Ubogi moški, se mi smilijo
Zartrose izven profila, 28.01.2022 ob 12:43
Ja faak no in pol ljubosumnice meni pravijo, da se tule važim? Teb pa nič pa anonimno dosti takih komentarjev napišeš.
?
mam pa podobne izkušnje, enkrat se je en celo v paleto izdelkov zabil, ko je nazaj gledal za mano in hodil naprej jaz pa sem bila glih v tisto smer obrnjena pa sem gledada kaj dela.. hahahaha.. zmaga pa un, ki me je zakvačkal na vložkih, pa sem mu udarila strokovno razlago kateri so najboljši hahaha.. pa na gelih, pa na deostikih, pa na sadju, pa na posteljnini.. pa jebote sej nisem tu zaposlena, poišči prodajalko! ?
Ti sploh nisi za ven spustit… 🙂
bog pomagi, 28.01.2022 ob 12:50
Tipičen narcisoiden post ene butaste gosi.
komentira očitno ena močno zavistna, ki je ali ofucana posušena sliva ali pa tolstnica v stilu Michelin pajacka. Skratka zadfrustra sama nad seboj Ki ne zna podeliti morda tudi v reali poštenega komplementa nekomu, ki res dobro izgleda; ker takoj iše na njem napake, ki ji ni? Pa kaj imate res tako nizko samopodobo in samozavest? Kdo vas je tako tlačil v vaši mladosti?
Pa kaj Slovenci sploh res ne znate prenest, če nekdo pošteno nekaj napiše, nekaj lepega -a sploh tega več danes ne znate sprejet, brez da se zgražate, samo grajat pljuvat je treba? A ste sami zakompleksanci tukaj, pa misleči, da ženska samo s peeechko naprej pririne, kot nekateri tukaj komentirajo ( talatentni ali direktni, ki so tud fouš očitno, ker se sami niso v lepem ženskem telesu rodili, da so pač moški s tičem), pa če oseba četudi nima fasade na faci in res dobro izgleda, ne zmorete prenest, ne da ne bi spljuvali po krivici?
Evo, edina, ki je iskrena napisala, se vidi, da sama ni frustra in se tudi dobro počuti v svojem telesu, je avtorica Zartrose.
Anonimno753, 28.01.2022 ob 22:57
Izdaj ime tega pregrešnega parfuma.
uf, debata teče ….:)
Evo, izvoli – tale:
.https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Angels-Share-62615.html
kaj dela korona vojna, 28.01.2022 ob 23:05
uf, debata teče ….:)
Evo, izvoli – tale:
.https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Angels-Share-62615.html
Hvala!
BTDT nepr., 28.01.2022 ob 08:43
kaj dela korona vojna, 28.01.2022 ob 00:56
OK, moram podeliti.
Grem včeraj v LJ Leclerc po hrano; brez make upa, popolnoma naravna; nimam lasnih podaljškov, imetnih nohtov- naravna fransocka manikura, dolžina malo čez konico prsta nobenega dekolteja na izvoli, lepo puli do vrata, nisem pa res ploh, ozek pas sicer, taka peščena ura postave; nobenih umetnih trepalnic in umetno narisanih obrvi, Sem c kar visoka, taka natur skandinavska lepota, nekardašijanska rit, dolge noge, gazela stil hoje, znam se lepo držati pokončno in grciozon in lepo gledam, nisem mrkega pogleda, tak zdrav športni tip ženske 🙂
Skratka:
Mi je 5 moških različnih starosti, strukture in velikosti ( v starostni skupini med nekje 33 in 55 let) dobesedno sledilo cca 2o9 minu skozi trgovino; za menoj, nonostop – sem bila notri cca 45 minnut, obožujem sicer nakupovanje hrane- predvsem morska hrana ( ribe, mehkužci), nekaj zelenjave, oreščki nekaj francoskih specialitet je bilo v vozičku; nobenemu nisem dajala nobenih signalov, nobenega očesnega kontakta, ampak vzačutiš, poznaš….in vidiš, kako te sledi- prav nelagodno, preveč opaženo na trenutke se počutiš; očitno jim je bil v šeč moj vonj, so hodili za njim, ko “dogs in heat”….. No offfence, ampak – dva imela celo poročni prstan. In trije celo precej direktni: joj kako vi lepo dišite, kako ste naravna ,a bi šli z meoj na “kavo” ?????
HolyMollyGuacamole – ne, ne želim na kavo takole, očitno je veliko slovenskih moških precej obupanih v tej korona vojni in na suhem; . Pa nisem nobena zafrustriranka sicer,mpak da me pa takole nadlegujejo že med nakupovanjem hrane… Res sem ostala speachless. Ni mi godilo, čeprav se zavedam, da sem opazna kjer se pojavim ker sem naravne lepote pa modrooka, svetli dolgi lasje – in ne, ni provokacija.
Ženske, poseksajte svoje moške, da ne bodo tako horny hodili po trgovinah.
Jah, s tem, ko hodiš okoli brez fasade in frčad, a kljub vsemu spodobno urejena, močno izstopaš.
Ipulzivneži brez jajc ti bodo sledili, tisti z jajci te ogovorijo… ostalim pa je malo mar zate, pač še ena, ki je prišla v štacuno po špežo.
???
In med katere pa ti spadaš?
a1b2c3, 28.01.2022 ob 09:10
kaj dela korona vojna, 28.01.2022 ob 04:33
Anonimno 6504, 28.01.2022 ob 03:39
Stil pisanja od Redne? nekaj angleščine vmes….
Ne, nisem “redna”: con tua delusione
boljše da se držiš angleščine, ker italijanščina ti ne gre
Angleščina tudi ne. Boljš ne preveč opletat z njo.
jaz sem tudi, 28.01.2022 ob 08:48
Jaz tudi grem zadnjič čez Evropark. Vse me gleda staro mlado žensko muško. Sem si mislia uf danes pa očitno res sekam – kdor ima pač ima, kdor zna pač zna…
Pridem v zadnji trgovini na blagajno in ugotovim, da cel čas hodim po trgovinah brez maske….
Hahaha meni se je isto zgodilo enkrat v eni trgovini:)))
zapis kaže , da si šla poleg fasnge iskat še mal purfla za svoj ego 😀 ….. vsekakor lepo , da te je mati narava obdarila z vsem …. da pa v štacuni sploh veš ,da za tabo hodi 5 strank , moraš pa čekirat sceno u nulo 😀 …. police so drugotnega pomena 😀 …. da opaziš poročne prstane , pa itak načekirat u nulo (majhna stvar na prstu ene roke 😀 ) …… skratka , če ti fali en k bi te dobr popedenu , pusti svoj mejl 🙂 ….. drgač pa fajn zapis 😀
Forum je zaprt za komentiranje.