Najdi forum

twitter na mobilcu

Eno vprašanje bi imela za vse, ki tvitate: zdaj sem se prijavila in kreirala svoj račun, že zacahnila nekaj ljudi/organizacij, ki bi jim sledila. Zdaj pa bi si rada to prenesla na mobilni telefon: pravijo, da lahko brez problemov naložim aplikacijo in potem mi bo prihajalo gor, če prav razumem. Me pa zanima, ali to kaj dodatno stane? Imam blackberryja.

Stane te toliko, kolikor ti bo prihajalo. Kateri paket pa imaš?

jaz grem na telefonu kar na twitter mobile in mi je čisto ok tako, brez vseh aplikacij, samo spletni brskalnik.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Paket imam pri Simobilu, midi – M (če se ne motim), zraven pa še opcijo blackberry. Mejle dobivam vse na telefon, v sklopu paketa (seveda pa le v Sloveniji, na Hrvaškem bi morala veliko plačati, zato vedno izklopim tisto funkcijo za prenos podatkov).

Na svojem telefonu pa nisem našla nobene opcije “Twitter mobile”, sploh nobenga znakca (vem pa, da ga nekateri pametni telefoni imajo …)

glede twitter mobile; pojdi na spletni brskalnik telefona, nato pa samo vpiši iskalni niz “twitter mobile” in se poveži gor

ti a sti to sam pogruntu a si samouk?

ti a sti to sam pogruntu a si samouk?[/quote]

On je u eni sekti. Satanistični!

Drgač pa baje cool boy, velik tudi športa – ne visi skoz na monu, tko k drugi tipčki tukej.
Nimam pojma, zakaj ne najde ene ‘monke’……….pol pa sej veš, šalca, pa otroci, pa družinske prirepetije, pa tašča….oh no, naj uživa, dokler še lahko.

haha, nisem v nobeni sekti, tudi satanistični ne – kaj takega, lahko zapiše samo bogaboječ, pokoren kristjan, ki ima vsako odstopanje od katoliške vere, za hudičevo delo ;>

Hvala obema, ima morda kdo še kakšne izkušnje – ker še vedno nisem čisto prepričana, da me ne bo udarilo po žepu…

Pozdravljena twitter-ka,

aplikacija Twitter je brezplačna. Twitanje (torej prenos podatkov preko internet.simobil.si in ne blackberry.net dostopne točke) pa se vam zaračuna po ceniku za vaš naročniški paket, ki ga imate sklenjenega pri nas.

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close