Najdi forum

twoo – vabila

redko kdaj dobim vabila za two, dobila sem ga od prijateljice na zasebni mail zato vem 100%, da mi ga je poslala ona… dobila sem eno vabilo iz two od spletnega prijatelja na mail, ki ga imam le za spletne prijatelje. nato pa sem dobla še 2 vabila od nevem koga na mail za spletne prijatelje. tudi maila za spletne prijatelje ne dajem kar tako, dam ga tistim, ki se že nekaj časa poznamo in dopisujemo ali pa smo se že srečali.
Vem le to, da mora tisti, ki ti hoče poslati vabilo na twoo-ju vpisati svoj mail in vsem svojim stikom tako avtomatsko pošlje vabila. Zanima pa me, če tako vabilo dobiš tudi kar tako, če ni poslanih vabil od določene osebe? ali pa je možno, da me ima kdo shranjeno v mailu, ki pozna moj mail jaz pa ne poznam njegovih mail naslovov, le tistega, ki mi ga je dal.
vedno dobivam ta vabila na en določen mail. na drugega nikoli, edino, če mi kdo od sorodnikov ali prijateljov pošlje vabilo in v naprej vem, da mi ga bo poslal.
malo sem zapletla vse skupaj, upam, da razumete vprašanje.
hvala in lp

Živjo,

tudi sam dobivam kar nekaj te “nezaželene pošte”. 😐

Zelo možno, čeprav, če bi nekaj oseb, ki so se recimo dopisovale ali imele stik z osebo, preko katere so se razpošiljala ta vabila, bile agresivno obeščane s temi vabili, bi prekinile stike s to osebo, ona bi se pa tudi odjavila od Twoo (kar pa verjetno ustvarjalci spletne strani nočejo, ne ?).

Upam pa, da ti/Vi razumeš-te moj odgovor. 😀

Drugače se pa da v GMailu recimo preprosto narediti filter[/url], ki ti sporočila, ki prihajajo od določenih elektronskih naslovov, da romajo recimo kar neposredno v koš.

ne ne razumem ravno najbolje 😀
no čisto na kratko še enkrat vprašam, ker verjetno tudi ti nisi razumel mene 🙂
namreč zanima me ali se ta “vabila” lahko pošiljajo sama od sebe, torej, da zadaj ni osebe, ki bi se vpisala na twoo, tam vpisala svoj mail in tako poslala prošnje svojim stikom?
ali pa je to možno le, če te ima nekdo med stiki in ti tako pošlje vabilo, ko se vpiše na twoo?

filtra ne morem naredit, ker jaz ne poznam maila od te osebe s katerim je vpisan na twoo. imam pa občutek, da je ta oseba ena od oseb, ki me že imajo med stiki z drugim mailom, pa si je nekdo ustvaril nov mail, ki ga jaz ne poznam in s tem mailom pošilja vabila, da jaz ne bi vedela, da je to on.

naj še dodam
maila te osebe ne poznam, poznam le (po vsej vrjetnosti izmišljen) ime in priimek. ker ko dobiš vabilo piše v naslovu takole:
“ime in priimek” te vabi na twoo.
mislim, da to ni navadna reklama, drugače bi kaj takega že kdaj dobila tudi na zaseben mail. ampak še nikoli nisem. to je moral očitno poslat nekdo, ki pozna moj mail.
a kdo ve kaj več o tem?

Sem uporabljal Twoo, samo brisal račun, ker sem našel boljšo polovico.
Ko se včlaniš lahko uvoziš vse stike iz svojih mailov, (ne samo tistega s katerim si prijavljen na strani), pa pol pošiljaš vabila.
Če se kdo odzove pa včlani pol dobiš zastonj diamantni račun.

Da lahko uvoziš pa pošlješ stikom vabila moraš vpisati svoje geslo od maila pa izbrati stike katerim boš poslal vabilo, tako da ti stran sama od sebe ne more dostopati do stikov pa poslati vabila.
Tako da je tisti ki je poslal vabilo poznal tvoj mail, pa sta si pisala…
Probaj označiti ta vabila v svojem mailu kot spam/junk mail pa ti jih bo avtomatsko brisalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close