Učiteljice zbolevajo
Neverjetno, 22.09.2021 ob 15:25
Zadnje dni je veliko pompa o zbolevanju polno cepljenih učiteljic in njihovih družin. Zakaj to nikjer ni zapisano? Se pravi, cepiva ne delujejo. Morda pa so popustila, saj so se cepi le v aprilu in maju.
Zato nikjer ni zapisano, ker je to spet izmišljeno iz strani anticepilcev kot so zmešani Robi in kompanija, ki v svoji togoti nimajo nobenega uradnega podatka o škodljivosti cepiva zato si izmišljujejo take podatke, ki so zgolj laž sproducirana v bolanem umu, v bistvu je vse več pozitivnih podatkov o cepivu in njegovi zaščiti pred obolelostjo, zanimivo kako anticepilci poznajo cel kup cepljenih, ki imajo stranske učinke istočasno pa ne poznajo nikogar, ki jih nima, še bolj čudno je, da so anticepilci še nedavno trdili, da je cepivo placebo oz slana voda, le kako imaš zaradi tega stranske učinke, teorija zarote se vam podira, po zadnjih podatkih je polnoletnih cepljenih vsaj 1x cepljenih 63%, glede na naročanje cepljenja bo to število do konca meseca 70%, anticepilci ostanejo vam sprehodi in domača TV ?
Desperadodajka, 22.09.2021 ob 18:44
Na dan 21.9.2021 je delež cepljenih z enim odmerkom 52 in z dvema 46%.
Slabo gre tole. Ne ustreza propagandi o več kot 100 000 novo cepljenih vsak teden.
Na današnji dan število vseh polnoletnih cepljenih 62%, nikoli ni bilo rečeno, da jih tedensko cepijo 100 000 to je zgolj še ena od izmišljotin anticepilcev, pravi podatek, prejšnji teden 80 000, več kot bo cepljenih strožji bodo ukrepi za necepljene tako kot povsod po svetu, ne se sekirat, če ne smete nikamor boste vsaj privarčeval.
Ampakres, 22.09.2021 ob 20:40
Zadnjic smo imeli roditeljskega preko teamsov, se je uciteljica pohvalila, da je cepljena itd.. Naredila malo reklame.. No ta teden pa mi pravi otrok, da je ni, da je pozitivna in v karanteni.. CUDNO?!
Ocitno res zbolevajo tudi cepljeni ucitelji, zakaj potem taka gonja proti njim, naj se cepijo??
Kako zakaj taka gonja ?
Zaradi zdravja sigurno ne.
Sem avtor teme in povem še enkrat. To ni izmišljeno in prebrano na fb, ampak sem to danes slišal, ko sem bil prisoten v kabinetu od samih učiteljic, ki so bile tam prisotne. Bilo nas je 7 in teh pet učiteljic je povedalo, da odkar so bile spomladi cepljene z drugim odmerkom cepiva, se ne počutijo več dobro. Imajo glavobole in so utrujene. Skratka ni več tako, kot pred cepljenjem. Zanimivo pa je to, da do danes tega nobena nikoli ni omenila.
Forum je zaprt za komentiranje.