twoo je lažniv portal
Tousché.
Ob tem pa pomislim da ni čudno da gre toliko odnosov v ku.rac in da je toliko osamljenih zablodelih duš, ko se jim pa ne da NIČ DOPOVEDAT. Poveš 3x, razložiš 5x, ona pa še kar svojo goni. In je ob tem še sveto prepričana, da se ji godi krivica in/ali ima stalkerja.
Mogoče bi mogla spustit tisti zrak v lobanju, da bi pritisk popustil …
Krivokljun, najbolj “kruto” pri tem pa je, da ona še kar trobi eno in isto in je ti še vedno ne razumeš, kar želi povedat. No, tako je vsaj ona prepričana. In potem gre odnos res v k…c. 😉
Joj, saj ne morem verjet. A se samo delaš tako lesena al si res.
Ti je On lepo pojasnil, kako to gre. Tvoj naslov je v sistem twooja prišel prek znanca od bežnega znanca, ki pozna enega sošolca, ki je kolega od tvojega prijatelja, ta pa je bratranec od enega frenda, ki ima kolega in ta kolega … Skratka, znanci v 17. kolenu in ja, tvoj mail lahko pristane v adresarju nekega eskima na Grenlandiji. Komot.[/quote]
ah daj no, prosim te lepo! zakaj pa potem v mojem adresarju nikoli ne pristane kak neznan mail naslov od enga kolega k pozna druzga kolega pa k ma strica v avstraliji pa ta potem nečaka na kitajskem….. če bi bilo tako bi bili vsi maili povni mail naslovov, ki jih sploh ne bi sami dodali.
zakaj pa potem ne dobivam nobenih vabil na mail s katerim sem se zares vpisala na twoo (sem že na začetku povedala zakaj) glede na to, da je moj mail zares v bazi twoo-ja? in ta dva maila imam popolnoma ločena in se nimam shranjeno, da bi lahko sama sebi pošiljala to. kot je že nekdo tukaj nekaj takega omenil.[/quote]Zato ker je sistem/program, ki pošilja vabila, tako narejen, da ti pošlje “bližnje” ljudi, nap po kraju bivanja, ker je večja verjetnost, da te bo firbec matral kdo to je in se boš prijavila, kot pa če te povabi kak eskim, ker pri njem boš itak stisnila “delite”, ker ga niti slučajno ne poznaš. Smisel teh zadev je v oglaševanju, več kot imajo uporabnikov, več lahko iztržijo od reklam, ker se smatra, da je možnost potencialnih kupcev večja, tako potem tudi podjetje, ki upravlja s takim portalom bolje kotira na borzi….bla bla bla…ekonomija pač.
Daj dečva nimaš ti edina “tisto” na tem svetu tako da nič bat, lahko boš svojo vrednost “prodala/podarila” komur boš TI hotela in če ti nekaj pošljejo na mail še ne rabiš kupit pa magari ti to pošljejo 1001krat. Nisi ti toliko pomembna kolikor si domišljaš, tudi vse te “sodobne” pogruntavščine niso tam zaradi tebe, je pa to orodje s katerimi se vodi žejne čez vodo tiste, ki so leseni in še bukovi povrhu.
Ni fejstbuk za bukove…..ali pač? A si kej bla fejstbuku? 😉 🙂
Tousché.
Ob tem pa pomislim da ni čudno da gre toliko odnosov v ku.rac in da je toliko osamljenih zablodelih duš, ko se jim pa ne da NIČ DOPOVEDAT. Poveš 3x, razložiš 5x, ona pa še kar svojo goni. In je ob tem še sveto prepričana, da se ji godi krivica in/ali ima stalkerja.
Mogoče bi mogla spustit tisti zrak v lobanju, da bi pritisk popustil …[/quote]
Moj prispevek je izražal cinizem in posmeh takšnim mailom:). Ker meni je vse skupaj smešno…
vse kar lahk rečem je to, da je na tem forumu v vsaki temi vedno isto. večino avtorjev potem eni in isti podje******. kako se potem lahko pride do pomoči, če te nekdo še ponižuje dodatno?
mogoče ste pa sami prijavljeni na twoo in vam je všeč in ga zagovarjate.
samo v zadnjem dnevu mi je že nekaj ljudi povedalo, da ti lahko tako vabilo pošlje samo nekdo, ki te ima v adresarju v mailu.
in ravno na tem forumu je enkrat ena govorila kako lahko vsakega preveri po nicku, po mailu… in izve kdo je in iz kje je… dajte, da niste vi kaki stalkerji ali whatever že in samo zagovarjate svoje vrste.
aja nekdo je tukaj rekel, da jaz mislim kako sem pomembna ali nekaj takega. daj, daj kdo je pomemben oziroma se dela da je? se sigurno vi bolj delate kako ste pomebni za tale forum in očitno tukaj glavni.
Mi smo glavni ker imamo največje glave…… 😀
“Bedno” daj razumi, da se njim gre, da imajo čim več uporabnikov in bodo pač naredili vse, da to dosežejo. V adresar se ti pa itak vpiše vse kar ima @ v imenu in če potem odkljukaš “povabi” ti pošlje vabila vsem, tudi takim, ki jih niti ne poznaš, zraven je še kup “avtomatov” ki to počnejo po programu…..
