Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uboga korona bolnica

Uboga korona bolnica

Sodelavka blizu 50-tih let se je uprla ceplhenju proti covidu.

Zdaj jo je okužila hči in je že 5 tednov odsotna z delovnega mesta, ker da se menda še slabo počuti.

Ostali, ki smo cepljeni, zdaj opravljamo še delo nekoga, ki se pač ni hotel cepiti in bo za nagrado gotovo še mesec dni na bolniški.

Kdo je zdaj tu nor?

sam da te ne bo karma slučajno in boš ti cepljena zbolela in pristala na bolniški… čeprav cepljena… ne bodi zlobno, ko gre za zdravje nekoga….

vsi vemo,da cepljene NE ZAGOTAVLJA, DA NE ZBOLIŠ.

Odgovor na objavo uporabnika
Rumena jopca, 27.10.2021 ob 18:21

Sodelavka blizu 50-tih let se je uprla ceplhenju proti covidu.

Zdaj jo je okužila hči in je že 5 tednov odsotna z delovnega mesta, ker da se menda še slabo počuti.

Ostali, ki smo cepljeni, zdaj opravljamo še delo nekoga, ki se pač ni hotel cepiti in bo za nagrado gotovo še mesec dni na bolniški.

Kdo je zdaj tu nor?

Si prepricana, da ne bos imela tezji potek bolezni?

Ker dejstvo je, da korono bomo preboleli vsi, cepljeni in necepljeni, dejstvo je pa tudi, da ima 3% ljudi tezji potek, pa ce si cepljen ali ne.

Dej no. Tudi cnekateri cepljeni zbolijo. Da ne bos med njimi, pa pol sanjaj o delu bolna. No seveda je tebi samoumevno, da sploh zboleti ne moreš. No, al pa tvoji bližnji.

Sicer ni s covidom povezano, tam čez mejo, oseba mal čez 30, športnica, zdravo življenje, ni da ni, dobila raka, prišla do 4. točke, sedaj pa tam zgoraj ‘športa’ zdravo..

Cepivo ni garancija, če imaš res toliko odprt um.

Potem najbolje, da odpustimo cepljene, ki so na bolniski (ne smejo zboleti za korono ) ali kako si ti to predstavljas trol.? Vsakic, ko se odlocijo zaostrit ukrepe se na monu pojavijo ca 3 polisalama troli pod 1001 nikom in svinjajo ter si zmisljujejo zgodbice na racun cepljenih in necepljenih.

Tudi moja sodelavka in anticepilka bo se lep cas prezivela v bolnisnici in bo doma vec mesecev. Kot cepljena oseba se spomnim na njo in jih iz srca posiljam pozitivno energijo in okrevanje brez posledic. Bolj me motijo vse karantene, ki so zaradi rizicnih stikov. Uzivajo doma, zaradi stika na delovnem mestu dobijo 100%, mi ostali cepljeni pa kupujemo hitre teste. Vmes pa opravljamo njihovo delo.

Odgovor na objavo uporabnika
Spominka, 27.10.2021 ob 18:54

Tudi moja sodelavka in anticepilka bo se lep cas prezivela v bolnisnici in bo doma vec mesecev. Kot cepljena oseba se spomnim na njo in jih iz srca posiljam pozitivno energijo in okrevanje brez posledic. Bolj me motijo vse karantene, ki so zaradi rizicnih stikov. Uzivajo doma, zaradi stika na delovnem mestu dobijo 100%, mi ostali cepljeni pa kupujemo hitre teste. Vmes pa opravljamo njihovo delo.

Lepo napisano. Vec sočutja, v teh casih sploh…

Res, kdo je nor?

Mi delamo že skoraj 2 meseca namesto sodelavke, ki je bila polno  cepljena, okužila se je na dopustu. Češ, cepljena je, lahko gre kamorkoli in počne, kar želi, saj ne bo zbolela, je  cepljena.

Delamo pa namesto nje taki, ki  se pazimo, ker nismo cepljeni in nismo zboleli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close