Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ugasanje racunalnika z XP??

Ugasanje racunalnika z XP??

Na kratko imam notesnik Fujitsu Siemens celeron 2Gh 256 Mb ram USB2, IEE…,Mrezna, modem in VGA na plati. Ker imam probleme z USB2 gonilniki za XP jih sploh ne dobis posebej za ta SiS cip, sem snel popravek biosa z njihove strani, zadeva se vedno ne deluje.Se huje sedaj se mi vsake toliko sesede racunalnik.Sam od sebe se ugasne, kot bi mu vrgel ven strom.Bios sem se enkrat skusal popravit pa ne gre, XP-je sem zbrisal in ponovno nalozil- SE Vedno se ugasa sam od sebe, vcasih ze med zagonom. no pa sem rekel morda sem staknil kak neumen virus bom nalozil Linux. OK stvar dela brez problemov – razen enega sedaj mi na tipkovnici ni sumnikov.Kako naj vsaj to postimam?Sumnike vidim na vseh straneh normalno,ko hocem pa jaz kaj napisat se pa zgodi tole : ?e bi imel ??epec soli, ?lico ?elatine….
pa hvala za pomo?

Amilo

Družba tipkovnica bi morala že delat.Saj tale Linux bom počas še zaštekal. Ugašanje se bojim je pa stvar programja za podporo notesnikom, ker ko sem šaril po nastavitvah in iskal kako naj priklopim,printer, ki ga šeram na drugem računalniku in Digitalni fotoaparat na usb-ju, sem našel in vklopil nadzor napajanja za notesnik, pa je stvar takoj šla spat.
Se mora zmer kaj dogajat…
lp
amilo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close