Seveda pa vse to ne izključuje možnosti, da te nekdo res ne snubi….. 🙂
čisto na začetku, ko sem začela uporabljat internet sem na mail dobila polno tega in takrat mi je bilo jasno, da je to zato, ker si neka stran hoče naredit reklamo.
zdaj pa dobim tega dokaj malo in še to 1 – 2krat letno v predel prejeto. medtem, ko malo več ampak res samo malo več teh reklam dobim v predal neželjena pošta.
tako da kot praviš, vse kar ima @ se izpiše v adresar, lahko tudi jaz rečem, da mail zazna, če ti nekdo, ki je v tvojem adresarju pošlje vabilo za neko stran in tako vabilo pristane v mapi prejeto, ali pa če ti pošlje vabilo nekdo, ki ni v tvojem adresarju potem pristane tako vabilo v neželjeni pošti.
daj no, vse kar ima @ pristane v adresarju? ne vem zakaj jaz v svojem adresarju še nisem zasledila nič kar nebi tja prišlo s tam, da sem sama shranila. drugih” @” tam nimam.
in zato še enkrat vprašam: zakaj potem takih vabil ne dobivam na druge maile? in jih ne dobiva moja mama in sestra in sestrična???
Bedno, malo mešaš razne izraze. Adresar so kontakni naslovi in tja ti ne more nič prit, razen če sama koga ne dodaš v seznam.
Ne vem, katerega ponudnika (ali pa program) maila uporabljaš, ampak pri meni ni tako, da bi pošto od ljudi, ki jih nimam v adresarju, dobival v mapo za nazaželjeno pošto. Določeno sumljivo pošto že program včasih vrže tja, če je preveč sumljiva, vsake pa tudi ne.
Ne vem, zakaj jih tvoja mama ali pa sestrična ne dobiva. Mogoče jih pa njun filter že prej vrže v koš (če je kdo kdaj kaj takega nastavil) ali pa zato, ker one niso prijavljene na Twoo, ali pa iz kakega drugega razloga? Zakaj je to tako zelo pomembno? Kaj točno te skrbi? Mogoče pa pošiljajo tebi, ker si najlepša v familiji. Internet ve. 😉
Tvoj adresar je tvoj in tam je vse kar si ti shranila, zadaj je pa še nekaj kar “vohlja” po vseh tvojih prispelih poštah in si beleži @ za nekoga…. in ti tečnobci ti lahko grenijo življenje glede na tvoj profil (starost, spol, zanimanje….vse tisto kar si tam odkljukala oz nisi odkljukala, ker je nastavljeno že po defoltu). Beleži se tudi tvoje dejavnost na netu skozi tvojo pošto in ti po nekem verjetnostnem ključu pošilja obvestila, reklame……. itd itd.
Ne pravim, da ni mogoče tudi to kar ti zagovarjaš samo kaj a boš sedaj cel net zaminirala, ker se nekdo slini okoli tebe? Odkljukaj ga pač kot neželeno pa je. Zakaj te to toliko vrže iz tira?
o hudo, pa vi nič ne razumete, ne jaz. jaz sem na twoo prijavljena Z DRUGIM MAILOM in ne s tem na katerega dobivam vabila. ravno za to pa gre, vabila dobivam na drug mail, ki nima veze s tistim s katerim sem prijavljena in se na nobenem od teh mailov same sebe nimam shranjene ali kaj takega.
point je v tem, da vi pametnjakoviči popljuvate vsakega avtorja, pa če imate pravi vi ali pa avtor vas to prav nič ne zanima, pljuvate po vseh, da zagovarjate sebe in sebi podobne. nimate svojga lajfa pa morte po forumih folku težit. eni in isti ste tukaj na forumu 24ur na dan vsak dan.
Seveda, kolegica, tu ti težimo na forumu, da si celo morala odpreti temo in kot neki perpetuum mobile si ne daš dopovedati, da je v IT vse možno. Verjetno še nisi imela dveh računalnikov z identično strojno in programsko opremo; na enem je program delal, na drugem pa ne.
Pred časom je imela tu ena problem, (seveda se dobro spomnim, saj sem 24 ur/dan tu), da ji “internetna ljubezen” ni odgovarjal na gmail chatu, čeprav mu je svetila zelena lučka in še zatrjeval je, da ni bil prijavljen! Si lahko to misliš, kakšen problem je imela… še google je lažniv torej ali pa tisti tip… kdo neki bi to vedel?
