Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Učinkoviti in neučinkoviti načini osvajanja osebe, ki nam je všeč

Učinkoviti in neučinkoviti načini osvajanja osebe, ki nam je všeč

Tako kot pravi naslov, razpišite se o tem, kakšni so po vašem mnenju najbolj neučinkoviti (morda celo smešni) in učinkoviti načini osvajanja osebe, ki je nekomu všeč. Vse ribice seveda ne vgriznejo v enako vabo, ampak vseeno.

Se vam je kdaj zgodilo, da vas je nekdo osvajal na način, da se je vam zdel smešen? Ta tema bo morda komu pomagala, da ne bo ponavljal napak, ni pa mišljena v smeri, da bi se iz kogarkoli norčevali.

Prav tako me zanima, kaj moške moti v primeru, da jih osvaja ženska in obratno.

Ja jst se spomnim enega tipa ki je imel res bedno osvajalsko tehniko. Skratka hodila sem po cesti in tip me pokliče iz avta, v avtu sta sedela dva. No in js pridem do njiju, in ta tip me vpraša za pot do pošte, banke. In res se mu je videlo da blefira. Še un kolega v avtu je bil ves živčen in videlo se je da v bistvu ima druge namere, samo to vprašanje za pot se mi je res neumno zdelo in me je pol tut za cifro prašal pa mu je nism dala. Zato ker je bila cela situacija full neprijetna in neiskrena.

Skratka ja, meni osebno je najboljša osvajalska tehnika, da je tip naraven, iskren. Predvsem to ISKREN. Da ni preveč agresiven, ampak, da se na začetku obnaša normalno prijateljsko. Mislim saj se ve, če te osvaja samo ne sme biti preveč up in your face.

Aja še enega psihota se spomnim. Enkat to je bilo v Londonu k smo šli iz cluba, me tko en tip ogovori, in se zgovarjava. In js budala dam cifro, sam pol me je tip klicaril skori vsak dan ob 2 ponoči. Noro, že skori stalking, hvala bogu je nehal.

Meni je najbolj všeč, če zna uporabiti smisel za humor oziroma če razume šale. Slabo je, če sploh ni dovzeten za humor, torej da vse vzame zares.

Spomnim se dopustovanja v Grčiji. Tam so domačini žvižgali skoraj za vsako turistko. Tak, vsiljiv način osvajanja mi ni všeč. Ni mi všeč, če se hvalijo s preteklimi razmerji ali šinfajo prejšnjo punco, ki je itak kriva za to, da sta se razšla.

Vidim pa, da je vse več “tavajočih” tipov, ki so že okoli 40 let ali več, ki se še ne nameravajo ustaliti oziroma iščejo žensko, ki bo podobna njihovi materi. No, ti osvajajo tako, da ti postavijo že na začetku nekaj “zapovedi” iz srednjega veka, katerih bi se morala držati :)).

Ojoj ja vem ja Grčija, sem bila 2 krat enkat s tipom je bilo okay, brez teženja in enkat s frendico. In greva na plaži v vodo in naja tam začne en tip ogovarjati pa plavati za nama, sam tko ga ignorirava in greva ven se sončat. In se sončava topless, sam tko naenkrat js vidim eno senco nad mojo joško lol,..pa pogledam pa vidim tega tipa k je že privleku svojo brisačo in preostali shit da se bo sončal zraven naju. Full je bilo zoprno, k sva šle ven so se vedno eni hotli pripopati, ni mi ta način osvajanja všeč, preveč agresivno.

Tko da ja, grčija, turčija pa te države niso tko kull za ženske, ki nimajo tipa ob sebi. Ena mi je pravla da ji v Egiptu tut ni bilo všeč tam na tistem bazarju da full težijo pa so vsiljivi. Al pa Antalya turčija isto kričijo za tabo.

Aja, s takimi maminimi sinkoti ja sem jih ene par srečala, sam zdj jih več ne srečujem. Očitno jih ne privlačim več, thank god:)

Antilopca, vitalna in polna elana, kot si ti, nujno rabiš nekaj bolj dinamičnega, mlajšega, poživljajočega, energičnega, da te bo lovil po livadah, se vrgel od zadaj nate, ti so prestari, verjetno prehitro upešajo in lovijo sapo… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No, za te tipe ne morem reči, da so prestari in da prehitro upešajo. Problem je drugje – da imajo fiksno idejo, kakšna naj bi bila njihova partnerica in ta “ideal” je zelo blizu matere. Ampak, bog ne daj, da bi mu kdo rekel, da je še vedno odvisen od mamičine kuhinje :), ker se navzven trudijo izpasti zelo možato. Omenila pa sem jih zato, ker imajo zanimiv način osvajanja. Že na začetku ti dajo vedeti, da naj bi bila partnerica predvsem gospodinja. Verjemi, da tega ne govorim napamet, sem doživela.

