Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek UBIL JO BOM!

UBIL JO BOM!

Ne vem od kod se je vzela, vendar mi že celo jutro teži. Sem mislil, da je več ni, pa se od nekod vzame in mi panično brenči okrog glave, pa sede na sendvič… Saj sem ji odprl okno, pa noče ven. Seveda, pre mrzlo, vendar jaz si ne mislim deliti prostora z muho.

Mogoče bi pa ti mal psihiatra mogu it obiskat…tko, za vsak slučaj…

Maš prav, ziher je ziher.

Si pomislil, da si ji morda vščeč? Naveži stike.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej pomojem te je hotla spolno zlorabit!

Tiča ji nastav.

Ma ravno, ko tole berem… evo jo, dol po ekranu se je zapeljala (ne vem od kod) in zdaj se mi muli tule gor po mizi. E, zdaj te razumem!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja,kar ubij jo. ni ga hujšega od brenčanja muhe…

Prideta dve muhi v gostilno. Prva si naroči drek s česnom, druga drek brez česna. Pa zakaj brez česna, vpraša prva muha drugo. Zato, da mi ne bo smrdelo iz ust.

Dve muhi se pogovarjata…
Pravi prva: A ti povem en vic?
Druga: Ja dej, sam ne preveč svinjskega, ko smo glih jedle…

Ni je več in nisem rabil morit. Ne vem, ali je odletela ali “se ji je kaj zgodilo”. V glavnem muhe ni več in jaz imam čisto vest. Sicer je bila zadnje čase nekam bleda. Mogoče je šla samo ka zdravniku in se bo vrnila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close