Seveda bom zagovarjala sebi podobne, neumnost se je že tako razpasla, da sploh ne rabi več argumentov za svoj obstoj ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] vprašanje je kdo je tukaj neumen? ali pa takole: bolje biti neumen ali pa naiven, kot pa aroganten, nesramen, sebičen, se delat da si nekaj več od ostalih in pametovat samo zato, ker bi pa ti nekaj neredil drugače kot jaz. in kaj je narobe, če jaz mislim tako, ti pa drugače? hvala bogu, da je tako.
sploh pa sem napisala, da je twoo lažniv portal, kar je res, še toliko bolj, če naj bi bilo tako kot pravite vi. ni treba, da si delajo tako reklamo, pišejo kako je vse varno in brez lažnih profilov… ko pa jih kaj vprašaš pa itak nič ne morejo. kako potem ni lažno? lažno je v vsakem primeru.
tist, ki se bo hotel vpisat se bo že vpisal, ne rabi take glupe reklame, predvsem pa vsiljive reklame.
in kaj sem rekla čez kogarkoli, ki imajo čez MON? povedala sem svoje, tako kot so drugi pametovali svoje. ni treba ustrahovat ok! sicer pa ne padam na “ustrahovanje” na MON-u. če je možnost takole pisati anonimno to ni moj problem. edina stvar ki jo lahko naredijo je opozorilo in brisanje postov, čeprav niti to ne vem zakaj.
Bedno, čist preveč in po nepotrebnem si se razburila. Ok, razumem, da se je tebi zdelo potrebno, ampak noben ti nič noče, ne mi na forumu, ne nihče na Twoo-ju. On ti je lepo razložil kako se je lahko zgodilo, da dobivaš vabila na nek mail. Pač se je tvoj mail znašel na kakem seznamu, ki so ga spamerji potem uporabili v svoj prid. Čeprav, zgleda, kot da jim bo na koncu še žal, da so tebi karkoli poslali. 🙂
Kako dobijo tvoj mail. Ti pošlješ e-mail svoji kolegici, ona ga forwardira naprej k drugi in tako naprej, dokler se ne nabere lep seznam e-mail naslovov.
Kako to deluje, pa si lahko prebereš tukaj. Pomagam ti samo zato, ker si rekla, da pametujem. In ker sem dobre volje. 🙂
how spam works
Glej prijateljica, načeloma ni nič narobe, če si naivna in dobra in nesebična in plemenita, če misliš drugače, samo resno me skrbi zate, ker toliko pa imam jaz, če že ničesar drugega, vsaj empatije… kako neki boš preživela v tem krutem svetu, ko te najmanjša sapica spravi iz tira, da se toliko sprašuješ če na pol leta dobiš kako spam pošto oz fejk(?) vabilo.
Se mi nekako zdi, da si dokaj tipična predstavnica svojega (in mojega) spola, ti ne rabiš tu racionalne niti ne iracionalne razlage za dotično težavo, ampak somišljenike, ki bi s tabo z ramo ob rami šimpfali čez ta portal… ja res je, lažniv je, saj kdo na tem svetu ti pa govori resnico in ničesar drugega kot resnico…?? Prav nič ni zastonj, prijateljica. Tudi ta forum ne… če še nisi ugotovila, njegova dodana vrednost je ravno ta psihoanaliza, ki si je bila deležna, in ki jo zdaj izvajaš sama… da smo mi arogantni, sebični, agresivni,… pa še nikkaršnega lajfa nimamo, ko smo tu 24 ur na dan.
Aja pa ne sekiraj se zaradi matjažka in ne jemlji ga resno, saj on isto nima pojma, kaj piše… :)))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] res je, vse se da izvedet, zato pazi, kaj pišeš. na tvojem mestu ne bi menjaval toliko nickov. če si se mi na začetku še smilila, si zdaj s svojim pisanjem pokazala pravi obraz. samo pozornost iščeš, dejstva in resnica te ne zanimajo. morda bi včasih pomagalo, da izstopiš iz svojega malega sveta in začneš Živeti.
res je, vse se da izvedet, zato pazi, kaj pišeš. na tvojem mestu ne bi menjaval toliko nickov. če si se mi na začetku še smilila, si zdaj s svojim pisanjem pokazala pravi obraz. samo pozornost iščeš, dejstva in resnica te ne zanimajo. morda bi včasih pomagalo, da izstopiš iz svojega malega sveta in začneš Živeti.[/quote]
Ja, to drži. Pri meni se ob vsakem registriranem ali neregistriranem nicku pojavi tudi slika iz osebnega dokumenta. Marsikoga sem že prepoznala na cesti:))). Je zanimivo, ko maske padejo:).
prvo kot prvo govorim o twoo-ju in ne o MON-u. tako, da ne vem kaj ima zdaj veze menjanje nickov tukaj. sicer pa v tej temi nicka nisem nikoli zamenjala. ga pa zamenjam kadar pišem v drugih temah. in kaj je to kaj takega? kot, da jih vi ne. saj forum to dopušča, če ne bi dopuščal bi se vsak moral registrirat. zamenjam pa nick zato, da se nekako klapa s temo.
in za razliko od mene bi moral kdo od vas ZAČET ŽIVET. če bi vi dejankso živeli ne bi vsaki temi poskušali avtorja ponižat in ustrahovat in zatirat. tako pa samo iščete kje boste našli kako “žrtev”, ker nimate drugega dela. nekih pametnih odgovorov se od večine vas itak ne dobi. torej ste tukaj zato, da podje******, in ne da pomagate.
Forum je zaprt za komentiranje.