Js sem šla enkat s takim maminim sinčkom na dejt je privleku s sabo album s slikami svoje mamice, in pol sva jih mogla gledati v njegovem avtu. Je bil čisto navdušen nad njimi.

Pa še erekcija-fail:) Še do dons ne vem a je bil gay al pa čisti mamini sinko.

Stavim, da slabše kuhaš kot moja mama! :)))

Če se tašča in snaha dobro razumeta, lahko celo tašča nauči snaho odlično kuhati! Lahko pa se partnerja skupaj učita kuhati in potem izpadeta kot tistadva v oddaji “ljubezen skozi želodec” :))).

Matjazko, nisi napisal, kaj tebe moti pri ženskah, ko te katera osvaja. Kaj ti gre najbolj na živce oziroma kakšna ravnanja ženske se ti zdijo smešna.

Draga dekleta, nekaj me zanima:
Kakšen bi se vam zdel zmenek, če jo povabim k sebi domov, ji podarim en hecen predpasnik in bi mi pomagala večerjo pripraviti (recimo moje tortilje so super). Na primer kakšno stvar bi pomagala narezati, ker itak znam kuhat. Pospravil bi pa obvezno sam.

Meni se zdi to super ideja, če ženska kaže znake, da si ji všeč. Zadeva pa mora izpasti sproščeno, s spremljajočo glasbo, pa ne ji težiti v smislu, da je vse popacala in da boš moral za njo pospravljati, pomivati ipd.

Vsekakor -> Frank Sinatra na gramofon, sveče, pa obmetavanje z moko….ali pa risanje po telesu 🙂

Jaz bi izpustila obmetavanje z moko :). Se pa iz okretnosti ženske v kuhinji da marsikaj sklepati. Če bo taka bolj počasna in se bo bala umazati, potem je zelo verjetno, da vse tako dela :))). Vseeno pa ji ne glej pod prste, ko bo kaj rezala.

Najslabše osvajalske tehnike so tiste vulgarne (ko te direkt vabi v posteljo in govori, da bi te pof++++) ter da v svojem osvajalskem pohodu ves čas (najbrž nehote) omenja bivšo, da me prekinja in preveč govori. Žal je več slabih osvajacev kot kvalitetnih. Če me ne pritegne kot oseba pa itak lahko doktorira, pa ne bo uspešen. Kvalitetni osvajalci so ne preveč direktni, prefinjeni, prepsosti in da imajo ščepec nagajivosti kljub vsemu, te povabi plesat, ima prefinjen humor …

Isto bi lahko rekla za lezbijke – preveč direktne – čeprav tu že v osnovi ne morajo pri meni biti uspešne. Kljub temu njihova pozornost prija, saj so v osnovi še zahtevnejše od hetero moških in potem uvidiš, da že ne moreš biti tako slaba ženska, če te peca celo ženska 🙂 🙂 🙂

Se strinjam oz bi verjela, da je nekaj na tem (pa ne izražam strinjanje kar tako na “suho” brez dokaza).

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

A razumete razliko med osvajanjem in dvorjenjem? Kdo dvori in kdo osvaja?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hetero moški so zahtevni? Sploh ne, veliko jih ne izbira kaj, samo da dobijo žensko v posteljo.

Kaj me moti, če me osvaja? Kaj neki le, prav nič… :)))
Redkeje je, da ženska neposredno osvaja moškega, torej po direktni liniji. Jaz sem 1x izvedel od enega znanca, da eno zanimam, pa se mi ni niti šajnalo, da “me osvaja”, te znake jaz ne razbiram najboljše (Antilopa, me sovajaš???:))), zato bi verjetno bilo boljše zame, da navali, da mi potem klikne, a ne? 😀 Nakar pa bi se pač odločal, ko bi me imela na tleh onesposobljenega…. 😀 No ena druga pa je bila bolj direktna, ampak nisem kazal interesa. Motilo me to ni, zakaj neki, saj ji ni uspelo, da bi me posilila? 😀

