učenje KLAVIRJA za mamice :-)
Poskusi kontaktirat Zorana Škrinjarja:
Na Akademijo za glasbo je najbrž pametno dat oglas, ja 🙂
Za GŠ…doma nimam inštrumenta…tudi časa nimam veliko. Zato pa je toliko težje najti nekoga, ki bi se bil (z mano vred) pripravljen prilagajat, saj urnik niti pod razno ne more biti stalen.
Morda bi mi lahko pustila svoj mejl, pa se privat zmeniva, če obstaja možnost za ‘sodelovanje’. Kaj praviš?
Živjo!
Sem Anja, jaz sicer inštruiram in učim oz. prirejam tečaje klavirja in električnih klaviatur za OŠ – osnovna šola za učence od 1. do 9. razreda. Ampak po želji pa lahko učim tudi starejše&mlajše … Sem iz okolice Kranj …
Če ste zainteresirani me kontaktirajte na e-mail: anja.instruction@gmail.com da se dogovoriva in da še kaj vprašate če vas zanima in vam posredujem tel. št. 🙂
Lep pozdrav Anja
Ponujam poučevanje klavirja ter električnih klaviatur (klasična ali popularna glasba) na območju LPP na vašem ali mojem domu. Prilagodim se vašem urniku in željam :))
Sem dijakinja Konservatorija za glasbo in balet v Ljubljani.
več info na: klavir.lj@gmail.com
Sem absolvent na Akademiji za glasbo in nudim poučevanje klavirja na domu oz. po dogovoru.
Poleg tega nudi še poučevanje petja in glasbene teorije.
Kontaktirate me lahko na:
andrej.skladatelj@gmail.com
Pozdravljeni,
nudim poučevanje klavirja in nauka o glasbi v Ljubljani. Sem diplomirana učiteljica klavirja in imam že veliko izkušenj s poučevanjem otrok, tudi starejših. Nudim tudi korepeticije. Zainteresirani pišite na nevinator@gmail.com
Pozdravljeni,
sem študent Akademije za glasbo v Ljubljani, in sem pripravljen še koga popeljati v ta svet klavirske glasbe.
Imam izkušnje in ves potreben notni material ter možnost učenja pri meni ali pri vas.
Kontakt:
e-mail: ermin.tkalec@gmail.com
Lep pozdrav!
Ermin Tkalec