Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ucenje na daljavo, zaprtje sol

Ucenje na daljavo, zaprtje sol

Imam eno vprasanje za tiste starse, ki ste imeli v minulem letu otroka v prvem razredu. Ce ste imeli sluzbo, ki je ne morete opravljat od doma, kako ste uskladili solo otroka na daljavo in sluzbo? Zelo me skrbi, kaj ce bom morala od prvega solskega dne solati otroka doma, namrec nisem jaz uciteljica in nimam sposobnosti da bi znanje znala predati naprej. Ali se v prvem razredu ze ucijo brati in pisati? Ce ima kdo izkusnje kako je s tem, naj se javi

Izpiši ga iz šole. Kar mora vedeti ob koncu leta ga lahko nauči vsak, ki je v višjih razredih oš. Če ne zmoreš sama, si dobi varuško, ki ga bo tudi skozi igro izobraževala. Vključi ga v kakšno skupino šolajočih na domu, to bo nov trend 20/21. Mi smo že vsi povezani in izstopamo iz sistema. Naj si vtaknejo nekam cepiva in teste

Tudi jaz sem opazila da nastaja nov trend šolanja na domu.

Očitno ta vlada spodbuja šolanje izven javnega šolstva. Sicer sem pričakovala, da bodo še pred počitnicami sprejeli nov zakon o osnovnih šolah, ampak jim zgleda ni ratalo.

Avtorica – večina prvošolcev (in tudi večjih otrok) ni zmožna samostojnega dela v šoli na daljavo. Ne gre samo za učno snov, ampak za zrelost in računalniško usposobljenost. Otrok pri tej starosti ni sposoben it sam v šolo in iz šole, zato je utopično pričakovat, da bo sam doma in se šolal od doma.

Večina staršev smo to reševali na način kombinacije dela od doma (enkrat en starš, drugič drug) ali babi/dedi servis ali tako da je en od starš ostajal pri otroku in koristil povračilo države,….

Mi imamo 4 razred 2 razred in 1 razred…oba delava v zdravstu….eno obdobje je blo pol staffa v karanteni ostali pa smo delali kot budale nah pa se otroke solali doma.

In ti jamras zaradi enega prvosolca?!?!???

Solanje od doma naj se gredo Anticepilci. ..Tisti, ki so cepljeni naj funkcionirajo normalno,.

Odgovor na objavo uporabnika
Kenya, 12.07.2021 ob 16:53

Solanje od doma naj se gredo Anticepilci. ..Tisti, ki so cepljeni naj funkcionirajo normalno,.

Torej, predlagaš, da so doma praktično vsi iz OŠ . Cepijo se lahko  šele po 15. letu!   Kakšni ljudje ste eni!!  Saj ne morem verjet.

Varusko dobis ze za 5-6 Evrov na uro.

ala predlagaš, 12.07.2021 ob 16:55

Torej, predlagaš, da so doma praktično vsi iz OŠ . Cepijo se lahko  šele po 15. letu!   Kakšni ljudje ste eni!!  Saj ne morem verjet.

To so debili fašistični.

bolj me zanima, ali bo to naša prihodnost, šole na daljavo, hočejo to uvajat postopno?

ariadnnnne, 12.07.2021 ob 19:20

bolj me zanima, ali bo to naša prihodnost, šole na daljavo, hočejo to uvajat postopno?

sploh ni nujno, ni potrebno, da zaprejo šole. lani so jih in ves čas, ko so bile zaprte so okužbe strmo naraščale.

Normalno, da se v prvem razredu že učijo brati in pisati, mnogi z nekaj osnovami  že pridejo v prvi razred. Kako ga niste še nič učili, nekateri pri petih letih že tekoče berejo velike tiskane črke? Če mu še niste pokazali niti osnov branja in pisanja, bo imel nekoliko več dela.

Polonca3, 12.07.2021 ob 17:01

Varusko dobis ze za 5-6 Evrov na uro.

Pa veš kolko to nanese na mesec pa za 5 e na uro ne more pričakovati, da ga bo nevmkaj naučila pa skuhala…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close