Saj ne vem,če bi začela s kritiko, to je ena blazno lepa slovenska lastnost; no pač, meni niso všeč tipi, ki prilagajo neka dokazila o tem, kako so oni všeč mnogim puncam, bolj prefinjen način kot za to uporabijo, bolj so pač patetični, kaj se tu more, zgornji internetni znanec je to kamufliral z besedami, kako dobro intuicijo ima njegova bivša punca (ki ga je mimogrede itak pustila) da je v delčku sekunde ugotovila, da je on všeč neki njeni prijateljici… v glavnem mene to do konca odbije, in pa to, če o sebi misli, da je lep. Sploh ne rabi več nič drugega govoriti, tisto o mamah & stuff je risanka proti temu…
Všečno mi je to, kar drugim puncam po večini ni, samo take lastnosti so zelo redke, zato tudi sem samska, ampak končno in čisto zares mi nič ne manjka… no saj vem, ko bom spoznala in razumela, in prebrala tiste knjige od milivojevića, da bo vse drugače…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Sicer ne vem, kaj si mislil s tem, da ženska “neposredno” osvaja moškega. Morda to, da ga kar direktno vabi v posteljo? Če pa misliš, da ženska redko osvaja moškega pa se motiš, naj ti navedem le nekaj takih primerov, da ti bo naslednjič prej kapnilo, da te osvaja: najprej tisti najbolj fini načini – vedno se slučajno najde v tvoji bližini, npr. v službi jo pogosteje srečuješ na hodniku, pa ni ravno tako zelo zaposlena, da bi morala nonstop letati naokoli, hodi na malico ob istem času kot ti in po možnosti v tvoji družbi (kao gremo skupaj, da ne gre vsak posebej), kadar si v družbi se vedno “slučajno” usede zraven tebe, čeprav je še nekaj stolov praznih (s tem nekako pred drugimi ženskami “označuje” kdo naj bi bil njen), do tebe se obnaša drugače kot do drugih moških (spremeni ton glasu, je bolj prijazna, uslužna), “hvali” se s svojimi kuharskimi sposobnostmi pred tabo, sploh če ugotovi, da tudi sam rad kuhaš ali pa vsaj ješ (prinese kakšno sladico, ki jo je bojda sama pripravila, v resnici pa jo je spekla njena mami :)), manj fini načini pa so: izzivalno oblačenje, čeprav morda za ta tip službe to ni primerno, komaj čaka, da bo kakšna žurka, ker upa, da boš spil nekoliko več alkohola, takrat se bo lahko v miru nalepila nate. Upam, da mi bo kakšna ženska s foruma pomagala z dodatnimi načini, ki jih uporabljajo ženske, ko osvajajo moškega :)).

Ali te jaz osvajam? To je pa zanimivo vprašanje. Takole virtualno upajo ljudje marsikaj reči in vprašati. Moje temeljno pravilo je, da nikoli ne bi osvajala moškega, ki ima družino, glede tistih moških, ki pa imajo punco, je pa tako, da se raje ne spuščam v to, ker se bojim, da bi se v vmesnem času preveč navezala nanj, ampak od tega ne bi bilo nič. Glede potencialno strtega srca je potrebno biti previden. Torej, v teh primerih je to tvegano početje. Ker ti nisi samski, potem te ne osvajam, čeprav si zelo simpatičen 🙂 Da ne govorimo o tem, da je to virtuala in ne reala. No, pri samskem je pa drugače – tam bi se pa potrudila, seveda v mejah normale.

Marko, prosim pojasni nam razliko med osvajanjem in dvorjenjem, da ne bomo ostali nevedni :).

