twitter na mobilcu
Eno vprašanje bi imela za vse, ki tvitate: zdaj sem se prijavila in kreirala svoj račun, že zacahnila nekaj ljudi/organizacij, ki bi jim sledila. Zdaj pa bi si rada to prenesla na mobilni telefon: pravijo, da lahko brez problemov naložim aplikacijo in potem mi bo prihajalo gor, če prav razumem. Me pa zanima, ali to kaj dodatno stane? Imam blackberryja.
Paket imam pri Simobilu, midi – M (če se ne motim), zraven pa še opcijo blackberry. Mejle dobivam vse na telefon, v sklopu paketa (seveda pa le v Sloveniji, na Hrvaškem bi morala veliko plačati, zato vedno izklopim tisto funkcijo za prenos podatkov).
Na svojem telefonu pa nisem našla nobene opcije “Twitter mobile”, sploh nobenga znakca (vem pa, da ga nekateri pametni telefoni imajo …)
ti a sti to sam pogruntu a si samouk?[/quote]
On je u eni sekti. Satanistični!
Drgač pa baje cool boy, velik tudi športa – ne visi skoz na monu, tko k drugi tipčki tukej.
Nimam pojma, zakaj ne najde ene ‘monke’……….pol pa sej veš, šalca, pa otroci, pa družinske prirepetije, pa tašča….oh no, naj uživa, dokler še lahko.
Pozdravljena twitter-ka,
aplikacija Twitter je brezplačna. Twitanje (torej prenos podatkov preko internet.simobil.si in ne blackberry.net dostopne točke) pa se vam zaračuna po ceniku za vaš naročniški paket, ki ga imate sklenjenega pri nas.
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Forum je zaprt za komentiranje.