomina in pisal, film se je kar odvijal iz preteklosti v teh letih tukej in me bi kakšna ženska lahko spoznala, če bi slučajno uletela sem seveda, čeprav je to že zgodovina, 20+ let ampak Slo. je tako mejhna, da vsak vsakega pozna tako, da iz spoštovanja do teh žensk ne bi.
Je pa jebeno, ko ne moreš bit iskren, če nisi navajen glumit na forumih.
Popay, grem stavit, da si ribica po horoskopu. 100 procentno:)
ribica478, 20.10.2021 ob 22:49
Popay, grem stavit, da si ribica po horoskopu. 100 procentno:)
ne, sem pa vodnar v podznaku, to je povezava z vodo, samo se najraj kopam v morju, hehe.., Lenka se seta… nad mano je vodnarja omenila…, tako, da mogoče se pa nekaj zna razbrat iz črk. V bistvu mi ni jasen bes moških nad ženskami in žaljenje žensk na forumih s strani moških..
Možno je, da so fantje razočarani, ker jih ženske nategujejo in so bahate do njih in ne doživijo nobene ženske miline ampak je njihov problem, ker rinejo z glavo čez zid, hočejo nedosegljivo. Filozofija je preprosta, odklopiš se od tiste, ki se ne odziva in greš dalje, novim izzivom nasproti, kar se žensk in življenja tiče.
Popay npr, 21.10.2021 ob 12:25
ne, sem pa vodnar v podznaku, to je povezava z vodo, samo se najraj kopam v morju, hehe.., Lenka se seta… nad mano je vodnarja omenila…, tako, da mogoče se pa nekaj zna razbrat iz črk. V bistvu mi ni jasen bes moških nad ženskami in žaljenje žensk na forumih s strani moških..
Možno je, da so fantje razočarani, ker jih ženske nategujejo in so bahate do njih in ne doživijo nobene ženske miline ampak je njihov problem, ker rinejo z glavo čez zid, hočejo nedosegljivo. Filozofija je preprosta, odklopiš se od tiste, ki se ne odziva in greš dalje, novim izzivom nasproti, kar se žensk in življenja tiče.
Tebe bi jaz uvrstil med škorpijone. Eventualno med leve. Slednje tudi po političnem prepričanju. 😉
Lenka se seta, 21.10.2021 ob 07:57
Wdju lupcka najprej. Zate bi rekla da si vodnar ne bik.
Ampak tud biki so ulala.
Popay ne more bit riba.ni spolzek. Ni niti 1x se skril v svoj oklep.
Lahko bi bil kak vodnar pomesan z rogovi.
Mogoce bik oven,ceprav ovni so tudi nesramni.popay ni se bil od kar ga berem.
Vračam lupčka. Kaj pa vem koliko smo biki ok… jaz sem itak mal čuden;-)
iDESI952, 21.10.2021 ob 12:33
Tebe bi jaz uvrstil med škorpijone. Eventualno med leve. Slednje tudi po političnem prepričanju. 😉
nič od tega, kar se pa političnega prepričanja tiče.. sem bolj za partizane kot domobrance, to je res. V bistvu sem pa rahlo desno usmerjen. Recimo jebe se men za begunce in razne vojne po svetu, naj se ubijajo, če se hočejo zarad mene in tud sam ne bi enačil pravice prišlekov na tuj teritorij z domačini. Spoštujem staronaseljence in jih razumem, kjerkoli na tem svetu, torej v Slo. pač čistokrvne Slovence. Razumem zakaj sovražijo jugo in vse kar prihaja od Kolpe na dol, sem gor., jebe se mi tud za fajonko, šarca… Šarcu posebej zamerim, ker s svojim talentom, ki ga ima v imitiranju ne oponaša pacienta v parlamentu, tako bi šel na njegov pacientov kretenski nivo komunikacije z ljudmi preko tvitov, tisti na levici pa…, vsi so mi preveč nerealni, nobenega iz gospodarstva, iz te leve scene mi je bratovškova kolikor ok. Samo sem od nje dobil pismo z njenim podpisom, ko so nam delnice nlb izničili, tako, da mi tud ta ni ok. ampak spet vsak od njih je 10x boljši od tega norca, ki je zdaj p.v. , ker ta sramoti besedo premier, edina prava beseda je pacient pa druga nobena.
Vsi, ki smo bili rojeni v jugi, prejšnem sistemu, ko smo slišali na poročilih besedo premier smo tej besedi prisluhnili z nekim spoštovanjem v smislu, to je predvsem kulturen in pameten človek, pri temu pacientu, te pa vse mine, ko spikerji omenijo besedo premier in izgovorijo njegovo ime. Spet pa, sovražim nacionalizem vseh barv, pa naj bo to slovenski, srbski, hrvaški… Tega sem jst dosti doživel v življenju že v jugi. Bratstvo i jedinstvo je bila samo fasada in na silo potlačeno sovraštvo zaradi straha ampak lej, nikoli ni bilo robokopov zunej in vodnih topov, tako si lahko šele predstavljamo kakšnega diktatorja imamo zdaj na aablasti ..
Forum je zaprt za komentiranje.