Uboga korona bolnica
Sodelavka blizu 50-tih let se je uprla ceplhenju proti covidu.
Zdaj jo je okužila hči in je že 5 tednov odsotna z delovnega mesta, ker da se menda še slabo počuti.
Ostali, ki smo cepljeni, zdaj opravljamo še delo nekoga, ki se pač ni hotel cepiti in bo za nagrado gotovo še mesec dni na bolniški.
Kdo je zdaj tu nor?
Rumena jopca, 27.10.2021 ob 18:21
Sodelavka blizu 50-tih let se je uprla ceplhenju proti covidu.
Zdaj jo je okužila hči in je že 5 tednov odsotna z delovnega mesta, ker da se menda še slabo počuti.
Ostali, ki smo cepljeni, zdaj opravljamo še delo nekoga, ki se pač ni hotel cepiti in bo za nagrado gotovo še mesec dni na bolniški.
Kdo je zdaj tu nor?
Si prepricana, da ne bos imela tezji potek bolezni?
Ker dejstvo je, da korono bomo preboleli vsi, cepljeni in necepljeni, dejstvo je pa tudi, da ima 3% ljudi tezji potek, pa ce si cepljen ali ne.
Dej no. Tudi cnekateri cepljeni zbolijo. Da ne bos med njimi, pa pol sanjaj o delu bolna. No seveda je tebi samoumevno, da sploh zboleti ne moreš. No, al pa tvoji bližnji.
Sicer ni s covidom povezano, tam čez mejo, oseba mal čez 30, športnica, zdravo življenje, ni da ni, dobila raka, prišla do 4. točke, sedaj pa tam zgoraj ‘športa’ zdravo..
Cepivo ni garancija, če imaš res toliko odprt um.
Tudi moja sodelavka in anticepilka bo se lep cas prezivela v bolnisnici in bo doma vec mesecev. Kot cepljena oseba se spomnim na njo in jih iz srca posiljam pozitivno energijo in okrevanje brez posledic. Bolj me motijo vse karantene, ki so zaradi rizicnih stikov. Uzivajo doma, zaradi stika na delovnem mestu dobijo 100%, mi ostali cepljeni pa kupujemo hitre teste. Vmes pa opravljamo njihovo delo.
Spominka, 27.10.2021 ob 18:54
Tudi moja sodelavka in anticepilka bo se lep cas prezivela v bolnisnici in bo doma vec mesecev. Kot cepljena oseba se spomnim na njo in jih iz srca posiljam pozitivno energijo in okrevanje brez posledic. Bolj me motijo vse karantene, ki so zaradi rizicnih stikov. Uzivajo doma, zaradi stika na delovnem mestu dobijo 100%, mi ostali cepljeni pa kupujemo hitre teste. Vmes pa opravljamo njihovo delo.
Lepo napisano. Vec sočutja, v teh casih sploh…
Forum je zaprt za komentiranje.