Osvojit nekoga pomeni zmanipulirati ga, prilagoditi se mu tako, da bo padel pod našimi čari. To pomeni tudi pretvarjati se za nekaj, kar nismo in govoriti neke (naučene) besede, katere ne mislimo resno, samo zato, da nekoga prepričamo, da nam je všeč. Edini cilj pri osvajanju je “podreti nasprotnika” oziroma ga “prevarati” pri čemer uporabimo vsa razpoložljiva sredstva.
Dvoriti nekomu pa pomeni predvsem prikazati sebe takšnega kot smo in govoriti le to, kar v nekem trenutku vidimo in čutimo, nič več (in bolje tudi) nič manj. Le tako lahko spoznamo, ali smo nekomu res všeč takšni kot smo in tudi oseba na drugi strani čuti to razliko, iskrenost.
Pri osvajanju pa je edini cilj nekoga “prilastiti” za izpolnitev predvsem nekih svojih potreb, recimo dobiti potrditev, da še znamo nekoga pritegniti ali pa nekoga zmanipulirati toliko daleč, da ga spravimo v posteljo. Redko se iz osvajanja razvije kakšna “huda” ljubezen, ker to že v osnovi ni bil naš namen.
Medtem ko pri dvorjenju ne potrebujemo te potrditve, ampak si želimo z nekom nekaj deliti, svoje življenje na primer in vse kar se v njem dogaja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aha, sedaj mi je jasno. Ampak, bojim se, da se nekateri pretvarjajo tudi zato, da bi nekoga dobili in delili z njim svoje življenje. Veliko zakonskih zvez je sklenjenih na osnovi pretvarjanja. In to pretvarjanje traja skozi ves zakon. V tem zakonu pa ni t.i. “hude ljubezni”, to je pa res. Moški mislite, da znate “spregledati” ženske, ampak žal to ni povsem res. Imam kar nekaj prijateljev, ki so bili dolgo časa prepričani, da je neka ženska ravno prava zanje (mojstrica pretvarjanja), potem pa so skrušeno priznali, da jih je vlekla za nos. In še to, čim več izkušenj ima oseba na “ljubezenskem” področju, tem večja je verjetnost, da se bo znala odlično pretvarjati. Po drugi strani je mnogo moških in žensk samskih ravno zato, ker se ne znajo oziroma ne želijo pretvarjati in takoj prepoznajo pretvarjanje na drugi strani.

Zato me moti obsojanje tu na forumu, ko kak moški reče MON-ovki – saj zato pa si sama, ker si takšna….Mogoče je ta ženska boljša od marsikatere za katero ta isti MON-ovec misli, da je nekaj posebnega.

Se strinjam.

Antilopa

Hvala za ABC napotke. Mogoče bi lahko kak priročnik za telebane spisala, ker menda nisem jaz edini takšen, ki bi imel dolgo lajtungo. 😀 Si dobro ugotovila, da bi to meni prav prišlo. Jaz si bom vse lepo v beležnico zapisal, kar si napisala, pa si prečitam, ko mi kaj ne bo jasno. Če se mi recimo kakšna na kolena posadi in se mi bo to zdelo mogoče malce nenavadna gesta, nekaj sumljivega, potem v tej hudi negotovosti in zbeganosti, kaj storiti, ji rečem, da naj bo za hip pri miru, naj se ne gunca, takrat hitro izkoristim priliko in iz žepa potegnem svojo beležko ter si prečitam eno izmed tvojih alinej ‘Ko te ženska osvaja’, ki si jih zgoraj navedla. Če ne bo ničesar pisalo notri o sedenju na kolenih (saj nisi nič napisala, da bi to bilo narobe?), potem si bom odahnil, od srca se mi bo odvalila tonska skala po tvoji zaslugi, draga Antilopa. :)))

Antilopa, nekam sumljiva si mi ti. Ne vem, če bi si s tabo upal popiti kavo. Da ne bi to kar skočila čez mizo in me prevrnila na stolu. 😀 Nikoli ne veš, kaj se vam ženskam mota po glavi, saj veš, kakšne ste….

Hetero moški so zahtevni? Sploh ne, veliko jih ne izbira kaj, samo da dobijo žensko v posteljo.[/quote]

Midva se spet ne razumeva, ampak ti bom vseeno obrazložila, čeprav ne bo obrodilo sadov: nikjer nisem napisala, da so zahtevni, niti ne mislim tako (ti si tisti, ki ves čas poudarja na forumu, da ima večina moških plehek okus razen tebe, seveda, ne jaz – jaz pravzaprav menim ravno nasprotno. Seveda so (ali ste) moški za resnejšo zvezo izbirčnejši tako glede karakterja, glede videza manj, čeprav vam še vedno mora biti ženska privlačna … Glede videza so povečini zelo izbirčni in nerealni kakšni neizkušeni najstniki, večina odraslih moških ima dokaj realne zahteve, so pa (pametno) izbirčnejši pri izbiri življenjske sopotnice.

Sploh pa ne vem, kaj vedno tako skačeš v luft in spodbijaš, če katera samo namigne, da je zadovoljna s sabo … (princess28 je to omenjala) in evo, jaz sem tudi dokaj zadovoljna s sabo … Kaj zdaj? Če pa katera jamra, koliko napak ima, pa ti spet ni prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close